Nieuws / Artikelen met het woord

58207 artikelen gevonden. Artikel 27686 tot 27690
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Nederlandse topvrouwen willen “change”

Hoe kan de BV Nederland overleven? Het moet anders, dat in ieder geval.  Tezamen hebben 75 Nederlandse topvrouwen een veranderagenda opgesteld : “Nederland heeft meer lef nodig!”  Het land moet opnieuw uitgevonden worden en dat is mensenwerk…maar vooral vrouwenwerk.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Dit zal zorgen voor een hogere goudprijs op lange termijn

Via de United States Geological Survey (USGS) kan je aan alle gegevens geraken betreffende de goudmijnen in de Verenigde Staten. Wat de productie betreft is de Verenigde Staten een goede indicatie voor de globale trend aangezien de VS de derde grootste goudproducent ter wereld is. Uit de gegevens van het USGS blijkt dat de goudproductie al lange tijd in een dalende trend zit. Dit moet uiteindelijk leiden naar een hogere goudprijs.

Het belang van de productie op de goudprijs is tweeledig: 1) nieuwe productie is goed voor 2/3 van het totale aanbod aan goud - 2) het zijn de zwakste handen (de goudmijnen) op de markt die hun goud moeten verkopen. Een daling van de productie moet dus op een andere manier opgevangen worden om het jaarlijkse aanbod van 4.400 ton te vrijwaren.

Bron: hypotheeksteun.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Gevolgen prinsjesdag voor uw hypotheek

Gevolgen troonrede voor uw hypotheek

De laatste jaren is de troonrede een opsomming van lasten verzwaringen, verlies van koopkracht en andere ellende. Niet in de laatste plaats ook met grote gevolgen voor uw hypotheek. De hypotheek plannen die de overheid op prinsjesdag heeft gepresenteerd hebben wij voor u overzichtelijk onder elkaar gezet.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Japan kan in een wip en een zucht naar hyperinflatie evolueren

Met Abenomics mikt de Japanse premier Shinzo Abe op een structurele hervorming van de Japanse economie met als voornaamste doelwit het uitschakelen van de deflatie. Of Abe in die opdracht zal slagen zal de toekomst moeten uitwijzen. Het is nog te vroeg om daar iets over te zeggen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Leraar gaat er 3,5 procent op vooruit in 2014

Leraren gaan er volgend jaar gemiddeld 3 tot 3,5 procent op vooruit in koopkracht.