Nieuws / Artikelen met het woord

57603 artikelen gevonden. Artikel 27861 tot 27865
Bron: ad.nl
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Schuldenplafond VS half oktober opnieuw bereikt

Half oktober zal het wettelijk vastgelegde schuldenplafond bereikt zijn in de Verenigde Staten. Voor die datum moet het Congres actie ondernemen om te vermijden dat de federale overheid zijn betalingsverplichtingen niet meer kan nakomen. Dat heeft de Amerikaanse minister van Financiën Jacob Lew maandag meegedeeld.

Bron: omroepbrabant.nl
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

en nu heel langzaam laten ontploffen

DEN HAAG - Woensdag vond in Den Haag de hoorzitting plaats over de risico's rond proefboringen naar schaliegas in de omgeving van Haaren en Boxtel. De Tweede Kamercommissie voor Economische Zaken hoorde woensdagmiddag ruim drie uur lang allerlei deskundigen aan over de risico's van het boren naar schaliegas.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Goud verpulvert 1400 dollar!

Hernieuwde spanningen rondom Syrië en tegenvallende verkoopcijfers van duurzame goederen deed de appetijt naar goud onder beleggers opnieuw aanwakkeren.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

President Zanzibar bezoekt deze week koning en premier

President Ali Mohamed Shein van Zanzibar tijdens een inspectie van de wacht in zijn thuisland.

Koning Willem-Alexander en minister-president Mark Rutte krijgen deze week bezoek van de president van Zanzibar. Dat meldde de Rijksvoorlichtingsdienst maandag. Het treffen is Willem-Alexanders eerste publieke optreden sinds het overlijden van zijn broer, prins Friso.

Bron: loanz.nl
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Het nieuwe banksysteem: Bitcoins

De financiële wereld is in rap tempo aan het veranderen. Banken vallen om en er komen weer nieuwe banken voor in de plaats. Er lopen sinds kort ook initiatieven die puur online opereren. Eerder schreven wij al over de geschiedenis van het geld. Waar komt geld vandaan en hoe ontstaat geld? Er lopen sinds kort ook initiatieven die puur online opereren. We doelen hier op het plotselinge ontstaan van Bitcoins, het nieuwe banksysteem.