Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 27641 tot 27645
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

Augustus was weer sterke maand voor commodities

Het is misschien minder opgevallen, maar de maand augustus was uiteindelijk weer een goede maand voor commodities. The Standard & Poor’s GSCI Total Return Index, samengesteld uit 24 belangrijke grondstoffen, steeg vorige maand met een stevige 3.4 procent.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

3 redenen om te investeren in India

De ene analist zegt dat de groeipijnen in de opkomende economieën tijdelijk zijn en dat de huidige correctie een mooi instapmoment is op de lange termijn. De andere analist zegt dat het geen groeipijnen zijn, maar dat de bubbel leegloopt. Het is moeilijk een correcte inschatting te maken over de correctie in de groeilanden.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

Griekenland heeft 20 jaar nodig om 1 miljoen verloren jobs opnieuw te creëren

Griekenland zal 20 jaar nodig hebben om de één miljoen jobs die tijdens de voorbije vier jaar verloren zijn gegaan opnieuw te creëren. Dat blijkt uit cijfers van het arbeidsinstituut van de General Confederation of Greek Labor (GSEE).

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

Column Kees de Kort | Vaag verhaal van Rutte

Als je visie en ideeën als opinieleider niet verder komen dan dit, belooft het verhaal dat Mark Rutte gisteren afstak niet veel goeds, vindt macro-econoom Kees de Kort.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

Goudprijs bevindt zich op “Stairway To Hell’ wanneer U.S. schuldenplafond optrekken

In de jaren 70 lanceerde de Britse popgroep Led Zeppelin “Stairway to Heaven”, een song die zonder enige discussie tot de klassiekers van de popmuziek mag gerekend worden. Er is geen enkele top 100, top 500 of top 1,000 waar deze song niet in wordt opgenomen.

Tom Fitzpatrick heeft een alternatieve versie van deze songtitel bedacht, met die opmerking dat er geen enkele link bestaat met de muziekwereld. De goudprijs bevindt zich op de “Stairway To Hell’ wanneer de U.S. hun schuldenplafond optrekken. Iets wat ze wel zullen moeten doen.