EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27916 tot 27920 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 2 november 2013

Optimisten winnen terrein onder beleggers

De optimisten onder de Nederlandse particuliere beleggers winnen volgens ING steeds meer terrein. De maandelijkse BeleggersBarometer van het financiële concern steeg in oktober van 105 naar 118 punten, de hoogste stand sinds april 2011. ING maakte dit zaterdag bekend.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: zaterdag 2 november 2013

VS heffen ban op Nederlands kalfsvlees op

De Amerikaanse regering heft de ban op Nederlands kalfsvlees op. Staatssecretaris Sharon Dijksma (Economische Zaken) heeft dat vrijdag in Washington te horen gekregen van haar Amerikaanse collega Tom Vilsack.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 2 november 2013

Beurzen in afwachting om verder richting te kiezen

De titel klinkt misschien spannend, maar in praktijk blijkt er vaak bar weinig verschil te zitten tussen de Nederlandse AEX en de Belgische Bel20. Vaak gaan de koersbewegingen van de buurlanden hand in hand. Dit jaar is er wel degelijk een verschil te zien. De AEX staat vandaag op een jaarwinst van 11,48% en de Belgen doen het met 14,57% toch significant beter. Lees meer > > >

Lees verder op beursig.nl
Geplaatst op: zaterdag 2 november 2013

Fed test banken op rente en huizenmarktcrisis

Het Amerikaanse stelsel van centrale banken, de Federal Reserve, gaat bij de volgende stresstest de grootste banken van de Verenigde Staten onderwerpen aan proeven met een sterk stijgende langetermijnrente en een nieuwe crisis op de huizenmarkt. Dat maakte de Fed vrijdag bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 2 november 2013

Mexico scheldt Cuba 70% van buitenlandse schuld kwijt

Mexico scheldt Cuba 70 procent van zijn buitenlandse schuld kwijt voor een omvang van meer dan 487 miljoen dollar (356 miljoen euro). De resterende 30 procent moet Cuba in de komende tien jaar terugbetalen. Dat kondigde de Mexicaanse minister van Financiën Luis Videgaray vrijdag op radiozender MVS aan.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs