EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27681 tot 27685
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Faillissementenfonds kreunt onder crisis

Het Fonds Sluiting Ondernemingen keerde dit jaar al 160 miljoen euro uit aan werknemers die getroffen werden door het faillissement van hun bedrijf. De kans is groot dat de bijdragen van de werkgevers omhoog moeten. Dat schrijven De Tijd en L'Echo.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Ethisch beleggen keldert in België

Het aantal ethische beleggingen in ons land is de voorbije jaren fors gedaald. Min 40 procent in drie jaar tijd, dat is de opvallende afname bij duurzame fondsen. Dat schrijft de krant De Morgen op basis van cijfers van de Belgian Asset Management Association, een onderdeel van Febelfin, de sectorfederatie van de financiële sector.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Modrikamen eist 5,1 miljard van BNP Paribas

Namens bijna 1.200 gedupeerde Fortis-aandeelhouders eist advocaat Mischaël Modrikamen dat de Franse groep BNP Paribas 5,1 miljard euro schadevergoeding betaalt aan Ageas (ex-Fortis) voor de ontmanteling van de groep. Dat schrijft De Tijd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Miljoenenfraude met vermengde scheepsolie

De Belgische politie jaagt op schepen die miljoenen besparen door stookolie te gebruiken die bewust vermengd is met afval. Dat schrijft de krant De Morgen. "Een onderbelicht en hardnekkig milieuprobleem", zegt criminoloog Toine Spapens, die net een rapport klaar heeft. "Het gaat enkel om geld verdienen."

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

IMF: Ierland op koers - banken blijven probleem

Ierland op koers met reddingsprogramma maar banken blijven probleem

DUBLIN (Dow Jones)--Ierland ligt op koers om in 2014 zijn bail-out programma te kunnen beeindigen maar de bankensector van het land blijft zwak.

Lees verder op rtlnieuws.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs