Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 27741 tot 27745
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Moeten we binnenkort ons huis verkopen?

De woningprijzen in ons land blijven hoog. Zullen de prijzen stijgen of dalen? En is nu het moment om te kopen of te verkopen? Drie vragen van Trends aan vastgoedspecialist Laurenz Verledens.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Politici mogen niet meer sparen bij MoneYou

Politici kunnen hun geld niet meer kwijt bij MoneYou, een spaarrekening van ABN AMRO. Dat is het gevolg van een aanpassing aan de algemene voorwaarden die op 1 november wordt doorgevoerd.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Woningwaarde gaat in rook op

Hoeveel zijn de huizenprijzen in uw gemeente gedaald? Sinds 2008 in ieder geval gemiddeld met 34.000 euro.  Dat is bezit dat u kwijt bent en als u nu verkoopt zult u dat onmiddellijk merken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Deze bijna monopolie kan zijn business nog verdubbelen

Diegene die regelmatig een vliegtuig nemen, kennen de procedure. Vanaf dat het vliegtuig gaat opstijgen, moeten alle elektronische toestellen uit. Dit is jammer, want in een vliegtuig kan je niet veel doen. Het zou dus ontzettend handig om in een vliegtuig met een smart phone of tablet te kunnen werken. Daar gaat nu verandering in komen en een bedrijf heeft een quasi monopolie.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Belastingontwijking multinationals aangepakt

Het kabinet gaat belastingontwijking door internationale bedrijven - onder meer van zogeheten brievenbusfirma's - aanpakken. De belastingregels worden aangescherpt en belastingverdragen met 23 arme landen worden herzien.