Nieuws / Artikelen met het woord

57279 artikelen gevonden. Artikel 27741 tot 27745
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

10 signalen dat we aan de vooravond van een nieuwe financiële crisis staan

Overal ter wereld steken onheilspellende economische berichten de kop op. Het is precies alsof er iets gaande is dat lijkt op de financiële crisis van enkele jaren geleden. Diegene die het toen niet zagen aankomen, zien het nu ook niet aankomen, maar...

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Griekenland heeft derde hulppakket nodig

Griekenland heeft na 2014 een derde hulppakket nodig. Dat heeft de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble dinsdag tijdens een kiesmeeting in Ahrensburg nabij Hamburg gezegd. Een schuldkwijtschelding sloot Schäuble uit.

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Machine maakt lagelonenlanden overbodig

Twintig lange jaren heeft de ondernemersfamilie Kant gewerkt aan de machine die het handmatig pellen van Hollandse garnalen in lagelonenlanden overbodig maakt. De nieuwste machine die vijf keer zo snel werkt dan zijn voorgangers, moet de doorbraak worden. "Het heeft ons bloed, zweet en tranen gekost, maar eindelijk hebben we succes met de machines", zegt Alfred Kant in een interview met DeOndernemer.nl.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Dit goudmijnaandeel breekt NU door uit

Een hoofd-en-schouder formatie in de technische analyse komt voor wanneer een aandeel na een rally corrigeert, daarna een hogere top zet, opnieuw corrigeert, een lagere top zet en ten slotte terug corrigeert tot het niveau van de eerste correctie (de neklijn). Als de koers daardoor zakt, is de trendwijziging definitief. Maar dit patroon kan ook omgekeerd gebeuren.

Bron: marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

LBMA:

  »   Goud en Zilvermarkt   »   “India kan 200 ton goud swappen voor dollars”