Nieuws / Artikelen met het woord

57285 artikelen gevonden. Artikel 27796 tot 27800
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

“Goud biedt bescherming tegen van alles en nog wat”

Als we heel wat waarnemers mogen geloven blijven we best zoveel mogelijk uit de buurt van goud en andere edele metalen. Veel origineels bevatten hun adviezen meestal niet, als puntje bij paaltje komt praten ze elkaar gewoon maar wat na. Als de goudprijs stijgt zijn ze er allemaal als de kippen bij om ons goud te doen kopen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Duitsland eerste land dat Bitcoin erkent als betaalmiddel

Duitsland is het eerste land dat de digitale munteenheid Bitcoin als officieel betaalmiddel erkent. Hoe het zit met belasting is nog niet duidelijk.

Op vragen van Kamerlid Frank Schaeffler antwoordt het ministerie van Financiën dat Bitcoin een rechtmatig betaalmiddel is. Daarmee is Duitsland het eerste land dat de digitale munt als zodanig erkent.

In de Verenigde Staten is Bitcoin door een rechter wel al als reguleerbare valuta aangemerkt, maar de Amerikaanse overheid heeft zich nog niet over de munt uitgelaten.

[...]

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Probleemkredieten in Spanje nemen verder toe

De hoeveelheid slechte leningen bij Spaanse banken is in juni verder gestegen. Dat blijkt uit cijfers die de centrale bank van Spanje maandag heeft gepubliceerd.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

'De Chinese Droom' of de geruisloze inname van het Westen

Wang ZaoMet de slogan ‘de Chinese Droom’ maakte China's kersverse president Xi Jinping bij de machtswissel eerder dit jaar duidelijk wat zijn agenda voor zijn eerste ambtstermijn is. Deze droom bestaat uit twee delen, schrijft Wolf Richter rapporteert op Testosterone Pit: een beleggingswoede waarbij de Chinese rijken de hele wereld opkopen en een nooit gezien bouwwoede in China zelf. 

Bron: vacatures.nl
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Organisaties gebruiken vaker vrijwilligers voor betaalde banen

Organisaties gebruiken vaker vrijwilligers voor betaalde banen

Organisaties maken steeds meer gebruik van vrijwilligers in plaats van betaalde werknemers. Ook voor functies waar eigenlijk een salaris bij hoort. Dit stelt Els Berman, directeur van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).