Nieuws / Artikelen met het woord

57647 artikelen gevonden. Artikel 27801 tot 27805
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Tegendraads beleggen met groeilanden, is NU het moment?

De groeimarkten staan in het midden van de storm. Alles wat ook maar ruikt naar groeilanden wordt verkocht. Als tegendraadse beleggers beginnen de handen dan te jeuken. Onderstaand beeld is een overzicht van enkele groeimarkten ETF's (Egypte (EGPT), Turkije (TUR), India (SCIF), Indonesië (IDX) en (IDXJ), Vietnam (VNM) en Thailand (THD) )van gisteren...

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

'Libië, niet Syrië is de oorzaak van de stijgende olieprijs'

HamasAnalisten van de Société Générale waarschuwden woensdag voor een olieprijs van 150 dollar per vat indien westerse grootmachten Syrië aanvallen.

Maar volgens Jim Reid van Deutsche Bank heeft een eventuele buitenlandse aanval op Syrië maar een marginaal effect op de olieprijs en ligt de ware reden van de prijsstijging ergens anders:

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Miljonair trekt met enorme kudde koeien door Australië

Selfmade multimiljonair Tom Brinkworth maakt van de nood een deugd. Voor een schijntje kocht hij in het noorden van Australië 18.000 koeien, maar om de kosten van het prijzige vervoer naar zijn ranch te beperken, besloot hij de reis te voet af te leggen. In zes maanden trekt hij met zijn nieuwe kudde 1.500 kilometer naar het zuiden. Voor Kerstmis moeten ze thuis zijn.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

'Rutte kost Nederland EU-subsidie'

De Europese fractie van het CDA verwijt premier Mark Rutte dat hij zich onvoldoende heeft ingezet bij de onderhandelingen voor de toekenning van Europese subsidiegelden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

'Geen verdere daling vraag woninghypotheken'

In het tweede kwartaal is de vraag naar woning­hypotheken nog wel gedaald. Als verklaring wijzen de banken vooral op de slechte vooruitzichten op de woning­markt en het lage consumentenvertrouwen.