EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27871 tot 27875
Geplaatst op: zondag 22 september 2013

B.I.S. : de Grote Crash komt er aan!

De Bank for International Settlements (BIS) is zowat de centrale-bank-der-centrale-banken.  Zij geeft nu een grote waarschuwing af dat de “buitengewone maatregelen van de centrale banken” de “illusie” hebben gecreëerd dat de massaal in de markt gepompte geldstromen de fundamentele economische en financiële problemen kunnen oplossen.  Niet dus!

Een gewaarschuwd man is er geen twee waard

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 22 september 2013

Goud en zilver report (Week 38)

Het laatste nieuws uit de goud- en zilvermarkt lees je iedere zondag op Marketupdate.nl! Deze week was er veel spektakel door Bernanke, want het uitblijven van tapering zorgde voor een grote prijsstijging van goud en zilver....

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zondag 22 september 2013

Chinees bbp moet 6,8 procent per jaar stijgen

Het bruto binnenlands product (bbp) van China moet tot 2020 jaarlijks met minimaal 6,8 procent groeien als het land de economie in dat jaar verdubbeld wil hebben ten opzichte van 2010. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 22 september 2013

Bekentenissen van een economische huurmoordenaar

Met alle commotie en oorlogsmuziek van de VS richting Syrië is het nuttig dit verhaal van John Perkins nog eens rustig en goed te bekijken. Wat de VS momenteel doet past precies in het patroon van empire building waar ze al meer dan 60 jaar mee bezig zijn.

John Perkins heeft een buitengewoon boeiend boek geschreven over zijn tijd als Economic Hitman onder de titel: “Confessions of an Economic Hitman, The Shocking Story of how America really took over the world“. (Eventueel ook via Torrentz te vinden)

Lees verder op visionair.nl
Geplaatst op: zondag 22 september 2013

Griekenland, Spanje en Portugal gebaat bij regeringswissel Duitsland''

Landen als Griekenland, Spanje en Portugal zullen waarschijnlijk niet rouwig zijn als de huidige regeringscoalitie in Duitsland na de verkiezingen het veld moet ruimen. Een coalitie tussen de CDU van Angela Merkel en de sociaaldemocratische SPD zal waarschijnlijk iets sneller bereid zijn om deze landen financiëel te steunen, voorspelt de Nederlandse ABN Amro-econoom Aline Schuiling.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs