Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 27651 tot 27655
Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Berichtgeving over woningmarkt te positief of juist te deprimerend?

Hoe slecht gaat het nou eigenlijk met de woningmarkt?

De Rabobank weet het nu zeker, de woningmarkt is aan het ‘ uitbodemen’ en zal binnen afzienbare tijd ‘ opbloeien’. Het zijn positieve geluiden die we al eerder hebben gehoord. Maar zit Nederland wel te wachten op hoopvolle berichtgeving? Als wordt gezegd dat de huizenverkoop is gestegen in vergelijking met een maand eerder, dan zullen de zuurpruimen onder ons erop wijzen dat de huizenverkoop nog steeds daalt ten opzichte van een jaar geleden. Het is maar wat je wilt horen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

9 ongewone redenen voor een goudprijs van $ 5.000

Sinds de financiële crisis van 2008 zitten we gevangen in een soort van perma-crisis. Er hangt een constante dreiging boven de wereld dat er ieder moment ergens iets serieus fout kan gaan. Het nieuwe normaal is een constante crisis zonder oplossingen of enige poging tot een oplossing.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

'Berekeningsfout leidt tot hogere huren'

Door een verkeerde berekening van de inflatie kan de huurstijging wel 2 procent te hoog uitvallen. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Brazilië wil valuta opkrikken

De Braziliaanse centrale bank gaat interveniëren op de valutamarkt om de waarde van de real op te krikken. De bank maakte bekend voor het einde van het jaar daarvoor in totaal voor 60 miljard dollar (44,9 miljard euro) aan cash en afgeleide producten in de markt te pompen.

Bron: mffa.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Belastingplan 2014 - buitenlanders gaan Motorrijtuigenbelasting en BPM betalen

Belastingplan 2014 - buitenlanders gaan Motorrijtuigenbelasting en BPM betalen

In het nieuwe Belastingplan 2014 gaat Staatssecretaris Weekers alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat ingezetenen van Nederland met een auto met een buitenlands kenteken per 1 januari 2014 ook motorrijtuigenbelasting (MRB) en belasting van personenauto’s en motorrijwielen (BPM) gaan betalen. In het Belastingplan 2014 zal daartoe wetgeving worden opgenomen.