Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 27921 tot 27925
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Vlaanderen moet deel pensioenlast gemeenten overnemen

De Leuvense burgemeester Louis Tobback heeft tijdens een persontmoeting andermaal geƫist dat Vlaanderen een deel van de zware pensioenlast overneemt waaronder de gemeenten momenteel gebukt gaan. In navolging van Luc Martens, voorzitter van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten, vroeg ook Tobback een bedrag van 500 miljoen euro voor de gemeenten.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Column Kees de Kort | Volkomen waardeloos

Economiecommentator Kees de Kort benadert de huizenverkopen in de VS dit keer maar eens genuanceerd: 'volkomen waardeloos!'

Bron: hol.es
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Maak kennis met het orgaan dat ons geld controleert en manipuleert

Dit nooit verkozen orgaan luistert naar de naam Bank for International Settlements (BIS) en fungeert als Centrale Bank voor alle nationale banken in de wereld. De BIS is gelokaliseerd in het Zwitserse Bazel maar heeft eveneens vestigingen in Hong Kong en Mexico City. In essentie is dit orgaan nooit verkozen, ze zijn aan niemand enige verantwoording verschuldigd in de wereld en ze betalen geen belastingen en hoeven aan geen enkele nationale of internationale wet te voldoen. Laat u verder niets wijsmaken door allerlei mooipraters. De BIS is een staat op zichzelf waar niemand belasting betaald en iedereen ver doorgedreven diplomatieke bescherming heeft. En, onze gouverneur van de NATIONALE bank is hier eveneens lid van via de ECB.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

'Dikke krimp economie in september'

De Nederlandse economie krimpt in september met bijna twee procent, vergeleken met een jaar eerder. Een kater voor Prinsjesdag.

Dat voorspelt De Stand van Nederland, de barometer voor de economie van Z24.nl.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Manipulatie goud nu in het voordeel van de goudprijs

Volgens Jim Sinclair werkt de manipulatie van goud nu in het voordeel van de goudprijs. Hij ziet onderstaande gebeurtenissen op de goudmarkt: