Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 27641 tot 27645
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Duitse economie groeit 0,7 procent

Dat maakte het Duitse federale bureau voor de statistiek vrijdag bekend op basis van een definitief cijfer.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

De Croo verdedigt salaris van Bpost-CEO Johnny Thijs

Open Vld-vicepremier en minister van Pensioenen Alexander De Croo verdedigt in de krant De Standaard het hoge loon van de CEO van Bpost, Johnny Thijs. Die verklaarde gisteren niet aan te willen blijven als de regering inderdaad zijn loon zou verlagen van 1,1 miljoen euro naar 290.000 euro per jaar.

Bron: mondi.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Je zal hier maar wonen

Je zal hier maar wonen

"In augustus 2011 schreef ik de eerste bijdrage aan Mondi met onze plannen voor een casa rural, gebruikmakend van duurzame energie, ter lering en vermaak van hen die de stap nog slechts overwogen. Veel van onze plannen zijn gerealiseerd, de oude solide boerderij staat er nu nieuw solide bij, de Costa Dorada geeft hetzelfde warme gevoel als toen, de kinderen nemen hun toevlucht tot rap Catalaans als iets niet voor de oren van de ouders is bestemd en het dorp accepteert dat wij holandéses, voorlopig althans, blijven.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Rabobank: de huizenprijzen zijn eigenlijk te laag - Wel.nl

Rabobank-topman Piet Moerland sluit zich aan bij de stelling van de Europese Centrale Bank dat de huizenprijzen in Nederland op dit moment eigenlijk te laag zijn. De ECB zei eerder deze week dat de huizen economisch gezien duurder zouden moeten zijn. De Rabo sluit zich daarbij aan. Binnen twee weken verschijnt een studie van de bank die deze stelling onderbouwt. Volgens Moerland is er nu geen sprake van een juiste prijsvorming omdat de woningmarkt niet goed functioneert. ,,Er vinden veel te weinig transacties plaats in vergelijking met het langjarig gemiddelde.”

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Nasdaq uren plat door computerstoring

De Amerikaanse beurs Nasdaq heeft om 15u25 lokale tijd - 21u25 bij ons - de handel in aandelen en opties hervat. Nasdaq lag sinds de middag in New York plat door een computerstoring. Dat betekent dat er nog amper gehandeld kan worden voor de reguliere sluitingstijd.