EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27766 tot 27770 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

Nieuwe bewijzen voor prijsmanipulatie ruwe olie

Vier handelaren in ruwe olie claimen sterke bewijzen te hebben dat verschillende olieconcerns, waaronder Shell, BP en Statoil, jarenlang prijsafspraken hebben gemaakt. Dat staat te lezen in een aanklacht bij een rechtbank in Manhattan, New York.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

2012 was dus wel het einde van de wereld

Veel mensen dachten dat 2012 het einde van de wereld zou betekenen. Zo zou volgens de Maya kalender 21 december 2012 het einde van de wereld moeten voorstellen, uitbarstingen op de zon zouden de aarde verbranden, natuurrampen zouden de aarde vernietigen en er zou een derde Wereldoorlog uitbreken. Nostradamus en de Bijbel voorspellen veel onheil over deze tijden. Allemaal onzin natuurlijk. De onheil is er wel, maar het einde van de wereld was er nog niet. Wat is er dan wel zo historisch geweest aan 2012?

[...]

Lees verder op thestorycorner.nl
Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

VS: Fitch waarschuwt voor zeepbel huizenmarkt - 17% overgewaardeerd

Fitch Warns Of Housing Bubble, Says "Unsustainable" Jump Leaves Home Prices 17% Overvalued

Whether it is 'cover' for the all-too-obvious collapse to come (when another round of ratings agency litigation will take place as blame is apportioned) or more likely a 'fool-me-once...' perspective on reality, Fitch has a new report blasting the "unsustainable" jump in home prices, adding that "the extreme rate of home price growth is a cause for caution." While they note, rising prices are a positive indicator for a recovery, Fitch adds that unprecedented home price growth should be paired with economic health that is similarly unprecedented, the evidence for which is lacking in this case.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

Forse aandelen correctie ligt op de loer

De financiële markten kabbelen zo zoetjes aan richting het eind van het jaar. Zorgen genoeg, dus van een overdreven bullish sentiment is absoluut geen sprake.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs