Nieuws / Artikelen met het woord

57628 artikelen gevonden. Artikel 27771 tot 27775
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Herstel Spaanse economie is een illusie

Spaanse Eerste Minister Mariano Rajoy wil iedereen doen geloven dat de Spaanse economie terug op het juiste spoor zit, dat het terug met economische groei zal aanknopen. Maar volgens Mike "Mish" Shedlock is dit een illusie, vooral als je kijkt naar de vastgoedmarkt. Hij verwacht dan ook dat Spanje opnieuw een bail-out zal moeten krijgen van de Europese Unie.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

De hele wereld leest mee

74 Landen vroegen dit jaar al aan Facebook om informatie over gebruikers door te spelen.  De Amerikaanse geheime dienst controleert alle emails, telefoon- en faxberichten én, net onthuld, betaalde Google, Yahoo en Microsoft miljoenen om hun technologie aan te passen aan haar behoeften!

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Na Griekenland zet ook Spanje zijn nationaal erfgoed in de etalage

Terwijl de EU tracht de controle te veroveren over het beheer van de Griekse vastgoedportefeuille, zal ook Spanje een kwart van zijn nationaal erfgoed te koop aanbieden om zijn deficit aan te zuiveren. Dat weet de krant Le Monde. Het bericht is nochtans niet in de Spaanse media terug te vinden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Amerikaanse economie groeit sterker dan verwacht

De Amerikaanse economie is in het tweede kwartaal sterker gegroeid dan eerder werd aangenomen. Dat blijkt uit een nieuwe raming van het Amerikaanse ministerie van Handel.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Hou Afrika in de gaten: de volgende boom kan daar ontstaan

Wat het zwarte continent betreft worden we nog altijd met heel wat vooroordelen geconfronteerd. Aan investeren in dat land denkt geen enkele belegger die goed bij zijn hoofd is. Tenminste, die overtuiging leeft nog steeds maar is volledig op verkeerde premissen gebaseerd.