EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
48
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
34
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27856 tot 27860
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Overwinning Merkel heeft geen invloed op euro en financiële markten

De uitslag van de parlementsverkiezingen in Duitsland heeft nagenoeg geen effect gehad op de koers van de euro. De eenheidsmunt kost vandaag met 1,3530 dollar zowat evenveel als vrijdagavond. De financiële markten reageren ook nauwelijks op de Duitse verkiezingsuitslag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Nieuwe stakingsgolf in Griekenland

In Griekenland vindt vandaag een nieuwe stakingsgolf plaats. Onderwijzers van de middelbare scholen hebben er voor 48 uur het werk neergelegd en ook personeel bij lokale overheden staakt. Op veel plaatsen wordt het vuilnis niet meer opgehaald. Morgen zal de stakingsgolf naar verwachting een hoogtepunt bereiken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

'Lonen in Nederland véél te hoog'

De overheid moet zo snel mogelijk in de lonen snijden. Nederlanders zijn veel te duur in vergelijking met omringende landen. Dat zegt hoogleraar Tom Wilthagen tegen Intermediair. "Nederland moet niet langer een scheve schaats gaan rijden."

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Eurozone boekt grootste surplus ooit

De Eurozone boekt momenteel zijn grootste surplus op de lopende rekening ooit, daarmee zelfs China achter zich latend. De besparingsmaatregelen in Europa hebben een diepgaande invloed op de lopende rekening in de Eurozone. Vertoonde die lopende rekening in 2008 nog een tekort van bijna $100 miljard, vorig jaar kwam dit uit op een surplus van maar liefst $300 miljard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Dijsselbloem wil sociaal akkoord niet opblazen

Minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën verzet zich tegen pogingen van sommige partijen in de Tweede Kamer om het sociaal akkoord "op te blazen".

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs