EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27716 tot 27720
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Na meer dan 2 jaar daalt de werkloosheid in Frankrijk

De werkloosheid in Frankrijk is in augustus stevig afgenomen, en dat voor de eerste keer in meer dan twee jaar tijd. Frankrijk telde eind augustus 50.000 werklozen minder, zo maakt het ministerie van Arbeid woensdag bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Breaking news! Zilvermarkten niet gemanipuleerd

De zilvermarkten worden niet gemanipuleerd. Dat zeggen wij niet, dat concludeert de CFTC in een zojuist verschenen rapport. Na een onderzoek van maar liefst vijf jaar heeft de CFTC geen bewijs kunnen vinden dat de zilvermarkten gemanipuleerd zouden worden en het onderzoek is dan ook gesloten.

De CFTC, voluit The Commodity Futures Trading Commission, doet haar werk normaliter in alle stilte. Er wordt zelden commentaar gegeven of het een onderzoek is gestart, danwel of een onderzoek wordt gesloten. Uitzonderingen bevestigen de regel. September 2008 liet de waakhond weten dat het een onderzoek startte na tal van klachten over wangedrag, manipulatie en andere minder fraaie zaken op de zilvermarkt. Reden om nu, vijf jaar later, de conclusies van dit onderzoek ook publiekelijk te maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Dit is hoe $ 1 miljard er uit ziet

Deze ongelooflijke video legt enorm simpel uit hoe gigantisch veel $ 1 miljard werkelijk is. Als je naar deze video kijkt, bedenkt dan ook even dat de Federal Reserve elke maand $ 85 miljard weet te creƫren uit het niets.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

Brusselse raadkamer zal Fortis-dossier wellicht uitstellen

Voor de Brusselse raadkamer wordt morgen het Fortis-dossier ingeleid, maar zeer waarschijnlijk zal die raadkamer het dossier onmiddellijk uitstellen naar een latere, nog te bepalen datum. Verschillende verdachten hebben immers al verzoeken neergelegd om bijkomende onderzoeksdaden te laten uitvoeren. Dat zegt meester Geert Lenssens, de advocaat van een reeks voormalige Fortis-aandeelhouders. Bij het Brusselse parket klinkt eenzelfde geluid.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

Sociale onrust bij Caterpillar blijft: fabriek opnieuw dag dicht

De directie van Caterpillar in Gosselies (Charleroi) benadrukt dat het noodzakelijk is om het volledige industriƫle plan uit te voeren om het voortbestaan van de fabriek te garanderen. Dat zegt de woordvoerder woensdag. De vakbonden hebben nieuwe acties aangekondigd om de druk op de directie te verhogen.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs