Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 27791 tot 27795
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Hou Afrika in de gaten: de volgende boom kan daar ontstaan

Wat het zwarte continent betreft worden we nog altijd met heel wat vooroordelen geconfronteerd. Aan investeren in dat land denkt geen enkele belegger die goed bij zijn hoofd is. Tenminste, die overtuiging leeft nog steeds maar is volledig op verkeerde premissen gebaseerd.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Column Kees de Kort | Een steeds slapper verhaal

De rode draad van de huizenmarktcijfers in de VS is dat het langzamerhand minder mooi aan het worden is. Dat was gisteren ook het geval met het nieuws van de verstrekte hypotheken. Dat was een klein minnetje. Het nieuws over het aantal verkochte huizen: ook een klein minnetje.

Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

10 interessante feiten over Goud

Goudvergelijken.nl | Vergelijk nu voor de beste goud en zilver prijzen!

Heel veel goudgerelateerde gebeurtenissen in de afgelopen tijd. Alles wat een ‘contrarian’ de oren doet spitsen en hem tot actie moet doen overgaan.  Hierbij 10 interessante feiten over goud en een aantal overpeinzingen:

Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

130 miljard aan waarde koopwoningen verdwenen sinds begin crisis

Totale waardeverlies koopwoningen opgelopen tot 130 miljard euro

Een terugblik tot halverwege de jaren ‘90 levert dramatische cijfers op als het gaat om de waarde van koopwoningen. Natuurlijk weet tegenwoordig iedereen wel dat de huizenprijzen razendsnel zijn gekelderd, vooral sinds ‘topjaar’ 2008. Maar nog steeds is het onthutsend om concreet in cijfers te zien wat er precies aan waarde verloren is gegaan. Zo komt de totale woningwaarde die als sneeuw voor de zon is verdwenen, neer op het ongelooflijke bedrag van 130 miljard euro.

Bron: eifelinfo.nl
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Goedkoop boodschappen doen over de grens bij onze oosterburen?

Goedkoop boodschappen doen voor je vakantie naar Duitsland

Voor je aan je vakantie begint, stel je jezelf vaak de vraag: hoeveel boodschappen koop ik in Nederland in, en welke dingen kan ik beter na aankomst op mijn bestemming kopen?

Aan de ene kant wil je niet onnodig veel meeslepen, maar je wilt je na aankomst ook niet ergeren omdat bepaalde dingen in je vakantieland, Duitsland de Eifel, niet verkrijgbaar of veel duurder zijn. Naar Duitsland kun je wat dit betreft altijd met een gerust hart vertrekken.