EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27641 tot 27645
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

Griekenland, Portugal, Ierland, Spanje zitten allemaal op uw geld te wachten

De garanties die Nederland heeft afgegeven aan instellingen als de ECB, het IMF en Europese noodfondsen zijn sinds 2008 meer dan vertienvoudigd. Dat meldt het FD op basis van een rapport van de Algemene Rekenkamer dat maandag wordt gepresenteerd.

De garanties die Nederland heeft afgegeven aan instellingen als de ECB, het IMF en Europese noodfondsen zijn sinds 2008 meer dan vertienvoudigd. Dat meldt het FD op basis van een rapport van de Algemene Rekenkamer dat maandag wordt gepresenteerd.

Gaf de Staat voor de kredietcrisis nog garanties af ter waarde van 18 miljard, eind 2012 was dit getal opgelopen tot 201 miljard. Het gaat daarbij om garanties voor leningen aan Ierland, Griekenland, Portugal en Spanje voor het beteugelen van de financiële crisis.

De Algemene Rekenkamer roept het ministerie van Financiën op de Tweede Kamer beter te informeren over de risico’s die ons land loopt met de garanties.

Lees verder op thepostonline.nl
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

Italië: CEO grootste retailbank stopt er (verrassenderwijs) mee

The situation in Italy appears to be going from bad to worse. With a confidence vote pending for Tuesday as the government dissolves into chaos for the umpteenth time, and following the resignation of the CEO of one of Italy's largest non-financial corporations (Telecom Italia), the largest bank (by assets) in Italy - Intesa SanPaolo has announced - effective immediately - the resignation of its CEO and replacement with Carlo Messina. According to sources, the now former CEO had lost the confidence of shareholders (which is odd given the bank's stock is near 2-year highs). We can't help but wonder Ayn Rand-like at the devolution of the ruling class in Italy and what happens next (in light of the crumbling manufacturing and production data).

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

Chinese economie zal geen harde landing kennen

De Chinese economie zal aan een harde landing kunnen ontsnappen In Singapore heeft financie minister Tharman Shanmugaratnam er het volste vertrouwen. Al de geruchten daaromtrent zijn volgens de minister volledig uit de lucht gegrepen. De Chinese economie voelt nog steeds volop de wind in de zeilen blazen.

Hij heeft trouwens een medestander gevonden in Paul Gruenwald, Standard & Poor’s chief Asia-Pacific economist. Die verwacht dat de Chinese economie dit jaar en ook in de jaren nadien met 7, procent zal groeien. Een percentage dat overeenstemt met de wensen van de regering.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

Vraag om inleveren salaris geen uitzondering

Werkgevers die hun personeel vragen om een deel van hun salaris in te leveren, zijn in Nederland geen uitzondering meer.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

Wanneer de Crash komt zal de goudprijs naar $10.000 per troy ounce stijgen (deel 1)

Bovenstaande uitspraak komt van Albert Edwards, Global Strategist bij de Franse investeringsbank SocGen. Edwards wordt door medestanders een ‘deflationist’ genoemd en door tegenstanders een ‘permabear’. Feit is dat hij reeds 17 jaar geleden een Ice Age Theorie ontwikkelde: een zeer lange periode zoals in Japan jaren ’90 dat aandelen zullen dalen in waarde. Toen kwam inderdaad de beurscrash van 2000 maar Edwards voorspelt iets nog veel groter en ingrijpender...

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs