Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 27706 tot 27710
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Deze bijna monopolie kan zijn business nog verdubbelen

Diegene die regelmatig een vliegtuig nemen, kennen de procedure. Vanaf dat het vliegtuig gaat opstijgen, moeten alle elektronische toestellen uit. Dit is jammer, want in een vliegtuig kan je niet veel doen. Het zou dus ontzettend handig om in een vliegtuig met een smart phone of tablet te kunnen werken. Daar gaat nu verandering in komen en een bedrijf heeft een quasi monopolie.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Belastingontwijking multinationals aangepakt

Het kabinet gaat belastingontwijking door internationale bedrijven - onder meer van zogeheten brievenbusfirma's - aanpakken. De belastingregels worden aangescherpt en belastingverdragen met 23 arme landen worden herzien.

Bron: estateplanningnieuws.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

400 duizend mensen in de bijstand

Eind juni ontvingen 400 duizend personen onder de AOW-gerechtigde leeftijd bijstand. Dat zijn er 6 duizend meer dan een kwartaal eerder. Dit blijkt uit de nieuwste cijfers van het CBS.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Column Kees de Kort | Geen prettige ontwikkeling

Steeds meer mensen blijven na hun 65ste aan het werk. De afgelopen tien jaar is het aandeel 65-plussers op de arbeidsmarkt meer dan verdubbeld. Op zich een goede zaak, vindt macro-econoom en economiecommentator Kees de Kort.

Bron: blog.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Jort Kelder verkoopt zijn kastaalappartement

Volgens Bekendeburen.nl is het Jort Kelder na vijf jaar gelukt om zijn appartement in het kasteel op landgoed ‘Zwaanwijck’ te verkopen. De koopsom van het appartement is niet bekend gemaakt, maar winst zal hij er niet op gemaakt hebben.