Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 27731 tot 27735
Bron: estateplanningnieuws.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

400 duizend mensen in de bijstand

Eind juni ontvingen 400 duizend personen onder de AOW-gerechtigde leeftijd bijstand. Dat zijn er 6 duizend meer dan een kwartaal eerder. Dit blijkt uit de nieuwste cijfers van het CBS.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Column Kees de Kort | Geen prettige ontwikkeling

Steeds meer mensen blijven na hun 65ste aan het werk. De afgelopen tien jaar is het aandeel 65-plussers op de arbeidsmarkt meer dan verdubbeld. Op zich een goede zaak, vindt macro-econoom en economiecommentator Kees de Kort.

Bron: blog.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Jort Kelder verkoopt zijn kastaalappartement

Volgens Bekendeburen.nl is het Jort Kelder na vijf jaar gelukt om zijn appartement in het kasteel op landgoed ‘Zwaanwijck’ te verkopen. De koopsom van het appartement is niet bekend gemaakt, maar winst zal hij er niet op gemaakt hebben.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Memo opgedoken over ‘The Endgame’

Er is een memo van 24 november 1997 opgedoken die in het bezit is van onderzoeksjournalist Greg Palast van “Vice Magazine” waaruit blijkt dat een kleine kliek Amerikaanse top bankiers van een aantal zeer grote banken in het geheim met de hoogste ambtenaren van het Amerikaanse ministerie van Financiën hebben samengespannen om de regelgeving voor banken  zodanig te omzeilen, aan te passen en te veranderen, met als doelstelling dat de rijkdom en welvaart van alle landen in de wereld tijdens de uitvoering van dat plan permanent in handen zou komen van deze bankierskliek. De  landen zouden hierdoor volkomen afhankelijk van hen worden. In dat memo wordt dit plan omschreven als zijnde “The Endgame”.

Bron: niburu.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Geld komt uit het niets

Econoom, oud-bankier en schrijver Ad Broere is ruim 30 jaar actief in bedrijfsleven en onderwijs.

Hij legt op begrijpelijke en niet-academische wijze uit waarom het essentieel is voor de toekomst van aarde en mens om te breken met het huidige financiële stelsel.