EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27861 tot 27865 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

Amerikaanse politici : een deal is zo goed als rond

Na weken bakkeleien en slechts uren voor een officiële default, in gebreke blijven van betaling, zijn Republikeinen en Democraten overeen gekomen om de Amerikaanse overheid terug open te stellen.

De Senaat heeft de deal al beklonken, nu moet wel het Huis van Afgevaardigde nog instemmen.  Wanneer hebben we dit eerder gehoord? Maar beide partijen staan ondanks wederzijdse chantage met de rug tegen de muur en zullen hoogstwaarschijnlijk wel voor deze minst slechte “oplossing” kiezen te elfder ure (de slechtste “oplossing” zou zijn het land in default te laten gaan).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

Deze verrassende indicator voorspelt de definitieve doorbraak voor goud en zilver

Een indicator die tijdig aangeeft wanneer de definitieve doorbraak voor goud en zilver daar is. Die bestaat en het zal u hoogstwaarschijnlijk verrassen welke indicator dat is. Lees snel verder…

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

VVD hekelt oproep IMF

De VVD hekelt de oproep van de IMF aan landen als Nederland om niet meer te bezuinigen om zo de economie te stimuleren. "Het is tijd om te stoppen met die Keynesiaanse kolder in de polder."

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

Voor het eerst in jaren minder bankautomaten in ons land

Het aantal bankautomaten in ons land is in 2012 voor het eerst in jaren gedaald. In de periode 2008-2011 was er een stijging van 14.931 tot 15.767 om in 2012 af te nemen tot 15.658. Dat blijkt uit het antwoord van minister van Financiën Koen Geens op een schriftelijke vraag van Peter Logghe (Vlaams Belang). Het gaat zowel om bankautomaten met als zonder geldafhaalfunctie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

VS bereiken deal over schuldenplafond en shutdown

Enkele uren voor de deadline over de verhoging van het schuldenplafond afloopt, lijkt het erop dat Republikeinen en Democraten in het Amerikaanse Congres toch nog een akkoord hebben gevonden. Dat melden verschillende Amerikaanse media. Als het Huis van Afgevaardigden en de Senaat effectief instemmen met het compromisvoorstel, wordt voorkomen dat de regering binnenkort wanbetaler wordt.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs