Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 27681 tot 27685
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

'Utrecht weer meest competitieve regio van Europa'

Dat staat in de voorlopige versie van de jaarlijkse competitiviteitsranglijst van de Europese Unie. Dat meldt de provincie vrijdag. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Beren worden verjaagd uit de goudmarkt

Het oplopen van de spanningen in het Midden-Oosten was vanzelfsprekend koren op de molen van de goudprijs. De opwaartse beweging bij het goud kwam in stroomversnelling toen de hele wereld de beelden zag van het bloed dat door de straten van Kaïro vloeide.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

'Nederland hardst getroffen door vergrijzing'

In Europa wordt Nederland samen met Luxemburg en Slovenië het hardst geraakt, concludeert het Haagse Centrum voor Strategische Studies.

De overheidsuitgaven kunnen met meer dan acht procent van het bruto nationaal product (bnp) toenemen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

7 belangrijke regels als je wil beleggen in zilver

Onderstaande regels komen uit het boek "The Global-Investor Book of Investing Rules" met tactische richtlijnen, strategieën en inzichten van 's werelds 150 meest gerespecteerde financiële experten. Het zijn belangrijke regels om te volgen als je succesvol wil beleggen in zilver.

Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

De Grand Finale

Steeds meer onheilspellende tekenen wijzen op de onhoudbaarheid van het  huidige monetaire systeem. Voor velen nog ondenkbaar maar voor ingewijden onontkoombaar. Een ongekend wapenfeit is dat de QE trouvaille sinds het op tilt slaan van de bankensector in 2008 tot dusver voldoende houdbaarheid heeft getoond. De veronderstelling dat daarmee de economie weer nieuw leven kon worden ingeblazen (Keynes) bleek evenwel wishful thinking..