Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 27791 tot 27795
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Amerikaanse middenklasse wordt weggevaagd

Een tijdje geleden schreef Gerrit Welbergen hier op Biflatie.nl het artikel ‘Middenklasse in Nederland wordt weggevaagd‘. Hieronder een video die we tegenkwamen op Zero Hedge over ditzelfde probleem, maar dan in de Verenigde Staten. Ook de Amerikaanse middenklasse wordt namelijk weggevaagd.

Bron: biflatie.nl
Geplaatst: zondag 18 augustus 2013

Dit zijn de cijfers die u eigenlijk niet mag zien

De gevestigde media willen ons laten geloven in een sprookje. Het sprookje van de economie in Europa. Volgens de politici en de media kunnen we het einde van de crisis aan zien komen. Hierbij een paar economische cijfers over de verschillende lidstaten van Europa waaruit blijkt dat het helemaal niet zo goed gaat. Cijfers waarvan de gevestigde orde liever niet heeft dat u ze ziet.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 18 augustus 2013

Fed staat centraal in komende beursweek

Daaruit zal blijken welke gedachten de leden van het beleidsbepalende orgaan van de Fed hebben over het afbouwen van de steun aan de Amerikaanse economie.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 18 augustus 2013

Griekenland wil uithuiszettingen toelaten

Teneinde de banken toe te laten hypotheken van wanbetalers op te eisen, wil de Griekse minister van Financiën de tijdelijk geldende beperkingen op uithuiszettingen opheffen. Deze beslissing wordt een test voor de cohesie van de kwetsbare coalitieregering.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zondag 18 augustus 2013