Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 27801 tot 27805
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

'De Chinese Droom' of de geruisloze inname van het Westen

Wang ZaoMet de slogan ‘de Chinese Droom’ maakte China's kersverse president Xi Jinping bij de machtswissel eerder dit jaar duidelijk wat zijn agenda voor zijn eerste ambtstermijn is. Deze droom bestaat uit twee delen, schrijft Wolf Richter rapporteert op Testosterone Pit: een beleggingswoede waarbij de Chinese rijken de hele wereld opkopen en een nooit gezien bouwwoede in China zelf. 

Bron: vacatures.nl
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Organisaties gebruiken vaker vrijwilligers voor betaalde banen

Organisaties gebruiken vaker vrijwilligers voor betaalde banen

Organisaties maken steeds meer gebruik van vrijwilligers in plaats van betaalde werknemers. Ook voor functies waar eigenlijk een salaris bij hoort. Dit stelt Els Berman, directeur van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Biflatie Bulletin : “Uitermate schokkend”

Quote van de Dag : “Soon it will be possible to assert almost continuous surveillance over every citizen and maintain up-to-date complete files containing even the most peronal information about the citizen”.  Zbigniew Brzezinski, National Security Advisor

2776 Overtredingen in een jaar, dat is wat het National Security Agency beging met schendingen van de gegevensbescherming, de wetten ter bescherming van het privéleven.  Het bericht stond in de Washington Post, die dankzij klokkenluider Edward Snowden uiterst geheime documenten kon inkijken.  En plots worden Amerikaanse politici wakker.  De uitspraak “uitermate schokkend” komt van de Democraten in het Huis van Afgevaardigden – de partij van de president.  Twee Democratische senatoren achten de onthullingen “enkel het topje van een grotere ijsberg”.  Iémand moet inderdaad de Amerikaanse geheime dienst stoppen, die zichzelf boven de wet plaatst (en niet voor de eerste keer).

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Bedrijf zet iedereen op straat om fraudeproces af te kopen

Drankencentrale Creve Drinks uit Waarschoot gaat al zijn personeel, 22 arbeiders en 7 bedienden, op straat zetten. De zaakvoerders, familie De Wilde, willen het bedrijf verkopen en hopen zo 15 miljoen euro te vinden om een fraudeproces af te kopen. Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad vandaag.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Signalen van een marktpiek

De top en de bodem van een markt worden niet aangekondigd, het wordt achteraf vastgesteld. Toch zijn er meestal al op voorhand voldoende signalen te zien die ons wegwijs kunnen maken in de toekomstige richting van de markten. "Als we niet voor een forse correctie staan, staan we minstens voor een pauze" aldus John Mauldin op BusinessInsider.