EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27806 tot 27810 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2013

Nederland is op de goede weg

Indien er een vorm van saamhorighied gaat ontstaan om schijnbaar futiele zaken dan kun je stellen dat we op de goede weg zijn. Niet de signalen van de huizenmarkt, niet de stijgende beurs maar de saamhorigheid om ons cultureel erfgoed met roe en zak te verdedigen geeft aan dat het al een stuk beter gaat. Of je nou voor of tegen  de Piet bent, het boeit niet. Het gaat om de inzet die wij willen plegen om zoets te verdedigen dan wel om zeep te helpen. Het is het effect van het zielige hondje achtergelaten in het bos aan een touw. Daar komen we echt wel voor in de benen. De Piet , wie kent hem niet, heeft de tongen bij ons losgemaakt. Grappen en grollen vliegen je links en recht over je tijdlijn op je Facebook.  Pietities worden opgezet en veel likes worden als strooigoed gedeponeerd. Koortsachtig wordt er gezocht naar een oplossing.  Gele Pieten, groene Pieten, witte Pieten. In menig huis met nog jonge kinderen heerst een enorme verwarring, maar je kan je kinderen niet uitsluiten van de media. De opperpiet die zijn plasje er ook nog even over doet, de minister president die vindt dat het niet voor niets zwarte Piet heet… dan is die ook zwart toch. Niet helemaal waar een black box in een vliegtuig is oranje. Waarom hebben ze hem dan ook zwarte piet genoemd, gewoon Piet is toch voldoende. Er is geen ballotage commissie voor alleen zwarte Pieten de meeste zijn onder die schoorsteenvegen gewoon blank. Echt! Als blanke wil ik ook een Piet zijn, geen zwarte , geen groene, maar gewoon een blanke en als ik dan een beetje zwart wordt…. Wat kan jij dat dan schelen?

Lees verder op linkelinks.nl
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2013

Je geloot nooit wat de Fransen allemaal belasten

Sinds François Hollande President is van Frankrijk, gaat het van kwaad naar erger in het land. Een van de eerste dingen die Mr. Hollande in het leven riep was een belastingvoet van 75 procent voor de rijken. Dit heeft meteen de laatste ondernemers het land uit gejaagd. En ondertussen heeft Hollande niet stilgezeten. Het is ongelooflijk wat er allemaal belast wordt in dit land.

Zerohedge maakte een overzicht:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2013

Kans op een goud rally is levensgroot

Goud krabbelt de laatste dagen op. De Fed houdt de geldpers op volle toeren en in India breekt weer het traditionele feestseizoen aan. Grote Amerikaanse zakenbanken draaien naar bullish op goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs