EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27681 tot 27685 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2013

Goud met een laagje suiker

Dit is een nogal vreemde titel, dat geef ik onmiddellijk toe. Toch is het minder vreemd dan het op het eerste gezicht lijkt. Het slaat namelijk op de relatie tussen de suikerprijs en de goudprijs. In een artikel over de huidige situatie op de goudmarkt schrijft de Amerikaanse analist Stuart Thomson van Gracelandupdates.com dat het verloop van de suikerprijs een goede indicator is voor het toekomstige verloop van de goudprijs.

Lees verder op cfd-handel.nl
Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2013

Seculaire Bull Market bevindt zich pas middenin de cyclus

Wie denkt dat de financiële markten hun top wel bereikt hebben, kan beter even verder lezen. U weet, feestjes zijn leuk, behalve als u daar niet aanwezig bent.

In de VS is Liz Ann Sonders van Charles Schwab een bekende dame. Ze is om de haverklap te gast op tv zoals onlangs nog op het Rocktoberfest bij een VIP Roundtable waar ze in discussie ging met Sallie Krawcheck van 85 Broads en Ray Nolte van SkyBridge Capital.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2013

Zilver klaar voor een stijging van 400 %

De zilverprijs kan zo'n 400 procent stijgen vanaf dit niveau. Op zich is dit moeilijk te geloven voor een activa dat dit jaar 30 procent van zijn waarde heeft verloren. Maar de zilverprijs zit in dezelfde situatie met veel gelijkenissen zoals eind 2008,... waarna de zilverprijs een stijging van 400 procent kon voorleggen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2013

Werkloosheid eurozone stijgt verder

De werkloosheid in de eurozone is in augustus en september verder opgelopen. De werkloosheid in de eurolanden kwam in september uit op gemiddeld 12,2 procent van de beroepsbevolking.

Lees verder op bnr.nl
Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2013

China: grote hervormingen op til

Het is weer zo ver, Chinese leiders houden hun jaarlijkse partijberaad. Marktwaarnemers verwachten dat tal van hervormingen op de agenda staan. Kans voor beleggers?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs