EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27666 tot 27670 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 26 oktober 2013

'Ongekende hervormingen op komst in China'

De Chinese regering komt bij een partijbijeenkomst van de Communistische Partij volgende maand met 'ongekende' economische en maatschappelijke hervormingen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 oktober 2013

Snelle geld Wall Street stort zich weer op Amerikaanse huizenmarkt

De Amerikaan Mark Harris in een verhuiswagen. Hij werd in augustus door de bank gedwongen zijn huis te verlaten en organiseerde een protestactie.

De bankiers op Wall Street hebben vijf jaar na de kredietcrisis een nieuwe markt ontdekt: Amerikanen die een woning willen huren.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 oktober 2013

Topman antiwitwascel: ''Politiek laat fraudeurs hun gang gaan''

De strijd tegen financiële fraude in ons land loopt volledig mank. Met name politici missen een 'sense of urgency' als het over fraudebestrijding gaat. Dat zegt Jean-Claude Delepière, topman van de antiwitwascel in ons land.

Wie zich goede advocaten kan veroorloven, komt probleemloos met fraude weg. Dat creëert een beeld van straffeloosheid.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: zaterdag 26 oktober 2013

Toploon voor hoofd daklozenopvang: 192.705 euro per jaar

Een exuberant loon voor de directrice, ondoorzichtige geldstromen en bedenkelijke reisjes. De Brusselse daklozenorganisatie Samu Social krijgt in een rapport van de Inspectie Financiën een stevige veeg uit de pan.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: zaterdag 26 oktober 2013

Hoe socialistisch Frankrijk iedereen met geld haat

Frankrijk wou politieke verandering (“change”, waar hebben we dat nog gehoord?) na Nicolas Sarkozy.  Dus werd een centrum-rechts beleid ingeruild voor een socialistisch.  De kiezer beslist! Op het toneel kwam dus in 2012 ene François Hollande.  Die deed en doet precies wat van een goed socialist verwacht wordt en straft de rijken, of zij die aanzien worden als rijk, of zij die überhaupt nog wat geld hebben.  Hollande vergeet daarbij dat het net die rijken zijn, ondernemers vaak, die voor Franse jobs kunnen zorgen, maar dat lijkt minder belangrijker in zijn ogen.  Rijkdom is een misdaad en die zal bestraft worden.  Met een supertaks van 75 % bijvoorbeeld voor inkomens boven de 1 miljoen euro. 

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs