EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2771 tot 2775
Geplaatst op: maandag 17 april 2017

Trumps probleem met Noord-Korea heet… Seoul

Volgens de Amerikaanse geheime dienst zouden de VS bereid zijn met conventionele wapens een preventieve aanval op Noord-Korea uit te voeren indien Pyongyang een nieuwe test met nucleaire wapens overweegt.

De Amerikanen hebben nu Tomahawk-kruisraketten gepositioneerd op 500 km van de Noord-Koreaanse nucleaire site. Dat meldde de nieuwszender NBC donderdagavond op basis van bronnen binnen de Amerikaanse geheime dienst.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 17 april 2017

Trump gooit (eindelijk) zijn US dollar-kaarten op tafel!

De kogel is door de kerk. Donald Trump heeft eindelijk kleur bekend, inzake zijn houding ten opzichte van de US dollar. In een interview met de WSJ geeft hij ondubbelzinnig toe dat een sterke dollar vooral stoer staat, maar in de praktijk een groot probleem is.

Hier zijn de letterlijke woorden van DJT:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 april 2017

Midden-Oosten en de goudprijs?

Met de recente geopolitieke ontwikkelingen in onder andere Zweden en de houding van de VS tegenover Syrië, ontstaat er opnieuw volatiliteit in de goudmarkt. Maar tot welke omvang heeft dit invloed op uw goudportefeuille?

Tijdens de jaarlijkse terugkerende Dubai Precious Metals Conference dat afgelopen weekend plaatsvond, krijg je een goed beeld hoe de goudhandelaren over de hele wereld gestemd zijn, aankijken tegen de toekomstige macro-economische ontwikkelingen en hoe zij verwachten dat de edelmetaalprijzen hierop zullen reageren.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 17 april 2017

Belgen durven beleggen en dat loont: 14 miljard rijker in 3 maanden

Belgische gezinnen beginnen stilaan tóch te beleggen in fondsenen aandelen. En dat loont: het netto financieel vermogen van de Belgen groeide in amper drie maanden tijd met 14 miljard euro aan, tot een recordbedrag van 1.058 miljard.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 17 april 2017

Dit moet u weten over chemische wapens

Er is nog steeds geen overeenstemming over de mogelijke inzet van chemische wapens begin april op het dorp Khan Sheikhun in de Syrische provincie Idlib, waarbij negenentachtig mensen om het leven kwamen.

Er is nog steeds geen overeenstemming over de mogelijke inzet van chemische wapens begin april op het dorp Khan Sheikhun in de Syrische provincie Idlib, waarbij negenentachtig mensen om het leven kwamen.

Syrië ontkent over chemische wapens te beschikken en krijgt daarbij steun van Rusland. De Verenigde Staten beweren daarentegen bewijzen te hebben dat de Syrische regering de chemische aanval heeft opgezet, terwijl Rusland vooraf van de actie op de hoogte zou zijn geweest.

Volgens Groot-Brittannië zijn er alvast duidelijke aanwijzingen dat de inwoners van Khan Sheikhun aan het zenuwgas sarin werden blootgesteld.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs