Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 27836 tot 27840
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 17 augustus 2013

GM roept 340.000 wagens terug, Hyundai 239.000

De Amerikaanse autobouwer General Motors (GM) roept in de VS, Canada en Israël bijna 340.000 Chevrolet Cruzes terug wegens problemen met de remmen. Het Zuid-Koreaanse Hyundai doet hetzelfde met 239.000 wagens in de VS, die mogelijk stuurproblemen kunnen krijgen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 17 augustus 2013

Financiering ziekenhuizen steeds vaker met risicovolle kredieten

Om hospitaalgebouwen te financieren, bieden banken steeds vaker zogenaamde 'bullet'- en 'balloon'-kredieten aan, waarbij aan het eind van de duurtijd nog een groot bedrag betaald moet worden. Ziekenhuizen moeten vervolgens opnieuw op zoek naar nieuwe financiering. De evolutie is niet zonder risico's, schrijft L'Echo vandaag.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 17 augustus 2013

Eerste volautomatische frietautomaat staat in Brussel

Voor een warenhuis aan de Steenweg op Gent in Brussel is vrijdag de eerste volautomatische frietautomaat geïnstalleerd. Volgens het bedrijf achter de machine gaat het om een Belgische primeur, zo schrijft La Dernière Heure.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 17 augustus 2013

Merkel blijft tegen afschrijven Griekse schulden

De Duitse bondskanselier Angela Merkel blijft tegen een verdere afschrijving van Griekse schulden. Dat heeft ze gezegd tegen de krant Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 17 augustus 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

Beurs.com komt elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste beurstips die je kan vinden. In dit artikel hebben we de volgende 13 gratis tips voor je samengevat: