Nieuws / Artikelen met het woord

58138 artikelen gevonden. Artikel 27836 tot 27840
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

De Grieken zullen het nooit leren

De voorwaarden opgelegd door de troika aan Griekenland zijn streng, zeer streng. Een van de opgelegde taken is het verkopen van een aantal staatsactiva. Die opdracht verloopt minder vlot dan verhoopt want in de huidige constellatie heeft niemand veel zin om te kopen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Overgangsmanager NMBS werkt voor 0 euro

Oud-Electrabel-baas Jean-Pierre Hansen en minister Jean-Pascal Labille (PS) hebben een deal: Hansen zal de NMBS hervormen voor... 0 euro, schrijft De Morgen. Een belangrijk signaal op een moment dat andere overheidsmanagers strijden voor hun gouden parachute.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Duitslands langzame economische zelfmoord: wedden op industrie zonder concurrentiëel te zijn op vlak van energie

Duitsland pleegt langzaam economische zelfmoord. Het heeft zijn toekomst verwed op zware industrie en productie, maar heeft geen energieplan om deze strategie te ondersteunen. Zijn dure groene droom - waarbij het land tegen 2035 ruim 50% van zijn energie uit wind, zonnepanelen, biomassa en andere hernieuwbare bronnen wil halen en zelfs 80% tegen 2050 - zal tussen de 700 en 1.000 miljard euro kosten. De Duitsers moeten wel het meest romantische volk op aarde zijn, schrijft Ambrose Evans-Pritchard in de Daily Telegraph:

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Europees Parlement sluit grootste vastgoeddeal

De komende tien jaar betaalt het Europees Parlement ruim 91 miljoen euro voor de huur van nieuwe kantoren op de Brusselse De Meeûssquare. Dat bedrag komt ­bovenop de 114 miljoen euro die het parlement onlangs neertelde voor de aankoop van een ander gebouw in de Belliardstraat.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Kledingmerken beloven miljoenenhulp voor Bangladesh

Slachtoffers van de rampen in kledingfabrieken in Bangladesh krijgen extra hulp van kledingfabrikanten. Bedrijven als C&A en Primark beloofden op een bijeenkomst in Zwitserland getroffen textielarbeiders extra te gaan compenseren.