Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 27716 tot 27720
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Duitsland verdiende 41 miljard euro aan de eurocrisis

Guenter SchiffmannDuitsland zal tussen 2010 en 2014 ruim 41 miljard euro verdienen aan de eurocrisis omdat het minder rente op zijn staatspapier moet betalen. Dat blijkt uit cijfers die het Duitse ministerie van Financiën vrijgaf naar aanleiding van een parlementaire vraag.

Bron: refdag.nl
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

„Duitser (21) werkt zich dood voor Londense bank”

Een 21-jarige Duitse student is in de Britse hoofdstad Londen donderdag dood aangetroffen onder de douche. Hij overleed nadat hij drie etmalen lang zonder te slapen had gewerkt. Dat meldt het Duitse Focus op basis van de Daily Mail.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

De nieuwe boom voor zonne-energie komt uit het Midden-Oosten

Aandelen uit de sector voor zonne-energie zitten weer in de lift de laatste maanden. Na enkele moeilijke jaren door de Chinese overcapaciteit en de afschaffing voor subsidies voor groene energie, lijkt de sector zich hersteld te hebben van de klappen. En er openen zich ook nieuwe opportuniteiten, vooral dan buiten Europa en de Verenigde Staten.

Bron: refdag.nl
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Groeiende belangstelling voor lowbudget-uitvaart

De budgetuitvaart wordt steeds populairder, meldt De Volkskrant. Sinds een paar jaar bieden bedrijven uitvaarten aan vanaf 1200 euro. Daarvoor wordt de overledene opgehaald en zonder afscheid gecremeerd.

Bron: ftm.nl
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

65% Londense bedrijven verhoogt salarissen bankiers

De financiële sector in het Verenigd Koninkrijk verhoogt massaal de salarissen van bankiers om de Europese bonusregels te ontwijken.

65 procent van de bedrijven in de Britse financiële sector hebben de salarissen van bankiers verhoogd. Dit schrijft de Financial Times vandaag op basis van een enquête onder honderd financiële dienstverleners. Gemiddeld ging het salaris met een vijfde omhoog.