EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27881 tot 27885 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 4 november 2013

Column Kees de Kort | Een raar verhaal

Er is wat onduidelijkheid over de Amerikaanse inkoopmanagersindex. "Je gaat haast denken aan een complot. Het is een heel raar verhaal", vindt BNR's Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 4 november 2013

Goud naar 50.000 dollar per ounce

We zijn op weg naar de vernietiging van ons geld, zegt Jim Sinclair in een interview met Greg Hunter van USA WatchDog. We zien de ontwikkeling waarbij de Verenigde Staten transformeert van de meest machtige staat ter wereld naar een of andere bananenrepubliek.

Jim Sinclair staat bij goudbeleggers bekend om zijn ongezouten mening. En ook afgelopen week liet de goudbelegger weer van zich horen: de Amerikaanse dollar zal totaal vernietigd worden als hyperinflatie optreedt. Voorlopig is er overigens nog geen sprake van hyperinflatie, en neigen we zelfs richting deflatie.

Lees verder op beursplein6.nl
Geplaatst op: maandag 4 november 2013

Aantal faillissementen buldert door

“Het buldert maar door. Bedrijven bestaan soms honderd jaar en hebben nu ineens geen spek meer op de botten”, valt rechter Matthieu Verhoeven met de deur in huis. Hij heeft het over faillissementen. Die bezorgen klanten en werknemers vaak veel onduidelijkheid. Want wat zijn eigenlijk de gevolgen van zo’n faillissement?

De rechter kan met klanten geen rekening houden. “Bij een faillissementsaanvraag geef ik gewoon antwoord op de vraag: failliet of niet failliet?”, vertelt Matthieu Verhoeven. Als insolventierechter is hij gespecialiseerd in faillissementen. Een curator heeft het na een faillissement in een bedrijf voor het zeggen, en ook daarmee heeft de gedupeerde klant het maar lastig. Reinier Quint, al meer dan 30 jaar curator, zegt: “In principe zijn klanten hun geld kwijt, tenzij er een speciale regeling voor getroffen is.” Die regeling moet dan inhouden dat er ergens buiten het bedrijf geld geparkeerd is. “Zo is er in de keukenbranche eens een fonds geweest. Als je een aanbetaling deed voor een nieuwe keuken en de leverancier ging failliet, dan kon je vaak bij dat fonds aankloppen. Ook bij het failliete Oad was er een garantiefonds, de SGR.”

Lees verder op eerstehulpbijrecht.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs