Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 27766 tot 27770
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Vlaamse bedrijven trekken alsmaar meer naar Zeeuws-Vlaanderen

Vlamingen trekken niet alleen naar Zeeuws-Vlaanderen om er te gaan wonen, maar ook alsmaar meer om een Nederlandse filiaal op te richten of een schenking te regelen. Dat blijkt uit de nieuwe halfjaarlijkse balans van de Stichting Zeeuws & Vlaanderen, een consortium van Zeeuws-Vlaamse bouwpromotors, makelaars, banken, hypotheekadviseurs, fiscalisten en notarissen. Gideon Peijnenburg, notaris in Sluis, bevestigt de trend, maar voegt eraan toe dat er geen concrete cijfers bijgehouden worden.

Bron: trouw.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Huiseigenaar betaalt meer waterschapslasten

Huiseigenaren betalen gemiddeld 35 procent meer aan waterschapslasten dan gezinnen in een huurwoning. De bezitter van een eigen woning met een gezin is gemiddeld 319 euro kwijt, een huurder betaalt 237 euro.

Bron: refdag.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Consument minder somber?

De stemming onder Nederlandse consumenten is deze maand verbeterd vergeleken met vorige maand. De consument ziet echter nog niet de tijd rijp om grote aankopen te doen, bleek uit dinsdag gepubliceerde cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Column Kees de Kort | Asymmetrische nieuwsbehandeling

Was er dit weekend nog euforie over de herstellende huizenmarkt in Nederland, inmiddels is de feestvreugde alweer als sneeuw voor de zon verdwenen. Dat zegt BNR's Kees de Kort, die zich verbaast over het enthousiasme.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Rob McEwen: “Goudmijnaandelen staan op het einde van het jaar hoger dan in het begin van dit jaar”

Rob McEwen is een legende in de goudsector. Hij is ervan overtuigd dat de goudmijnaandelen nog een mooi parcours kunnen afleggen dit jaar. Dit heeft onder andere te maken met het "Witte huis" effect. In de laatste 8 Presidentiële cyclussen daalde goud en goudmijnaandelen in het jaar van de verkiezingen, maar stegen ze het jaar erna.