EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
54
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27646 tot 27650 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 28 oktober 2013

Bijna 1 op 4 Europeanen heeft geen spaargeld

Uit een onderzoek van ING onder 5.500 Europeanen blijkt dat bijna één op de vier geen spaargeld achter de hand heeft voor onvoorziene uitgaven of andere financiële tegenvallers. Op basis van dit soort gegevens hoeven we geen voorspoedig herstel van de economie te verwachten. De consument kan niet meer uitgeven als het geld op is.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 28 oktober 2013

Over criminele bankiers en bad banks

De Staatssecretaris voor Fraudebestrijding van België wil meer sancties voor banken die “criminele diensten” aanbieden. Hij zegt zelf grote moeite te ondervinden om fiscale fraudeurs naar rechtbanken te sturen en doelt daarmee specifiek op het recentste schandaal aldaar waarbij HSBC Private Bank in Zwitserland 2450 Belgen “geholpen” heeft de fiscus te omzeilen.  En wàs het alleen maar dat, de overheid bedriegen (de bedrieger bedriegen?), hoewel dat eigenlijk al erg genoeg is want wie steelt van de overheid steelt in feite van alle medeburgers. Maar banken in het algemeen en internationaal mispeuteren nog heel wat anders…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 28 oktober 2013

Nederlands bedrijfsleven scoort 6.1 op ondernemerschap…

Jacqueline Zuidweg (1965) is oprichter en directeur van Zuidweg & Partners B.V én Zakenvrouw van het Jaar 2012. Elke maand schrijft zij een blog voor baaz.nl.

Nou, daar gaan mijn haren als ondernemer, en vele ondernemers met mij, toch recht van overeind staan. Nu kunnen we de onderzoeksmethode gaan aanvechten en op z’n Hollands gaan wijzen, maar beter is om te kijken hoe we dit positief kunnen veranderen.

Lees verder op baaz.nl
Geplaatst op: maandag 28 oktober 2013

Lex Hoogduin: Stresstest bank is niet objectief

De waarde van een stresstest is volledig afhankelijk van de hoeveelheid stress die je op een bank loslaat stelt Lex Hoogduin, hoogleraar economie aan de Universiteit van Amsterdam en oud-directielid van De Nederlansche Bank.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs