EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27691 tot 27695 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

CPB: “Bitcoin niet betrouwbaar, want geen overheidsgarantie

In het Financieele Dagblad van zaterdag 19 oktober 2013 verscheen een artikel van Remco Mocking en Bas Straathof van het Centraal Planbureau (CPB) over Bitcoin. Dit artikel werd ook in zijn geheel gepubliceerd op mejudice.nl

Het artikel was overwegend positief over de mogelijkheden die Bitcoin te bieden heeft. Zoals te verwachten van een overheidsinstelling werd echter ook opgeroepen tot meer overheidsinvloed.

Lees verder op debitcoin.org
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

Nigel Farage: De grootste euroscepticus op aarde

Nigel Farage besliste als enfant terrible/Europarlementariër het systeem van binnen uit proberen te veranderen. ‘If you can’t beat them, join them’, zal hij gedacht hebben.  Hij is leider van de United Kingdom Party UKIP en mede-voorzitter van de eurosceptische fractie binnen het Europarlement “Europa van Vrijheid en Democratie”.  By the way: zijn partij staat voor een afscheiding van Groot-Brittannië van Europa.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

Nieuw hefboom product van ABN = Trader

De Trader is het nieuwste Hefboomproduct van ABN AMRO en zal na een testfase volgende week live gaan.

De ABN AMRO Trader komt in het aanbod naast het bekende hefboom product Turbo (ABN/RBS) en is vergelijkbaar met de Boosters van RBS en de ING Sprinters Best variant. Dit wil zeggen dat het risico hoger en de hefboom hoger is dan een “normale” turbo en er geen restwaarde is.

Lees verder op wijzerbeleggen.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

Twitter geeft forse korting

Twitter is vastbesloten niet de deceptie van Facebook te herhalen. Een notering op de NYSE in plaats van de Nasadaq…én een veel lagere prijsrange dan eerder doelbewust (?) was uitgelekt. Korting!

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs