Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 27676 tot 27680
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

Dit kleine land kan de wereld van (edel)metalen op zijn kop zetten

Heel de wereld is in elkaar verweven. Dit is niet alleen het geval op de financiële markten, maar ook in de industrie. Veel van de globale bedreigingen in de industrie voor (edel)metalen komt uit Zuid-Afrika.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

Golf van faillissementen en werkloosheid nog niet voorbij

De Belgische economie zit niet langer in een recessie en het herstel komt op gang. Na een minieme groei dit jaar, zou de economie volgend jaar met iets meer dan 1 procent aantrekken. De faillissementsgolf zal echter nog een tijdje aanhouden en ook de werkloosheidsgraad klimt verder omhoog, tot boven 9 procent. Dat staat in de economische vooruitzichten voor België die KBC publiceerde.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

Europese beurzen beschikken over nog heel wat potentieel

De problemen in de Eurozone halen misschien niet langer meer de voorpagina’s maar dat betekent niet dat ze op onverklaarbare wijze in de lucht zijn opgelost. Onze regio wordt nog steeds geplaagd door onderhuidse onrust, een onzekere toekomst voor de Euro,…

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013
Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

Column Kees de Kort | Schijn ophouden

De Fed blijft de Amerikaanse economie nog even steunen, maar bouwt de steun wel langzaam af. Of zoals Kees de Kort het verwoordt: "We gaan er wel een keer mee stoppen, maar voorlopig even niet. Dat is niet zo heel verrassend."