Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 27646 tot 27650
Bron: huurwoningen.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Hogere huren leiden tot hogere inflatie wat leidt tot een nog hogere huur... Ehh...

Huidige huurverhogingen leiden tot hogere huren in 2014

Zou het kunnen dat de huurverhogingen van de afgelopen maanden indirect voor nieuwe huurverhogingen in 2014 zorgen? Volgens de Woonbond wel. Directeur Ronald Paping is ervan overtuigd dat de huidige huurverhogingen zullen leiden tot forse verhogingen in het komende jaar. Volgens hem is er sprake van een zogeheten ‘huurprijsspiraal’ waardoor de huren met 2% teveel zullen stijgen. Het is aan de Tweede Kamer om zo snel mogelijk in te grijpen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Britse economie groeit iets sterker

De Britse economie is in het tweede kwartaal iets sterker gegroeid dan eerder werd gedacht. 

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Biflatie Bulletin : Wist u dit al?

Quote van de Dag : “Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passion, they cannot alter the state of facts and evidence”.  John Adams, US politician 1735-1826.

Crisis? Ja maar niet voor iedereen.  De bedrijfswinsten in de VS en Europa zijn op het hoogste peil sinds WOII.  Die winsten worden niet of nauwelijks terug geïnvesteerd om de economisch motor terug op gang te krijgen.

Bron: vacatures.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Aantal werkende ouderen stijgt hard

Aantal werkende 55-plussers neemt flink toe

De arbeidsparticipatie onder 55-plussers is ten opzichte van twintig jaar geleden, verdubbeld. Het aandeel dat van deze doelgroep in 2013 werk heeft is 53 procent. In de jaren zestig lag het percentage op 56 procent en in de jaren negentig op 25 procent. De stijging heeft te maken met financiële prikkels van de overheid en het hogere opleidingsniveau van deze groep mensen ten opzichte van twintig jaar terug. Deze conclusie trekt werkbedrijf UWV in het UWV Kennisverslag 2013.

Bron: emerce.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Je eigen winkel in een box

De Free Record Shop is er inmiddels verdwenen, maar er komen nieuwe winkeltjes voor in de plaats. 274 om precies te zijn. Al wordt het wel dringen geblazen. Bij Boqz in Eindhoven kunnen (internet)ondernemers een box van 60 bij 45 centimeter huren.