Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 27901 tot 27905
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Groei eurozone maakt weinig indruk in VS

Amerikaanse beleggers trokken zich weinig aan van de beter dan verwachte economische groeicijfers uit de eurozone. Teleurstellende kwartaalcijfers van warenhuisketen Macy's benadrukten dat de economie in eigen land nog een lange weg te gaan heeft. Het bedrijf moest met fikse kortingen strooien omdat de Amerikaanse consument nog steeds de hand op de knip houdt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Een aandeel om bij te houden voor altijd voor minder dan $ 5

Er zijn zo van die aandelen die je gewoon moet kopen en voor altijd bij moet houden. We hebben het in het verleden al eens gehad over de royaltybedrijven in de goud en zilversector. Maar royalty bedrijven komen ook voor in andere sectoren. Deze bedrijven hebben het voordeel dat ze geen zware investeringen moeten doen en kunnen daarbij de focus leggen op hun portefeuille.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Ongekende en historische gebeurtenissen op de goudmarkt

Er spelen zich ongekende en historische gebeurtenissen af op de goudmarkt zegt James Turk. De huidige situatie zal zonder twijfel in de geschiedenisboeken komen. Goud zit nu al in zijn zesde week op rij in backwardation, dit is nog nooit eerder gebeurd en is een sterke indicator voor een bodem van de goudprijs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Zilverimport India schiet door het dak

India heeft in de eerste vijf maanden van 2013 meer zilver geïmporteerd dan het volledige jaar 2012. De zilverimport is hiermee goed op weg om nieuwe records te breken. Het toont aan dat de Indische beleggers nog steeds zot zijn van edelmetalen, maar omdat de goudimport sterk wordt beperkt, kiezen die Indiërs voor zilver.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Er is maar een weg voor de prijs van palladium

Als we de commentaren van enkele specialisten op een rijtje zetten, kan het bijna niet anders of de prijs voor palladium zal gaan stijgen de komende jaren. Volgens Morgan Stanley is er dit jaar al een tekort van 1,33 miljoen ounces op de palladiummarkt. Credit Suisse denkt zelfs dat dit tekort tot 2016 kan blijven aanhouden. Tekorten zorgen meestal voor prijsstijgingen.