Nieuws / Artikelen met het woord

57628 artikelen gevonden. Artikel 27796 tot 27800
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Heeft de Federal Reserve de “oorlog” in Syrië in gang gezet?

Ik las gisteren een heel interessante tweet van Jim Rickards. Het komt er in feite op neer dat de Verenigde Staten zelf verantwoordelijk is voor een mogelijke oorlog in Syrië. Interventies voor enkele uren of dagen zijn in het verleden ook uitgegroeid tot oorlogen van lange termijn, hetzelfde kan met het conflict in Syrië gebeuren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Syrië-crisis keldert koers euro

De koers van de euro is tot onder de kaap van de 1,33 dollar gezakt. Handelaars verklaren de koersval door de bezorgdheid over een escalatie van de crisis in Syrië.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Personeel Photo Hall legt werk neer: winkels gesloten

Het personeel van multimediawinkelketen Photo Hall legt vandaag het werk neer uit protest omdat bepaalde salarissen niet betaald zijn en uit ongerustheid over de toekomst van het bedrijf. Dat meldt Jalil Bourhidane van de Franstalige christelijke bediendebond CNE. "Normaal gezien zullen de 17 winkels donderdag gesloten zijn. We weten al dat alle winkels in Brussel en Waals-Brabant aan de actie deelnemen", aldus de vakbondsman.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Groeimarkten vallen aan het snelste tempo sinds 2001

Aandelen uit de landen in Zuidoost-Azië dalen aan het snelste tempo in 12 jaar tegenover globale aandelen. Beleggers onttrekken voor de derde maand op rij geld uit de regio die ondertussen in een berenmarkt is beland. De MSCI Southeast Asia Index daalde deze maand 11 procent en staat ondertussen 21 procent lager dan de piek van begin mei, aldus Businessweek.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Nationale hypotheekbank biedt redding

Het kabinet gaat met een plan komen om een nationale hypotheekbank op te richten. Hierdoor wordt het mogelijk voor grote investeerders om te beleggen in hypotheken door deze op te kopen. Onze banken krijgen hierdoor meer geld beschikbaar.