Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 27826 tot 27830
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Jim Rogers: “aandelen naar beneden – olie en goud naar omhoog”

Jim Rogers zegt in een interview met Tara Joseph van Reuters dat de paniek op de financiële markten en het einde van het goedkope geld ervoor zal zorgen dat de aandelen naar beneden doen donderen terwijl de prijs voor olie en goud omhoog zullen schieten, aldus Zerohedge.

Bron: voormijnhuis.nl
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Het kabinet is het bijna eens met de pensioenfondsen over meer investeringen in economie

Waarschijnlijk leidt dat onder meer tot de komst van een nationale hypotheekbank, waarbij pensioenfondsen hypotheken van Nederlandse banken overnemen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Schultz dringt aan op einde Duitse staking

Minister Melanie Schultz (Infrastructuur) heeft bij haar Duitse collega aandacht gevraagd voor de schade die Nederlandse binnenvaartschippers ondervinden door de stakingen van Duitse sluiswachters.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Oproep van Emmet Kodesh: “Koop goud en zilver voor barre tijden”

Nog niet zo heel lang geleden werd iemand die in de Amerikaanse media kwam adviseren om goud en zilver te kopen met het schaamrood op de kaken weer naar huis gestuurd. De edele metalen hadden het deftig verkorven bij de investeerders, niemand moest er nog iets van weten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Britse centrale bank bereid tot meer stimulering

De Britse centrale bank is bereid tot meer steunmaatregelen als de stijgende rentes op de financiële markten het economisch herstel in gevaar dreigen te brengen.