Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 27756 tot 27760
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

India Gold Convention bevestigt dat vraag naar goud groot blijft

Afgelopen weekend kwam er belangrijk nieuws uit India, nieuws dat de goudprijs een extra duwtje in de rug kan geven. De India Gold Convention bevestigde namelijk dat de vraag naar goud in India groot blijft. De geruchten dat de vraag naar goud terugvalt missen dus elke grond van waarheid.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Fed ziet veel zwakke plekken bij de 18 grootste banken van de VS

De Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve, ziet bij de grootste banken in de Verenigde Staten nog verschillende zwakke plekken die aandacht nodig hebben. Dat blijkt uit een rapport van de Fed over de achttien grootste banken van de VS, dat vandaag naar buiten werd gebracht.

Bron: vrijewereld.org
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Bitcoin als ruilmiddel

Folks, it’s time to evolve. That’s why we’re troubled. You know why our institutions are failing us, the church, the state, everything’s failing? It’s because, um – they’re no longer relevant. We’re supposed to keep evolving. Evolution did not end with us growing opposable thumbs. You do know that, right? —  Bill Hicks

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Wordt Fukushima toch nog de grootste ramp uit de geschiedenis?

Het heeft lang geduurd voordat men actie onderneemt voor wat betreft het zwaar beschadigde gebouw van Reactor 4 in Fukushima. Maar er zullen nu toch pogingen worden ondernomen om de gebruikte brandstofstaven uit het zwaar beschadigde gebouw te halen en over te brengen naar een veiligere plaats, al is dit niet zonder gevaar volgens gewoon-nieuws.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Is dit het grootste bewijs dat JP Morgan geen goud meer heeft?

Eerder was er al het bericht dat JP Morgan zich wil ontdoen van zijn tradingactiviteiten in grondstoffen. JP Morgan is volgens geruchten een van de grootste "manipulators" op de grondstoffenmarkt nadat het Bear Stearn voor een appel en een ei kon overnemen. Nu blijkt dat JP Morgan (Chase) ook zijn gebouw, 1 Chase Manhattan Plaza, wil verkopen.