Nieuws / Artikelen met het woord

57325 artikelen gevonden. Artikel 27671 tot 27675
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Verkoop woningen in Amerika daalt flink

Het is de grootste daling op de Amerikaanse huizenmarkt sinds mei 2010.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

“Deze goudrally blijft niet duren”

Volgens analisten Peter Richardson en Joel Crane van Morgan Stanley zal de goudrally tegen het einde van het jaar weer afnemen. Nog volgens deze analisten gaat de goudprijs er nu al vanuit dat de Federal Reserve in september zal beginnen met 'tapering' anders zou de goudprijs al veel hoger gestaan hebben, zo staat op BusinessInsider.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Beslag gelegd op huizen Hans Wiegel

Op twee huizen van VVD-coryfee Hans Wiegel is conservatoir beslag gelegd voor een bedrag van 7 miljoen euro. De beschikking daartoe is donderdag afgegeven door de rechtbank Noord-Nederland. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Nieuw hulppakket voor Griekenland zal kleiner worden dan de voorgaande

Het nieuwe hulpprogramma voor Griekenland zal een pak minder omvangrijk zijn dan de vorige reddingsoperaties, zo heeft de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble (CDU) verklaard in de zakenkrant Handelsblatt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

De stijging van de goudmijnaandelen – acht weken later

Eind juni dook de goudprijs even onder de $ 1.200, een daling van 25 procent ten opzichte van het begin van dit jaar. Sindsdien kroop de goudprijs stilletjes omhoog tot nu iets minder dan $ 1.400, een stijging van 14 procent. Dit is nog steeds ver onder de piek van net geen $ 1.900. Maar de goudmijnaandelen kunnen een beter parcours voorleggen. De stijging was gemiddeld dubbel zoveel als deze van de goudprijs.