EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27711 tot 27715 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

Alan Greenspan: shockerende onthullingen

Alan Greenspan’s Shock Revelation “We really can't forecast all that well. We pretend that we can but we can't. And markets do really weird things sometimes because they react to the way people behave, and sometimes people are a little screwy.”

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

HSBC hielp duizenden Belgen met belastingfraude

De krant De Tijd heeft de hand kun­nen leg­gen op de 3.137 ge­hei­me re­ke­ning­be­stan­den van 2.450 Bel­gi­sche cliënten van HSBC Pri­va­te Bank in Zwit­ser­land, met daarin alle interne nota's van de bank over de communicaties met de Belgische klanten. De bestanden tonen aan hoe de bankiers van HSBC actief duizenden Belgen hebben geholpen om belastingen te ontwijken, zo schrijft de krant De Tijd vandaag op haar website.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

In India betalen ze tot $ 100 premie voor goud

Kapitaalcontroles die de import van goud naar India bemoeilijken, hebben zoals voorspeld volgens Mike "Mish" Shedlock voor 4 gevolgen gezorgd: 1) Tekort aan aanbod 2) Hogere prijzen 3) Florerende zwarte markt 4) Geen daling van de vraag.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

De poppen zijn aan het dansen op de goudmarkt

De dagelijkse koersbewegingen van de goudprijs zijn voor een ieder te volgen. Maar een kijkje achter de schermen biedt een welhaast ontluisterende blik van wat er zich écht afspeelt. Het is oorlog op de goudmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

De waarheid uit de mond van een Britse komiek

De Britse komiek Russell Brand werd door een establishment-journalist geïnterviewd.  En dat hadden politiek en journalistiek (vaak een innig huwelijk) achteraf gezien misschien beter niet aangedurfd.  Brand :  

Het is niet dat ik niet stem uit apathie, ik weiger te stemmen vanwege absolute onverschilligheid en vermoeidheid en uitputting veroorzaakt door de leugens, het verraad en het bedrog van de politieke klasse, die al generaties lang aan de gang zijn en nu een kookpunt bereikt hebben waardoor een rechteloze, gedesillusioneerde, moedeloze onderklasse is ontstaan die niet wordt vertegenwoordigd door dat politieke systeem, en stemmen betekent stilzwijgende medeplichtigheid met dat systeem".

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs