Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 27861 tot 27865
Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Brandstofprijzen blijven stijgen !

Door onrust de onrust in Egypte stijgen de olieprijzen en dat gaan we merken als we bij de tankautomaat staan. Dat vertelt Ronald Veerman in het DFT TV Nieuws.

Bron: waarheidzoeker.nl
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Cijfers Kadaster over toename aantal verkochte woningen geven vertekend beeld

Het juichbericht van het Kadaster dat er 30% meer woningen verkocht zijn wordt door alle media klakkeloos overgenomen. Wat de media er echter niet bij vermelden is dat er vergeleken wordt met juli 2012. Dat was de slechtste maand juli ooit qua woningverkopen. Omdat juli 2012 ernstig beïnvloed werd door de veranderende wetgeving is het interessant te kijken naar juli 2011. Toen waren er zo’n 7,4% meer transacties dan juli dit jaar. Dat betekent dat we nog steeds in een fors dalende trend zitten.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Dieptepunt van de goudprijs achter de rug?

Het zou zomaar kunnen dat het dieptepunt van de goudprijs achter de rug is. Het heeft alles te maken met het sentiment. Wanneer iedereen bearish is, alleen nog maar lagere koersen verwacht – dàt is meestal het dieptepunt. Immers: iedereen heeft dan reeds verkocht. Net zoals het tegengestelde waar is: wanneer de verwachting van de markt uitsluitend bullish is, rest er niemand meer om te kopen, en ook dan krijg je een omslag. Op vrijdagochtend schommelt de koers van goud rond de $1360 per troy ounce. De prijs zilver staat momenteel op $23,- per 31,1 gram.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

De kans is groot dat de S&P 500 gaat dalen de komende maanden

Wat doe je als een man die al meerdere malen miljarden heeft verdiend aan zijn posities inzet op een daling van de S&P 500? Volgen? Georges Soros heeft zijn put-opties op de S&P 500 massaal opgetrokken en anticipeert hiermee op een daling van de index voor Amerikaanse aandelen. En Soros heeft het dikwijls bij het juiste eind, aldus MarketWatch.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Inflatie in eurozone blijft stabiel op 1,6 procent

De inflatie in de eurozone is vorige maand stabiel gebleven op 1,6 procent, ondanks een stijging van de voedselprijzen. Dat blijkt uit een mededeling van het Europese bureau voor de statistiek Eurostat. Voorts steeg het handelsoverschot van de eurozone in juni tot 17,3 miljard euro.