EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27666 tot 27670
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

Miljardenboete voor JP Morgan

Volgens investeerders heeft Bear Stearns (nu onderdeel van JP Morgan) haar klanten niet goed geïnformeerd over de risico's van haar hypotheekproducten. De kwaliteit van de leningen bleek veel slechter te zijn dan eerder werd aangenomen. Beleggers leden een verlies van $22,5 miljard op een totaal van $87 miljard aan hypotheekbeleggingen. Dit kan JP Morgan miljarden gaan kosten.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

Oad: van start tot faillissement

Oad: van start tot faillissement

Oad: van start tot faillissement

Reisorganisatie Oad is door de rechtbank in Almelo failliet verklaard. Het bedrijf verkeerde al langere tijd in moeilijkheden maar toch komt het faillissement als een verrassing voor de 1750 medewerkers die nu zonder baan komen te zitten. Oad is al sinds 1924 actief in de vervoerssector en is opgestart door de familie ten Haar. Het einde van Oad is voor Nederlandse toeristenbranche een grote klap.

Lees verder op isgeschiedenis.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

Aantal leefloners stijgt opnieuw aanzienlijk

Het aantal Belgen die moeten rondkomen met een leefloon is dit jaar opnieuw aanzienlijk gestegen, na een stabilisatie in 2011 en 2012. Dat blijkt uit cijfers van de Programmatorische Overheidsdienst (POD) Maatschappelijke Integratie. Tegen het einde van het jaar zal de groep mogelijk met drie procent zijn aangegroeid.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

Onzekerheid woonbonus noopt 30 procent van Belgen met bouwproject tot uitstel

Meer dan 30 procent van de Belgen die met een concreet bouwproject rondlopen, stelt dat project uit als gevolg van een mogelijke hervorming van de woonbonus. Dat blijkt uit een enquĂȘte van Batibouw bij meer dan 3.300 landgenoten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

Sprott over manipulatie, goud en de daling van de dollar

Volgens Sprott Asset Management CEO, Eric Sprott zullen de gevolgen van quantitative easing vroeg of laat tot uiting komen in de vorm van een fors lager dollar. In een interview op

bespreekt Sprott onder ander ook de cijfers die niet kloppen op de goudmarkt. Sinds 2011 zijn de fundamenten voor de goudmarkt ongewijzigd gebleven, maar de goudprijs is gedaald - hoe kan zoiets?

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs