EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27841 tot 27845 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

Het profiel van een fraudeur

Fraudeurs bij bedrijven zijn voornamelijk werknemers tussen de 36 en 45 jaar die langer dan 6 jaar in dienst zijn. Bovendien maakt de fraudeur in het algemeen deel uit van het management van de onderneming en werkt hij vaak samen met anderen bij het plegen van het misdrijf.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

Pimco topman Bill Gross doet een opmerkelijke uitspraak

'Het tijdperk waarin kapitaal lager belast wordt dan arbeid moet nu eindigen.' Dat opmerkelijke pleidooi houdt Bill Gross. De topman van Pimco, de grootste obligatiehouder ter wereld, schaart zich daarmee achter de rijkentaks van die andere superbelegger, Warren Buffett.

Lees verder op tijd.be
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

EU start oorlog tegen plastic draagtas

De Europese Commissie heeft voorstellen geformuleerd (.pdf) om het gebruik van plasticzakjes te reduceren. De Commissie wil zowel belastingen heffen als nationale doelstellingen formuleren of zelfs het gebruik van plastic draagtasjes verbieden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 4 november 2013

Peter Schiff: “Fed wil inflatie, kost wat kost”

Peter Schiff was te gast bij Larry Kudlow, van CNBC’s The Kudlow Report, om de monetaire toestand van het land te bespreken. Beide heren komen al snel tot de conclusie dat de Fed geen andere opties heeft dan QE.

Zoals we hier al meermaals schreven: de Fed zit gevangen in QE. De Fed wil immers een hoge inflatie om het schuldprobleem van de VS het hoofd te bieden. Volgens Kudlow streeft de Fed naar 3% tot 5% inflatie, maar Schiff wijst erop dat dit de officiële cijfers zijn waar Kudlow het over heeft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 november 2013

Fed gaat nog 'enige tijd' door met steun

Dat zei bestuurder Jerome Powell, die ook lid is van het beleidsbepalend comité van de centrale bank, maandag.

Een concrete datum waarop begonnen wordt met de afbouw van steun, het zogeheten tapering, is nog altijd niet vastgesteld.

Lees verder op nuzakelijk.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs