EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27671 tot 27675
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Voorstel in Zwitserland: gelijke inkomens voor iedereen

Een muntje voor elke inwoner. Leden van de actiegroep op het Ferale Plein in Bern

Een muntje voor elke inwoner. Leden van de actiegroep op het Ferale Plein in Bern

Een basisinkomen voor iedereen, dat is de inzet van een referendum dat binnenkort in Zwitserland wordt gehouden. Een actiegroep heeft genoeg draagvlak gevonden om het voorstel op de politieke agenda te krijgen.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Veertig elektrische auto's verkocht in eerste helft 2013

In de eerste helft van 2013 hebben particulieren in ons land 40 elektrische wagens gekocht. Dat zijn er op jaarbasis minder dan de 149 die in 2012 werden gekocht. In 2011 kochten particulieren 44 elektrische wagens. Dat blijkt uit het antwoord van staatssecretaris voor Mobiliteit Melchior Wathelet op een schriftelijke vraag van Bert Anciaux (sp.a).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Waarom de Fed niet anders kan dan geld printen

Het basismateriaal voor deze presentatie komt uit een intern rapport van de Federal Reserve. Het rapport werd geschreven door Frederic Mishkin, een zeer goede vriend van Ben Bernanke, en geldt zo’n beetje als de blauwdruk voor het monetaire beleid van het komende decennium.

INSIDER: "Waarom de FED niet anders kan dan geld printen"

Lees verder op freedombytes.info
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

© photo news. De Belgische overheid levert geen waar voor het belastinggeld dat ze ontvangt. Dat concludeert Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen, uit een studie.

Voka lijstte 44 indicatoren op en gaf elk Europees land een score op honderd. Zweden krijgt met 73,4 de beste score, gevolgd door Zwitserland en Finland. Dit zijn volgens het netwerk landen die een goede omgeving bieden aan burgers en bedrijven, met goed onderwijs, veel investeringen in onderzoek en ontwikkeling, een goede levensstandaard, een sterk rechtssysteem en een hoge activiteitsgraad.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Aanpak internationale belastingontwijking

Vennootschappen die zich hoofdzakelijk bezig houden met het betalen en ontvangen van rente en royalty´s binnen concernverband en die verzuimen om de Belastingdienst te informeren over hun organisatie, kunnen daarvoor binnenkort beboet worden.

Lees verder op estateplanningnieuws.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs