EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27761 tot 27765
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

De VS op weg naar de ideale storm

US Treasury Secretary Jack Lew kondigde gisterenavond aan dat de Verenigde Staten bijna door zijn "extraordinary measures" heen zit waardoor het geen extra geld meer kan vrijmaken om de rekeningen te betalen. Hierdoor zal de Verenigde Staten zijn plafond bereiken op 17 oktober, zo staat op Business Insider.

Deze waarschuwing komt hard aan midden in de discussies voor een nieuwe begroting en terwijl de Amerikaanse overheid zijn eerste

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Lange rente weer omhoog? Niet erg waarschijnlijk

De lange rente in zowel Europa als de VS is de afgelopen maanden wat opgelopen. Niet dramatisch, maar wel duidelijk boven de eerder bereikte dieptepunten.

Wie gokt op een verder stijgen van de lange rente, kon wel eens bedrogen uitkomen. Althans, die mening is Bill Gross toegedaan, manager van ‘s werelds grootste obligatiefonds: Pimco. De tienjaarsrente in Duitsland staat momenteel rond de 1,8%. Dat is historisch gezien laag, maar nog niet zo gek lang geleden rendeerde de ‘Bund’ zelfs ruim beneden de 1,5%. In de VS is eenzelfde plaatje zichtbaar. Eerder dit jaar leverde een tienjaars staatsobligatie in de VS amper 1,6% op, tegen nu 2,6%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Shutdown enorm schadelijk voor geheime diensten

De tijdelijke stillegging van de Amerikaanse overheid zorgt voor 'verradelijke, serieuze schade' bij de inlichtingendiensten nu 70 procent van het personeel daar naar huis is gestuurd. "Dat is enorm schadelijk en zal nog erger worden", zei James Clapper, hoofd van Amerikaanse inlichtingendiensten, vandaag tegen de BBC.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Wat doet het ‘slimme geld’?

Altijd al willen weten wat het ‘slimme geld’ doet? Ook daar is een indicator voor ontwikkeld, de ‘Smart Money Flow Index.’

Kolossen als Goldman Sachs schijnen altijd geld te verdienen op de beurs. En het gaat daarbij om niet-misselijke bedragen: $100 mio per dag is absoluut geen uitzondering, eerder regel. De goed geïnformeerde zakenbank maakt onderdeel uit van een klein circuit van het zogeheten ‘slimme geld.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Aandeel Empire State Building stijgt op de beurs

De uitbater van Empire State Building, de mythische wolkenkrabber in New York, heeft vandaag de eerste stappen op de beurs gezet. Beleggers onthaalden de beursgang positief.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs