Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 27666 tot 27670
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

Marc Faber geeft de voorkeur aan fysiek goud

Hij wordt Dr. Doom genoemd en eigenlijk heeft hij meer recht op die titel dan onze professor Nouriel Roubini. Laatstgenoemde doet eigenlijk niet veel meer dan doemvoorspellingen op zich heen strooien, zonder veel rekening te houden of die al dan niet zijn uitgekomen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

Dit is waarom Warren Buffett geen fan is van goud

Warren Buffett is zonder twijfel de beste belegger van de laatste decennia. Beleggingen in onder andere Coca Cola (NYSE: KO), American Express (NYSE: AXP) en IBM (NYSE: IBM) hebben hem de derde rijkste persoon ter wereld gemaakt. En toch is Buffett geen liefhebber van goud. Street Authority.

Bron: gewoon-nieuws.nl
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

Elitie ontleent haar macht aan niet bestaand geld

Onder invloed van de crisis wordt momenteel het onmogelijke mogelijk. Wanneer ons tien jaar geleden gedicteerd zou zijn: lever je sociale zekerheid in, lever je pensioen in, sta een steeds groter deel van je inkomen af, ga langer werken en krijg daarvoor steeds minder in ruil,dan zouden we collectief NEE geroepen hebben.

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

Intratuin dumpt bejaarde

De kantonrechter in Bergen op Zoom verbiedt Intratuin in Halsteren om een 75-jarige vrouwelijke bloembinder vanwege haar leeftijd te ontslaan. Bij het voorgenomen ontslag is volgens de rechter sprake van leeftijdsdiscriminatie, meldt BN/DeStem.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

15 schokkende feiten die laten zien hoe slecht de economie het doet sinds Obama President is

Volgens Barack Obama is het dankzij hem dat de Amerikaanse economie het "goed" doet. Dat de Verenigde Staten zijn traagste post-recessie herstel uit zijn geschiedenis kent en dat de economie momenteel aan het traagste post-recessie tempo groeit, zal hij waarschijnlijk even vergeten zijn.