Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 27841 tot 27845
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Spyker volgende maand weg van de beurs

Sportautofabrikant Spyker zal na het slot van de handel op vrijdag 13 september niet meer verhandelbaar zijn op de beurs in Amsterdam. Dat maakte het bedrijf uit Zeewolde vandaag bekend.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Hoe is het zover kunnen komen met de middenklasse

In onderstaande video wordt gezegd dat de Amerikaanse middenklasse de meest bedreigde diersoort is die er bestaat. Dit zou evengoed een uitspraak kunnen zijn over de Europese middenklasse. De maatschappij is zo geëvolueerd dat je je geen enkele fout meer kan permiteren of de kans bestaat dat je in de armoede terecht komt. Ouders die maaltijden overslaan zodat de kinderen kunnen eten, kinderen die zich excuseren omdat ze geld kosten,... schrijnende toestanden die meer voorkomen dan we denken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

JP Morgan zegt: “Koop Goud”

Het kan verkeren zei Bredero, JP Morgan, officieus een van de grootste manipulators van de goudprijs raadt zijn klanten aan om goud te kopen. Met een stijging van 15 procent de afgelopen maand en het juk John Paulson dat werd afgeworpen, lijkt de tijd ook voor JP Morgan rijp om positief te worden voor goud, aldus BusinessInsider .

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Europese autoverkoop toont herstel in juli

De verkoop van nieuwe wagens is vorige maand in Europa met 4,9 procent gestegen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Er werden in juli in totaal 981.300 auto's aan de man gebracht, zo blijkt vandaag uit een studie van de Duitse sectorvereniging VDA. Voor de industrie groeit daarmee de hoop op een heropleving van de Europese automarkt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Beleggen in goudmijnen doe je met deze cijfers

Wat een bocht van 180 ° hebben de goud- en zilvermijnen de laatste dagen en weken achter de rug. Van meest gehate sector via een vermoedelijke short squeeze naar een van de best presterende sectoren. De sector was zo gehaat dat de goudmijnen in totaal al zo'n $ 21 miljard activa hebben afgeschreven. Voor wie interesse heeft in de sector, kan best onderstaande cijfers onthouden.