EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
37
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27866 tot 27870
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Grootste humanitaire ramp ter wereld

Conflictmineralen die voor de productie van smartphones worden gebruikt financieren de bloedige strijd in Congo-Kinshasa. National Geographic-journalist Jeffrey Gettleman spreekt van “de grootste humanitaire ramp ter wereld”.

Lees verder op hetkanwel.net
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Alle inwoners van Cyprus lid van de Vereniging van Effectenbezitters (VEB)

De VEB stapt naar het Europese Hof. Het gaat om de onteigening, op basis van de haastig in elkaar geflanste Interventiewet, van de obligatiehouders van SNS Bank.

‘Het ligt op de weg van de VEB om deze toepassing van de nieuwe Interventiewet door de hoogste Europese rechter te laten toetsen’, zo zegt directeur Jan Maarten Slagter. ‘Onteigening van particulier eigendom is een zo vergaande inbreuk op de rechten van de burger dat een Europese toetsing geboden is.’

Lees verder op hpdetijd.nl
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Aandeel van de Week: Kabelkoning Ziggo in AEX-index

Deze week zetten we Ziggo als Aandeel van de Week in de schijnwerpers en niet zonder reden! De Nederlandse kabelgigant zal vanaf maandag 23 september de plaats innemen van DE Masterblenders. Op 8 april plaatsten we Ziggo ook al op een voetstuk:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 22 september 2013

Leterme: Maskers zullen afvallen in Fortis-zaak

Voormalig premier Yves Leterme (CD&V) denkt dat in de Fortis-zaak "de maskers zullen afvallen en de waarheid naar buiten zal komen". Hij reageert daarmee in het VRT-programma De Zevende Dag op de uitgelekte mails van de toenmalige Fortis-top.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 22 september 2013

Ernstige economische gevolgen bij afschaffing maaltijdcheque

De Belgische federatie van uitgiftebedrijven van maaltijdcheques (VIA) betwist de verklaring van vicepremier Johan Vande Lanotte (sp.a) dat de afschaffing van de maaltijdcheques een fluitje van een cent zou zijn. Een afschaffing kan ernstige gevolgen hebben voor de Belgische werknemers en ondernemingen. Er verdwijnt bovendien een gegarandeerde injectie van 2,2 miljard euro in de economie, met name in de voedingsdistributie en de horeca, argumenteert de federatie vandaag in een persbericht.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs