Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 27891 tot 27895
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Dit zorgt voor paniek en zal de goudprijs in vuur en vlam zetten

Volgens Michael Pento zien we de eerste barsten in het beleid van de Federal Reserve. Jaar na jaar geloofde de markten dat buitenlandse obligatiehouders niets anders konden doen dan US Treasuries te kopen. Nu blijkt dat in juni de buitenlandse investeerder het meeste obligaties hebben verkocht sinds 1977, aldus een interview op King World News.

Bron: misterdaily.nl
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Dolfijnen zijn betere beurshandelaren dan mensen (meer rendement!)

Uit een wetenschappelijk onderzoek van de Italiaanse Catania Universiteit is gebleken dat blind keuzes maken op de beurs beter werkt dan "goed uitgedachte" strategieen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Goud staat op $ 1.800 in India

Tekoa Da Silva van Bull Market Thinking had een interview met Vishal Vyas, hoofd van een van de grootste goudhandelaars in India. Volgens Vishal Vyas noteert de goudprijs in India nu op hetzelfde niveau als wanneer goud aan $ 1.800 noteerde. Dit komt voornamelijk door het gevecht van de Indiase overheid tegen goud. Indiase families kopen hierdoor nu meer en meer gespreid hun goud.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Wat heeft gewerkt bij beleggen (deel 2)

Vandaag het eerste vervolg opons artikel van vorige week, waarbij we een eerste criterium van Tweedy, Browne voorstellen.

1/ Een lage beurskoers in verhouding tot de waarde van activa

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Demografie remt participatie Amerikaanse arbeidsmarkt af

Het beeld van de werkloosheid is niet zo eenvoudig als de economen het ons soms voorspiegelen. Vanzelfsprekend moet er met het generatiespel rekening worden gehouden. Het zal niemand verwonderen dat de generatie van de baby boomers de arbeidsmarkt vaarwel aan het wuiven is.