Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 27686 tot 27690
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 1 september 2013

Integratie versus segregatie

Ingezonden artikel | In september opent in Borgerhout, België, de eerste “Marokkaanse school” de deuren.  Dat de stad Borgerhout al jaren in de volksmond Borgerokko genoemd wordt, is veelzeggend…

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zondag 1 september 2013

'Syrië bepaalt handelsweek'

Een naderende militaire actie zette de wereldwijde graadmeters vorige week flink lager. De Amerikaanse president Barack Obama laat een voorstel tot een beperkt militair ingrijpen nu eerst langs het Congres gaan.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 1 september 2013

De Griekse Tragedie (deel 2 van 2)

Zopas werden speciale rekken voorzien in Griekse supermarkten voor voedingswaren waarvan de “best before” datum verstreken is.  Die zijn dan bedoeld voor de armsten want extra goedkoop.  Noem het de armen een plaatsje geven…

Bron: dewereldmorgen.be
Geplaatst: zondag 1 september 2013

Les voor Europa; arbeidersbeweging Colombia protesteert tegen vrijhandelsakkoorden met VS

Analysedoor Lode Vanoost Colombiaanse bevolking: weg met vrijhandelsakkoorden

Recente bilaterale vrijhandelsakkoorden tussen Colombia, de VS en de EU laten hun effecten voelen. Massale vakbondsprotesten eisen van de president deze akkoorden op te zeggen. De Europese publieke opinie heeft het recht te weten dat dit hen ook te wachten staat als het vrijhandelsakkoord tussen de VS en de EU er door komt.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 1 september 2013

De Griekse Tragedie (deel 1 van 2)

Een van de economisch zwaarst getroffen landen van de EU en lid van de weinig benijdenswaardige PIIGS (Portugal, Italië, Ierland, Griekenland en Spanje) is Griekenland.

Voorheen riep “Griekenland” een zonnige vakantiebestemming op, maar ondertussen is het synoniem geworden van een land, een samenleving, in diep verval.