Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 27776 tot 27780
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

'Kabinet dwingt werklozen WW in'

Dit stelt vakbond CNV dinsdag tegenover NU.nl. Volgens de vakbond leidt de wetgeving die per 1 juni al van kracht is, tot 'schrijnende situaties'. 

"Het kabinet dwingt werknemers feitelijk eerst voor de WW te kiezen, in plaats van meteen een lager betaalde baan te accepteren", aldus CNV vicevoorzitter Maurice Limmen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Jeffrey Rhodes: “Zilverprijs kan nu makkelijk naar 30 dollar”

De goudprijs voelt volop de wind in de zeilen blazen en dus durven de gold bugs opnieuw het hoofd boven water steken. Veel van die gold bugs zien echter iets heel belangrijks over het hoofd: zilver heeft het voortouw genomen en is nog sterker gestegen dan het goud.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Bedrijfsinvesteringen krimpen fors

Nederlandse bedrijven investeerdern in juni met 15,2 procent minder ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Grootste koopkrachtdaling sinds 1985

De koopkracht van de Nederlandse bevolking is vorig jaar met een procent afgenomen. Dat is de grootste koopkrachtdaling sinds 1985.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Biflatie Bulletin : De overheid is niét uw vriend

Quote van de Dag : “ People shouldn’t be afraid of their government; governments should be afraid of their people”.  Alan Moore, English writer.  We zouden het zelfs sterker kunnen omschrijven : de overheid is uw vijand! Wegens onbetrouwbaar, bemoeizuchtig, paternalistisch en vaak zelfs onmenselijk.  Nu worden de Spanjaarden weer bedot.  Eerst iedereen pushen om zonnepanelen te plaatsen – dan iedereen belasten die zonnepanelen bezit.