EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27866 tot 27870 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

JP Morgan treft schikking van $13 miljard

JP Morgan betaalt een boete van $13 miljard voor het doorverkopen van slechte hypotheekleningen tussen 2005 en 2007. De bank was niet eerlijk over de risico's van deze financiële producten, waardoor veel beleggers grote verliezen hebben geleden. En dan hebben we het nog niet eens over het leed van huizenkopers, die door de crisis uit hun huis gezet werden. JP Morgan blijft oppermachtig, want ze heeft al $23 miljard opzij gezet voor toekomstige schadeclaims.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Maandlasten koopwoning vaker lager dan sociale huur

De Volkskrant schrijft op basis van eigen onderzoek dat de maandlasten van een koopwoning in de regio's Amsterdam, Utrecht en Rotterdam-Rijnmond steeds gunstiger worden ten opzichte van sociale huur. Vooral in Rotterdam is kopen inmiddels een stuk goedkoper. Maar los van de maandlasten moet men ook kijken naar de waarde-ontwikkeling. Gaan de huizenprijzen nog verder dalen?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Hebben China en de VS een goud-deal

China's grootste private conglomeraat in grondstoffen, vastgoed en pharmaĀ "Shanghai's Hutchison Whampoa" heeft in alle stilte JP Morgan's voormalige hoofdkwartierĀ 1 Chase Manhattan Plaza gekocht voor $ 725 miljoen. Is het toevallig dat dit gebouw de grootste goudkluis ter wereld bezit - langer dan een voetbalveld lang en zelfs beschermt tegen een nucleaire aanval?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Amerikaanse schuld stijgt $ 328 miljard op 1 dag

De Amerikaanse overheidsschuld is als een raket omhoog geschoten nadat de shutdown werd opgeheven. Vorige week donderdag kwam er op 1 dag tijd $ 328 miljard bij - bij de Amerikaanse federale schuld. Dit is een nieuw record. De officiƫle schuld staat nu op $ 17,075 biljoen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Bitcoin geblokkeerd door ING en BNP Paribas Fortis?

In het buitenland hebben verschillende Bitcoingerelateerde bedrijven al last gehad van onwelwillende banken. Met name Mt. Gox lijdt hieronder. Dikwijls verdedigen banken hun beleid door te zeggen de consument te willen beschermen tegen fraude of ander kwaad. Nu waardeer ik dat banken de klant eens op de eerste plaats zetten, maar vermoed ik dat de werkelijke reden angst voor Bitcoin is. Angst dat Bitcoin het huidige financiƫle systeem vervangt en daarmee de vette winstmarges van de banken torpedeert.

Lees verder op debitcoin.org
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs