Nieuws / Artikelen met het woord

57285 artikelen gevonden. Artikel 27916 tot 27920
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

'Ex-werknemers JPMorgan aangeklaagd voor fraude'

Twee oud-medewerkers van JPMorgan Chase worden door de Amerikaanse justitie aangeklaagd voor fraude, samenzwering en valsheid in geschrifte.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Gartman: “Ongewone omstandigheden op de goudmarkt”

De bekende commodities trader Dennis Gartman, de man die de beurs van Wall Street ook druk becommentarieerd wordt voor zijn The Gartman Letter, spreekt van ongewone omstandigheden op de goudmarkt. Die maken hem zeer positief voor de goudmijnaandelen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Citi: Het is geen goed moment om goudmijnaandelen te kopen

Volgens Citi Research is de opmars van de goudmijnaandelen de laatste weken nog steeds geen reden om goudmijnaandelen te kopen. De goudprijs is goed op weg om het eerste jaarverlies op te tekenen in meer dan 10 jaar en de goudmijnaandelen staan voor een derde verliesjaar op rij, aldus MarketWatch.

Bron: academica.nl
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Steeds meer huisbezitters lossen hun hypotheek vervroegd af

Uw hypotheek vervroegd aflossen.. Een verstandige keuze?

Zit u vast aan uw hypotheek of gaat u deze nu aflossen? Steeds meer mensen lossen hun hypotheek vervroegd af. Vorig jaar ontvingen banken 20 tot 50 % meer  geld aan hypotheekaflossingen dan in 2011. En dit jaar blijkt bij de 3 grootste banken zelfs al 40 tot 50 % extra afgelost te zijn. Maar is het slim om uw hypotheek vervroegd af te lossen? U kunt uw spaargeld namelijk maar één keer uitgeven. En spaargeld weg betekent meestal ook uw financiële buffer weg. Misschien toch maar eerst goed advies inwinnen?

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Column Kees de Kort | Zwakke broeder Nederland

"Geen prettig verhaal." Dat is de analyse van BNR's Kees de Kort over de economische cijfers over ons land die eerder op de dag naar buiten zijn gebracht. "Het krimpt nog steeds een beetje."