Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 27701 tot 27705
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Het enige dat stijgt in Europa zijn,… de schulden

Hoe pijnlijk en ongezien de besparingsdrang ook (geweest) is in Europa, het draagt nog steeds niets bij aan een gezondere financiële toestand in de zuiderse landen. Na Griekenland en Spanje moet nu ook Italië een nieuw record aan schulden opbiechten. Het enige dat stijgt in Europa, zijn de schulden zegt Zerodhedge.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Chinese vraag naar commodities explodeert opnieuw

De geschiedenis herhaalt zich vaak en de grondstoffenmarkten vormen daar momenteel het levende bewijs van. Iedereen herinnert zich ongetwijfeld nog dat het China-verhaal de prijzen voor commodities door het dak joeg. Die beweging werd echter onderbroken door twijfels over de draagkracht van de Chinese economie.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Van de Prins geen kwaad maar…wat houdt ù over?

De derde dinsdag van september is een belangrijke dag voor de Nederlandse politiek en wordt Prinsjesdag genoemd.  Buiten toespraken en veel rituelen (altijd goed voor wat afleiding voor het publiek van de essentie), is het onderdeel dat de burger het meest moet aangaan : het regeringsbeleid voor het komende jaar.  We kunnen u nu al onthullen : ‘t wordt weer niet bepaald fraai!

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Woningverkoop bijna 20 procent gestegen

 Dat blijkt uit dinsdag gepubliceerde cijfers. Vergeleken met juli is er sprake van een lichte stijging van 3,3 procent.

Bron: blog.nl
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Wat! De JSF gaat door?

Op de dag dat wij voor 6 miljard euro worden uitgeknepen wordt ook aangekondigd dat wij voor 4,5 miljard euro nieuwe vliegtuigen kopen. Prinsjesdag begint slecht!