Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 27671 tot 27675
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 10 september 2013

Bank of Japan spreekt boodschap van hoop uit

De Japanse centrale bank heeft drastische maatregelen genomen om de economie uit het slop te halen en om de deflatie een kopje kleiner te maken. Die maatregelen zijn alleszins gedurfd maar het dient nog te worden afgewacht of ze de gewenste resultaten zullen opleveren.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 10 september 2013

Méént de minister het echt?!

Het einde van “too big to fall”? In ieder geval doet minister van Financiën Dijsselbloem een heel onverwachte uitspraak : banken mogen niet meer zo groot en cruciaal zijn dat ze bij een dreigend faillissement de economie in gevaar brengen! Wat elke weldenkende gewone burger al wist hoor maar soit…

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 10 september 2013

Silicon Valley-Belg verkoopt Storify en sluit beursgang niet uit

De jonge Belg Xavier Damman verkoopt zijn onlineplatform Storify aan de Amerikaanse sectorgenoot Livefyre. Dat schrijven De Tijd en L'Echo. Storify laat toe tweets, video's en Facebookberichten te integreren in één onlineverhaal. De technologie wordt wereldwijd gebruikt door nieuwsmedia.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 10 september 2013

Gemeenten wacht miljardenbezuiniging

Gemeenten zijn de komende jaren genoodzaakt flink te schrappen in de uitgaven voor wegen, sport, cultuur, openbaar groen en straatverlichting.

Bron: rt.com
Geplaatst: dinsdag 10 september 2013

WO 3 komt eraan!

A chemical attack may be launched on Israel by Syrian rebels from government-controlled territories as a "major provocation," multiple sources told RT.