EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27916 tot 27920 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 15 oktober 2013

Brief aan Klaas Knot

Deze week kondigde u min of meer aan dat Nederland uit de recessie is. Daarmee nam u een voorschot op cijfers die pas half november bekend worden. Management by speech heet dat dan; door het te zeggen, wordt het misschien wel waarheid. Zoiets als Rutte’s succesvolle oproep om massaal een nieuwe auto te gaan kopen.

Lees verder op indewaanvandeweek.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 oktober 2013

Chinese media roept op tot een Nieuwe Wereldorde…zonder de VS! (deel 2)

Vervolg van deel 1.  “When China rules the world : The end of the western world and the birth of a New Global Order” is een boek uit 2009 van de Britse journalist Martin Jacques.  Het is een toekomstvisie die misschien vlugger gerealiseerd zal worden dan we ons nu nog kunnen voorstellen…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 oktober 2013

De Vlaming is een tevreden burger

De Vlaming blijft tevreden met zijn leefsituatie. Dat blijkt uit de Vlaamse Regionale Indicatoren (VRIND) van de Studiedienst van de Vlaamse regering. De levenstevredenheid haalt bij de Vlaming een score van 7,7 punten op tien. Daarmee wordt ongeveer een status-quo opgetekend tegenover de jaren voordien. Opgemerkt wordt dat Vlaming zich vooral tevreden toont over zijn woning en sociale contacten. De minst gunstige scores worden daarentegen opgetekend bij de beschikbare tijd en het inkomen. Er wordt opgemerkt dat in Europa alleen de Zweden en de Denen zich meer tevreden tonen dan de Vlamingen. Ook wordt aangevoerd dat op het gebied van arbeidsproductiviteit alleen een aantal Nederlandse regio’s en het Baskenland betere cijfers kunnen voorleggen. De onderzoekers merkten ook op dat meer dan de helft van de Vlaamse bevolking zegt aan sport te doen. Dat betekent een verviervoudiging tegenover het einde van de jaren zestig. (MH)

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 15 oktober 2013

Chinese autofabrikant gaan Londense taxi's bouwen

The London Taxi Company, het Britse bedrijf dat de authentieke Londense taxi's bouwt, is in Chinese handen gevallen. De Chinese autofabrikant Geely investeert de komende jaren tientallen miljoenen in het Londense bedrijf. Zo blijven banen behouden en is er eindelijk budget voor de ontwikkeling van een nieuwe taxi.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 oktober 2013

IMF waarschuwt voor nieuwe recessie en 'massale vernietiging'

IMF waarschuwt voor nieuwe recessie en 'massale vernietiging' Johan Van Overtveldt Hoofdredacteur van Trends

IMF waarschuwt voor nieuwe recessie en 'massale vernietiging' Johan Van Overtveldt Hoofdredacteur van Trends

Gebeurt het ondenkbare in Washington dan zal iedereen weer in de richting van de centrale bankiers kijken. Die zullen het hoe langer hoe moeilijker krijgen om hun angsten te verbergen.

Lees verder op knack.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs