Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 27851 tot 27855
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 4 september 2013

Historische crash in aantocht voor de S&P 500

De enige zekerheid die er bestaat op de financiële markten is dat de indexen bewegen van overwaardering naar onderwaardering en vice versa. Onderstaande grafiek laat de S&P 500 zien sinds 1871 gebaseerd op het reële maandelijkse gemiddelde van de dagelijkse slotkoersen. De regressielijn laat een duidelijke stijging zien met daar rond over- en onderwaarderingen. Deze regressielijn komt overeen met een gemiddelde jaarlijkse return van 1,74 procent.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 4 september 2013

“Goud naar nieuwe records, ook in gemanipuleerde markten”

Marc Faber, auteur van het "Gloom, Boom & Doom Report," is een gerespecteerd man met een uitgesproken menig. Hij geeft vaak interviews aan CNBC en aan Bloomberg TV. Dit zijn enkele antwoorden die hij recent gaf over de markten, aldus Seeking Alpha.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 4 september 2013

Duitse export gedaald in eerste helft 2013

De export van Duitsland is in de eerste helft van dit jaar met 0,6 procent gedaald naar 547,4 miljard euro. Dat maakte het Duitse federale bureau voor de statistiek woensdag bekend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 4 september 2013

Nu niet kijken, maar… Turnaround in China is al begonnen

Zelfs een gerespecteerde krant als de Wall Street Journal kan af en toe de bal misslaan. We kregen een exemplaar van deze krant in handen met de veelzeggende titel “Emerging World Loses Growth Lead”. Die titel refereert op de 1ste plaats naar China waar de economie wat twijfels heeft doen rijzen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 4 september 2013

Spaanse huizenprijzen nog altijd in vrije val

De Spaanse huizenprijzen zijn sinds de piek gemiddeld 36,6% gedaald. Kredietbeoordelaar Standard & Poor’s verwacht overigens dat de Spaanse huizenprijzen in 2014 met nog eens 14% zullen dalen.