Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 27856 tot 27860
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

De miserie van financiële bubbels

Speculatieve bubbels maken een klein deel van de bevolking zeer welvarend ten koste van een groot deel van de bevolking. Het maken van speculatieve bubbels vereist de aanwezigheid van drie entiteiten: centrale banken, commerciële banken en een overheid. Verwoestende speculatieve bubbels worden gedreven door kredietexpansie, aldus Zerohedge.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Middenklasse in Azië groeit aan een razendsnel tempo

In Zuid-Oost Azië leven 650 miljoen mensen en daar is een evolutie aan de gang die grote gevolgen kan hebben voor de wereldeconomie. Als gevolg van de economische groei in dat deel van de wereld verwerven steeds meer inwoners van de regio een hoger inkomen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Enkele tips om je goud en zilver te verstoppen

Voor diegene die onze site (dagelijks) volgen en besloten hebben om fysiek goud te kopen om zich te beschermen tegen financieel onheil, hebben we enkele tips op een rijtje gezet waar je de gouden en zilveren munten en baren het best kunt bewaren. Niet iedereen heeft namelijk een kluis in huis. Maar er zijn nog andere plaatsen waar het perfect mogelijk is om je goud en zilver te bewaren zonder nadelige effecten zegt Gold Stock Bull.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

SocGen: “Olieprijs kan naar $ 150″

Société Générale waarschuwt dat de olieprijs verder zou kunnen stijgen naar $ 150 als de onrust in Syrië verder escaleert, aldus CNBC.

Een ingreep in Syrië kan het aanbod van olie in de regio met 500.000 tot 2 miljoen vaten per dag verminderen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Landbouwgrondstoffen in vuur en vlam

Tot voor kort waren de handelaars in landbouwgrondstoffen nog euforisch over de opbrengst van de oogst dit jaar. De oogst zou een van de beste zijn van de afgelopen vier à vijf jaar. De prijzen voor maïs, tarwe en soja zaten in een dalende lijn. Maar daar kwam gisteren abrupt een einde aan toen de prijzen omhoog schoten.