EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27691 tot 27695
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Column Kees de Kort | Plooien gladstrijken

Wat doet de Fed? Een lastige vraag, maar BNR's Kees de Kort kan er wel wat over zeggen. "Ze worden in de VS weer geconfronteerd in Washington met politici die niet in staat zijn om iets te bedenken waarover ze het eens kunnen worden."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Hoe Amerika slechte huizenmarktcijfers onder het tapijt veegt

De Amerikaanse huizenmarktcijfers worden naderhand herzien. Sinds 2005 werd het cijfer stelselmatig naderhand naar beneden bijgesteld. Een bijzondere manier om de cijfers beter voor te spiegelen dan ze in werkelijkheid zijn. Want wie kijkt er nog om naar herziene cijfers van een maand eerder?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Peter Schiff: “Met Yellen aan het roer van de Fed wordt het alleen maar erger”

Peter Schiff dacht dat Alan Greenspan de slechtste Fed-voorzitter uit de geschiedenis was, tot Ben Bernanke kwam. Nu lijkt het erop dat Janet Yellen Bernanke een plezier gaat doen door zijn titel over te nemen. Onder Yellen zal het beleid alleen maar losser worden. Alles wat men heeft gedaan en niet werkte zal worden overgedaan, maar dan erger. Dit voorspelt weinig goeds zegt Schiff op Yahoo Finance.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

'Nutricia kocht in China meer dan 100 artsen om'

Het Franse Danone is een intern onderzoek begonnen naar beschuldigingen van corruptie bij de babyvoedingstak Nutricia. De BBC meldde donderdag dat Nutricia volgens Chinese media meer dan 100 artsen in Peking heeft omgekocht om zijn eigen babymelk aan de man te brengen. De Britse omroep baseerde zich daarbij op het Chinese 21st Century Business Herald.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Banken eurozone lenen veel minder aan huishoudens en bedrijven

De leningen die banken in de eurozone verstrekken aan huishoudens en bedrijven zijn in augustus met 2 procent gedaald ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs