EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27891 tot 27895 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 3 november 2013

Beleggers kopen recordaantal zilveren munten bij de US Mint

Ondanks de daling van de zilverprijs (29% sinds begin dit jaar) blijven beleggers veel zilveren munten zoals de Amerikaanse Silver Eagle kopen. In de eerste tien maanden van dit jaar verkocht de US Mint bijna evenveel zilver als in recordjaar 2011. Blijkbaar zien veel beleggers nog steeds waarde in dit edelmetaal, maar is dat ook terecht?

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: zondag 3 november 2013

De overbodige regels van Europa

Het zijn nogal wat zaken waar de EU, de Europese Commissie, het Europees Parlement met al hun zwaar betaalde ambtenaren en burgerpersoneel zich mee bezig houden… je kunt het zo gek niet bedenken of Europa bemoeit zich ermee, vergadert erover, stelt rapporten, regels en wetten op – en natuurlijk verplicht toe te passen in alle betreffende landen.

Over koffiezetapparaten, urinoirs en antislipzolen

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 3 november 2013

'Duitse economie dreigt te stagneren'

De vergrijzing dreigt de economische groei in Duitsland te decimeren. Zonder aanpassingen en een toename van de migratie blijft van de huidige potentiële groei in 2030 bijna niets over.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 3 november 2013

Een nieuwe berg schulden onder een nieuw tapijt.

Het laatste wat we nodig hebben, is een nieuwe berg overheidsschulden die niemand heeft zien groeien. Daarom moet er meer zicht komen op de risico’s die intercommunales nemen.

Denk aan een bedrijf dat investeert in lokale besturen, dat zich daarvoor almaar dieper in de schulden heeft gestoken, dat soms doet via kortlopende leningen en zelfs investeert in voetbal. Neen, het is niet het oude Dexia. Het is de intercommunale TMVW. Die nam de voorbije zes jaar voor 736 miljoen euro aan investeringen van lokale besturen over, zodat die bij de gemeenten niet meer te zien zijn. Het gaat van riolering tot wegen, van sporthallen tot de Gentse Ghelamco-arena.

Lees verder op tijd.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs