EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27826 tot 27830 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

Amazon wil tot 10.000 banen creƫren in Tsjechiƫ

Online handelaar Amazon wil binnen drie jaar tot 10.000 nieuwe banen creƫren in Tsjechiƫ. Nabij de luchthaven van Praag en in de buurt van de tweede stad van het land, Brno, zal Amazon twee nieuwe verdeelcentra openen. Dat moet 4.000 vaste banen en 6.000 jobs voor seizoenskrachten opleveren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

730 miljoen euro per dag om klimaat te redden

De wereld besteedde in 2012 dagelijks bijna ā‚¬730 mln om klimaatverandering tegen te gaan. Het is slechts de helft van wat nodig is.

Dit concludeert het nieuwste rapport van het Climate Policy Initiative (CPI), een adviesbureau op het gebied van milieu en klimaat. In 2012 spendeerde de wereld in totaal ā‚¬263 mrd aan inspanningen om klimaatverandering tegen te gaan.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

De prijs voor Bitcoin schiet omhoog

Gisteren steeg de prijs van een Bitcoin op deĀ Mt Gox. tot iets meer dan $ 197 door een stijging van $ 60 op twee dagen tijd. Bitcoin haalt weer voordeel aan de twijfel bij fiat munten, in dit geval de Amerikaanse dollar. Maar ook het sluiten van de marktplaats Silk Road heeft een positief effect, aldus The Guardian.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

Vijf maanden onbeperkt geld...

[...]

Op dit moment kan de overheid geld uitgeven zoveel als het wilt, zonder zich te hoeven verantwoorden met alleen een datum als grens.

Met een man aan het roer die slechts vijf jaar geleden in een speech met veel passie zijn walging uitte over al dat leengedrag van zijn voorganger Bush. Bush had de staatsschuld op durven laten lopen tot een “staggering” 9 triljoen! “That is irresponsible! It`s unpattriotic!” Lies, lies and damn statistics!

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

Zwak banencijfer VS zet goudprijs en euro hoger

Een zwak banencijfer uit de VS zet de goudprijs meer dan een procent hoger. Tegelijkertijd verzwakte de dollar tegenover de euro, want de wisselkoers bereikte het hoogste niveau in twee jaar tijd. Men rekende op 180.000 nieuwe banen in de maand september, maar het werden er slechts 148.000. De werkloosheid in de VS blijft steken op 7,2%. De participatiegraad bleef onveranderd op 63,2%.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs