Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 27771 tot 27775
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Biflatie Bulletin : De overheid is niét uw vriend

Quote van de Dag : “ People shouldn’t be afraid of their government; governments should be afraid of their people”.  Alan Moore, English writer.  We zouden het zelfs sterker kunnen omschrijven : de overheid is uw vijand! Wegens onbetrouwbaar, bemoeizuchtig, paternalistisch en vaak zelfs onmenselijk.  Nu worden de Spanjaarden weer bedot.  Eerst iedereen pushen om zonnepanelen te plaatsen – dan iedereen belasten die zonnepanelen bezit.

Bron: metronieuws.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Google Glass kan Google door de $ 1.000 duwen

Google Glass is nog niet op de markt of officieel aangekondigd, maar toch lijkt het er al op dat Google Glass een nieuw platform gaat worden voor de gaming wereld. Er is momenteel al een enorm multiplayer online game in ontwikkeling voor het nieuwste gadget van Google. Als Google Glass een succes wordt, zal dit de resultaten van Google zeker positief beïnvloeden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Nieuw onderzoek naar marktmanipulatie JP Morgan Chase

Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft een nieuw onderzoek geopend om na te gaan of de Amerikaanse zakenbank JP Morgan Chase de energieprijzen heeft gemanipuleerd. Dat meldt de krant Wall Street Journal.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Draagkracht van de aarde voor dit jaar overschreden

Vandaag heeft de mensheid in 2013 al meer geconsumeerd dan wat de aarde in een jaar tijd kan produceren. Deze zogeheten 'Earth Overshoot Day' komt dit jaar twee dagen vroeger dan vorig jaar, zegt milieuorganisatie WWF.