Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 27856 tot 27860
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Marc Faber over goudmijnaandelen: kopen, kopen, kopen

Het klinkt misschien vreemd uit de mond van iemand die ze Dr. Doom noemen en die alom hel en verdoemenis predikt, maar de Zwitser Marc Faber (want dat is ie wel degelijk van geboorte) heeft toch een sector gevonden waar hij in gelooft. Dat is misschien nog zacht uitgedrukt.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

AEX levert opnieuw in

De verwachting dat het steunbeleid in de VS spoedig zal worden afgebouwd, bleef zorgen voor nervositeit onder beleggers. Daarnaast werd gewacht op cijfers over de Amerikaanse huizenmarkt en het consumentenvertrouwen.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Brandstofprijzen blijven stijgen !

Door onrust de onrust in Egypte stijgen de olieprijzen en dat gaan we merken als we bij de tankautomaat staan. Dat vertelt Ronald Veerman in het DFT TV Nieuws.

Bron: waarheidzoeker.nl
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Cijfers Kadaster over toename aantal verkochte woningen geven vertekend beeld

Het juichbericht van het Kadaster dat er 30% meer woningen verkocht zijn wordt door alle media klakkeloos overgenomen. Wat de media er echter niet bij vermelden is dat er vergeleken wordt met juli 2012. Dat was de slechtste maand juli ooit qua woningverkopen. Omdat juli 2012 ernstig beïnvloed werd door de veranderende wetgeving is het interessant te kijken naar juli 2011. Toen waren er zo’n 7,4% meer transacties dan juli dit jaar. Dat betekent dat we nog steeds in een fors dalende trend zitten.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Dieptepunt van de goudprijs achter de rug?

Het zou zomaar kunnen dat het dieptepunt van de goudprijs achter de rug is. Het heeft alles te maken met het sentiment. Wanneer iedereen bearish is, alleen nog maar lagere koersen verwacht – dàt is meestal het dieptepunt. Immers: iedereen heeft dan reeds verkocht. Net zoals het tegengestelde waar is: wanneer de verwachting van de markt uitsluitend bullish is, rest er niemand meer om te kopen, en ook dan krijg je een omslag. Op vrijdagochtend schommelt de koers van goud rond de $1360 per troy ounce. De prijs zilver staat momenteel op $23,- per 31,1 gram.