EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27711 tot 27715
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

Overheidstekort ruim onder Europese norm

Het Nederlandse overheidstekort was tussen de periode juli 2012 en juni 2013 2,5 procent van het bruto binnenlands product (bbp). Dat is ruim onder de 3 procentsnorm die Europa voorschrijft.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

Franse economie groeit 0,5 procent

De Franse economie is in het tweede kwartaal met 0,5 procent gegroeid in vergelijking met het voorgaande kwartaal. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

Column: De rol van de dollar is uitgespeeld

Sinds 1944 heeft Amerika een luxepositie gehad, omdat haar dollars toen verkozen werden tot wereldreservemunt. Bijna zeventig jaar later barst het systeem uit haar voegen, het gevolg van een onbeperkte opstapeling van schulden. Hoe kon het zo uit de hand lopen?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

Notoire goud bear Roubini krijgt lik op stuk

Altijd leuk, discussies tussen bulls & bears. Op de IndexUniverse conference ging het hard tegen hard. De aanval werd ingezet door de bekende universiteitsprofessor Nouriel Roubini die iets kwam verkondigen wat verdacht veel op de aankondiging van het einde van de bull markt in goud leek.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

Het gelijk van Joris Luyendijk: het gaat inderdaad helemaal fout

Frank Heinen, gewaardeerd collega, schreef deze week een satirische variant op het interview dat Joris Luyendijk gaf aan het magazine  Volzin. In Luyendijks visie ‘gaat het helemaal mis’, en die mening baseert hij op zijn tweejarig verblijf in de Londense City, het financiële hart van de wereld.

Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben door een journalist die door eigen waarneming tot dit soort conclusies durft te komen. Te vaak worden de standpunten van veronderstelde autoriteiten klakkeloos overgenomen. Hoewel ik op deze site – en in het verleden op een andere – stukje schrijf over financiën, economie en soms, aanpalend, de politiek, ben ik geen journalist. Althans, ik zie mezelf niet zo. Ik schrijf hier vooral als belegger met een meer dan gemiddelde belangstelling voor economie en politiek. En dan vooral de samenhang daartussen.

Lees verder op hpdetijd.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs