EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27731 tot 27735 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Winkeliers zijn stijgende gemeentebelastingen beu

Detailhandel Nederland roept gemeenten op de reclame- en precariobelasting onmiddellijk af te schaffen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

World Gold Council wil witte vlag voor goud niet strijken

Beleggers in goud hebben het het afgelopen jaar behoorlijk lastig gehad. De aandelenmarkten stegen vrolijk verder, de goudprijs stond stevig onder druk. Wat zijn de perspectieven?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Groene stroom wordt onbetaalbaar

De Vlaamse rekening voor zonnepanelen, windmolens en biomassacentrales stijgt voor het eerst boven 1 miljard euro. Dat leert een nieuwe studie van het Vlaamse adviesorgaan SERV. Het cijfer bewijst dat de laatste jaren de factuur van groene stroom is geëxplodeerd, zo melden Het Laatste Nieuws en De Morgen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Unizo gaat leden helpen belastingen te omzeilen

Karel Van Eetvelt, de topman van de zelfstandigenorganisatie Unizo is kwaad - even kwaad als zijn leden. De regering besliste in april om de roerende voorheffing op de liquidatiebonus -"het pensioenpotje van de zelfstandige ondernemers"- te verhogen van 10 naar 25 procent. Het gaat om de winst die de ondernemer in zijn vennootschap heeft gelaten en die hij er op het einde van zijn carrière weer uithaalt. "We gaan alles doen om deze belasting te omzeilen", zo zegt Van Eetvelt in De Standaard en Het Nieuwsblad.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Uitgelekt rapport voorspelt meer voedseltekorten

De wereld stevent af op toenemende voedseltekorten, zo zou blijken uit een nog niet verschenen rapport. De New York Times luidt alvast de noodklok en voorziet moeilijke tijden.

De wereld stevent af op toenemende voedseltekorten, zo zou blijken uit een nog niet verschenen rapport. De New York Times luidt alvast de noodklok en voorziet moeilijke tijden.

The New York Times’ Justin Gillis kon de hand leggen op een uitgelekt rapport dat binnenkort moet verschijnen. Het uitgelekt rapport voorspelt meer voedseltekorten als gevolg van de klimaatwijziging. De gevolgen van die klimaatwijziging zouden veel ernstiger zijn dan we tot dusver konden inschatten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs