Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 27836 tot 27840
Bron: estateplanningnieuws.nl
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

€100.000 belastingvrije schenking aan kinderen vanaf 2014

Het kabinet heeft plannen om in 2014 een schenking van 100.000 euro belastingvrij te maken. De schenking moet in de eigen woning worden gestoken. Je kunt met het belastingvrije bedrag een huis kopen, op de hypotheek aflossen of het huis verbouwen. Netwerk Notarissen heeft in reactie op dit bericht een brief gestuurd aan de minister van Financiën. Het schenken van zo’n groot bedrag moet worden vastgelegd in een notariële akte, stellen Netwerk Notarissen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Bezorgheid over Syrië weegt op beurzen en olieprijzen

De bezorgdheid rond een escalatie van het conflict in Syrië heeft de olieprijs nog meer omhoog gedreven. De prijs voor Amerikaanse olie bereikte vandaag het hoogste peil sinds mei 2011, nadat de koers gisteren al sterk was gestegen. Ook de beurzen hebben last van crisissituatie in Syrië.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

DING DONG: Zilverprijs @ 25 dollar!

De prijs van zilver heeft de smaak van de stijgende trend weer goed te pakken. Vandaag tikte de prijs op een gegeven ogenblik bijna 3% hoger, om post te vatten boven 25 dollar!

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Economie slecht? Start een oorlog

Zoals brood en spelen ten tijde van de Romeinen worden wielrennen en voetbal in “gewone” tijden gebruikt om de massa af te leiden.  In harde economische tijden moeten extremere afleidingen gezocht worden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

De miserie van financiële bubbels

Speculatieve bubbels maken een klein deel van de bevolking zeer welvarend ten koste van een groot deel van de bevolking. Het maken van speculatieve bubbels vereist de aanwezigheid van drie entiteiten: centrale banken, commerciële banken en een overheid. Verwoestende speculatieve bubbels worden gedreven door kredietexpansie, aldus Zerohedge.