EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27756 tot 27760 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2013

Kans op een goud rally is levensgroot

Goud krabbelt de laatste dagen op. De Fed houdt de geldpers op volle toeren en in India breekt weer het traditionele feestseizoen aan. Grote Amerikaanse zakenbanken draaien naar bullish op goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2013

Huizenprijzen China vliegen door het dak

De Chinese economie draait prima met een groeitempo van circa 7,5 procent per jaar. Wat minder prima is: de huizenprijzen in een aantal grote steden stijgen double digit in slechts één maand tijd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2013

Resource Generation : er is nog hoop dankzij de moderne, intelligente jeugd

We zijn allemaal wel op de hoogte verondersteld van de enorme ongelijkheid in de wereld, de “1 %” tegenover de “99 %”.  “Slecht” en “goed” zijn toch soms ook stereotypen waar het de hedendaagse jeugd betreft.  Er bestaat namelijk een groep jongeren die, hoewel ze zichzelf tot de 1 % rekenen, niét harteloos is, maar integendeel wil delen met die 99 %, die solidair wil zijn.  Ze hebben zich zelfs verenigd tot de Westandwiththe99percent! Dus er is nog hoop dat de jonge generatie daadwerkelijk meeleeft met die andere groep, de meerderheid van zij die het moeilijk hebben om rond te komen in deze crisistijden, “to get by”… 

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2013

China en EU tekenen miljoenendeals

In de Chinese stad Chengdu zijn deze week de handtekeningen gezet onder een aantal investeringsprojecten met een totale waarde van $270 miljoen. Binnenkort zal ook in Luxemburg gesproken worden over intensivering van de samenwerking tussen de EU en China. Onlangs ondertekenden de ECB en de centrale bank van China een valutaswap. Alles wijst erop dat China en Europa meer toenadering tot elkaar zoeken.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2013

Column Kees de Kort | De bullshit-meter staat totaal in het rood

Kees de Kort

Kees de Kort

De afgelopen week maakte Rabobank bekend de bonussen voor de raad van bestuur en veel personeel af te schaffen. Maar dat had volgens Kees de Kort niets te maken met het maatschappelijk klimaat. "De bullshit-meter stond totaal in het rood."

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs