Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 27761 tot 27765
Bron: refdag.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Consument minder somber?

De stemming onder Nederlandse consumenten is deze maand verbeterd vergeleken met vorige maand. De consument ziet echter nog niet de tijd rijp om grote aankopen te doen, bleek uit dinsdag gepubliceerde cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Column Kees de Kort | Asymmetrische nieuwsbehandeling

Was er dit weekend nog euforie over de herstellende huizenmarkt in Nederland, inmiddels is de feestvreugde alweer als sneeuw voor de zon verdwenen. Dat zegt BNR's Kees de Kort, die zich verbaast over het enthousiasme.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Rob McEwen: “Goudmijnaandelen staan op het einde van het jaar hoger dan in het begin van dit jaar”

Rob McEwen is een legende in de goudsector. Hij is ervan overtuigd dat de goudmijnaandelen nog een mooi parcours kunnen afleggen dit jaar. Dit heeft onder andere te maken met het "Witte huis" effect. In de laatste 8 Presidentiële cyclussen daalde goud en goudmijnaandelen in het jaar van de verkiezingen, maar stegen ze het jaar erna.

Bron: marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Russia Today: Krijgt Duitsland zijn goud wel terug?

Krijgt Duitsland zijn goud wel terug?

Krijgt Duitsland zijn goud wel terug uit de VS? Dat is een vraag die we nog steeds niet kunnen beantwoorden. Toen vertegenwoordigers van de Bundesbank een bezoek brachten aan de Federal Reserve om het goud te bekijken werden ze in eerste instantie de deur gewezen. Pas na enig aandringen kregen ze één van de negen goudkluizen te zien, maar ze mochten het goud niet aanraken. Dat zegt correspondent Gayane Chichakyan van Russia Today in het volgende video-item.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Dit is waarom je goud moet hebben als je munt crasht

De Indische bevolking heeft een voorliefde voor goud. Samen met China waren ze in het tweede kwartaal goed voor 60 procent van de globale vraag naar goud. Maar de Indische bevolking koopt niet alleen goud omdat het dat zo graag ziet, het koopt ook goud om zich in te dekken tegen het slechte beleid van zijn overheid, aldus Frank Holmes.