EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27651 tot 27655 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 28 oktober 2013

Nederlands bedrijfsleven scoort 6.1 op ondernemerschap…

Jacqueline Zuidweg (1965) is oprichter en directeur van Zuidweg & Partners B.V én Zakenvrouw van het Jaar 2012. Elke maand schrijft zij een blog voor baaz.nl.

Nou, daar gaan mijn haren als ondernemer, en vele ondernemers met mij, toch recht van overeind staan. Nu kunnen we de onderzoeksmethode gaan aanvechten en op z’n Hollands gaan wijzen, maar beter is om te kijken hoe we dit positief kunnen veranderen.

Lees verder op baaz.nl
Geplaatst op: maandag 28 oktober 2013

Lex Hoogduin: Stresstest bank is niet objectief

De waarde van een stresstest is volledig afhankelijk van de hoeveelheid stress die je op een bank loslaat stelt Lex Hoogduin, hoogleraar economie aan de Universiteit van Amsterdam en oud-directielid van De Nederlansche Bank.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 28 oktober 2013

Column Kees de Kort | Waarom gaat China radicaal hervormen?

De ogen zijn deze week gericht op de Fed. Volgens BNR's Kees de Kort is het best mogelijk dat de steun wordt opgevoerd. Verder tipt hij: houd China in de gaten. Want waarom gaat dat land hervormen?

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 28 oktober 2013

Raak niet aan fiscale uitzonderingsregimes voor multinationals

De overheid raakt best niet aan de fiscale uitzonderingsregimes als men buitenlandse investeerders wil blijven aantrekken. België speelt ook beter geen voortrekkersrol als het gaat om de invoering van nieuwe belastingen, zoals de financiële transactietaks. Dat zegt consultant Deloitte op basis van een Europese rondvraag bij financiële directeuren. Uit de enquête blijkt immers dat fiscale stabiliteit een van de determinerende factoren is om in een land te investeren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 28 oktober 2013

Basisinkomen

Een basisinkomen voor iedereen houdt in dat iedereen elke maand een vast bedrag krijgt. Zonder voorwaarden. Niemand meer geldloos. Een wereldwijd basisinkomen is goed te verdedigen, het zou armoede uitroeien en het zou zoveel voorspoed opleveren dat het de moeite waard is om na te streven. Het is niet compleet duidelijk hoe daar te komen, maar is een duidelijk idee om het mogelijk te maken door middel van een hogere belasting op toegevoegde waarde (BTW) en tegelijkertijd inkomensbelasting en sociale verzekeringen af te schaffen. Hiervoor in de plaats krijgt elke burger en/of inwoner een vast bedrag om in de huur, voedsel en andere basisbehoeften te voorzien.

De verbinding tussen meer en beter is verbroken; onze behoeftes voor veel producten en services zijn al meer dan nodig voorzien en veel van onze nog niet voldane behoeften zullen niet worden ingevuld door meer te produceren, maar door anders te produceren, andere dingen te produceren of zelfs door minder te produceren. Dit geldt vooral voor onze behoefte naar schone lucht, water, ruimte, stilte, schoonheid, tijd en menselijk contact.

Lees verder op geldloos.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs