Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 27746 tot 27750
Bron: estateplanningnieuws.nl
Geplaatst: zaterdag 7 september 2013

Voedselbanken kunnen vraag niet aan

Voedselbanken in Nederland zijn genoodzaakt voedselpakketten te verkleinen en wachtlijsten aan te leggen. Dit komt door de toestroom van nieuwe armen en een afname van de hoeveelheid aangeboden voedsel. De overheid zou kunnen bijspringen door miljoenensubsidies van de Europese Unie te benutten, maar doet dat niet.

Bron: blog.nl
Geplaatst: zaterdag 7 september 2013

Nieuwe auto kopen? Niet doen!

Een nieuwe auto kopen is een slechte investering. Met name in de eerste vier jaren is de afschrijving namelijk ontzettend hoog. Door de huidige ontwikkelingen met elektrisch rijden is er een extra reden bijgekomen om geen nieuwe auto te kopen.

Bron: ad.nl
Geplaatst: zaterdag 7 september 2013

'Prijsverlaging AH ontketent nieuwe prijzenoorlog'

De supermarkten staan aan de vooravond van een prijzenoorlog. Albert Heijn begint een nieuwe prijzenslag door maandag duizend artikelen permanent in prijs te verlagen. Supermarktexperts stellen dat de andere supers dan wel móeten volgen, schrijft het AD.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 7 september 2013

'Voedselbanken moeten voedselpakketten verkleinen'

Voedselbanken zijn genoodzaakt wachtlijsten in te voeren en de pakketten te verkleinen door de toenemende vraag en afname van de hoeveelheid aangeboden voedsel.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 7 september 2013

EU-landen mogen weer olie kopen van Iran

De Verenigde Staten hebben Nederland, België en acht andere lidstaten van de Europese Unie voor een halfjaar ontheffing verleend van sancties die tegen Iran zijn ingesteld.