EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27671 tot 27675 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2013

Jeugdwerkloosheid in de Eurozone gestegen tot 24,1%

De jeugdwerkloosheid in de Eurozone is in de maand september gestegen naar 24,1%. Dat betekent dat bijna een kwart van alle jongeren beneden de 25 jaar geen werk kan vinden. Achter het gemiddelde gaan grote verschillen schuil. Zo is de jeugdwerkloosheid in Griekenland en Spanje hoger dan 55%, terwijl die in Duitsland slechts 7,7% is. De arbeidsmarkt laat ook in Europa nog geen herstel zien...

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2013

Valutaswap tussen centrale banken wordt permanent

Centrale banken maken valutaswap permanent Frank Knopers

Eind vorig jaar schreven we op Marketupdate over de verlenging van de valutaswap tussen een aantal grote centrale banken. Met deze valutaswap kunnen de ECB, de Federal Reserve, de Bank of England, de Bank of Japan en de Zwitserse Nationalbank (SNB) tijdelijk liquiditeit aan elkaar verstrekken, zodat er bij banken geen acute tekorten kunnen ontstaan aan vreemde valuta. Destijds schreven we dat deze samenwerking in februari 2014 herzien zou worden, maar vandaag kwam Bloomberg met het nieuws naar buiten dat deze valutaswap een permanent karakter krijgt.

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2013

Inflatie in eurozone op laagste punt in vier jaar

De inflatie in de eurozone bedroeg in oktober 0,7 procent. Hiermee is het laagste inflatiepeil in vier jaar bereikt. Dat meldt het Europese bureau voor de statistiek Eurostat. De werkloosheidsgraad in september is stabiel gebleven op 12,2 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2013
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs