Nieuws / Artikelen met het woord

58135 artikelen gevonden. Artikel 27841 tot 27845
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Het Duitse model: combinatie van ouderdom en angst doet de productiviteit stijgen

We leven in een wegwerpcultuur waarin jonge werknemers al snel ‘te oud’ worden bevonden om in dienst te houden en in te investeren. Maar in tegenstelling tot wat de populaire wijsheid beweert, is de crisis net goed voor oudere professionals omdat ze bedrijven angstig maakt en verplicht om te roeien met de riemen die ze hebben.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Obligatiebezitters zweten water en bloed

Het is weinig investeerders opgevallen maar in Europa is de geldmarktrente beginnen te stijgen. Dat is vanzelfsprekend niet naar de zin van de Europese centrale bank die deze ontwikkeling dan ook nauwlettend in de gaten houdt. De recht krabbelende Europese economie kan hogere rentevoeten als kiespijn.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

SPDR weigert fysieke levering van goud

Grant Williams, fundmanager van het Vulpes Precious Metals Fund uit Singapore, geeft aan dat de grootste goud-ETF, SPDR Gold Trust, in sommige gevallen fysieke uitlevering heeft geweigerd. Mensen die hun GLD participaties wilden omzetten in fysiek goud, ook grote partijen, hebben nul op het rekest gekregen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Breaking!! GLD weigert goud te leveren aan zijn klanten

Grant Williams heeft aangegeven dat 's werelds grootste goud-ETF GLD recent geweigerd heeft om fysiek goud te geven aan zijn klanten. Mensen die hun aandelen GLD wenste om te ruilen naar fysiek goud, werden met een 'Nee' terug naar huis gestuurd, zo staat op cdfund.

Bron: nrc.nl
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Leegstand van Nederlandse kantoren is hoogste van Europa

Binnenland Nederland kent de hoogste kantoorleegstand in Europa. Aan het begin van dit jaar stond gemiddeld vijftien procent van alle kantoren leeg. Dat blijkt donderdag uit onderzoek van Universiteit Twente, Vrije Universiteit Amsterdam en StedenbaanPlus, een programma voor openbaar vervoer in de Randstad, meldt persbureau Novum.