EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
32
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27931 tot 27935
Geplaatst op: vrijdag 20 september 2013

Marktpsychologie op de obligatiemarkt kan helemaal omslaan

Wat zullen de gevolgen zijn van de Fed beslissing op de langere termijn? Wie het weet mag het ons komen zeggen. We weten pas meer zodra de mist is opgetrokken en dat kan nog wel even duren. Spannend om te volgen is het in ieder geval wel. We volgen de gebeurtenissen uiteraard op de voet.

DoubleLine Capital LP’s Jeffrey Gundlach, de afgelopen weken zeer regelmatig in het nieuws, ziet alvast één duidelijk gevolg. Het omlaag duiken van de rente is voor hem een teken aan de wand. Het geeft een beeld van wat ons in de komende weken te wachten staat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 september 2013

Voorlopig nog geen stijgende rente in de VS

De Fed begint dus voorlopig niet met tapering. Misschien dat dit jaar de ondersteunende maatregelen nog gereduceerd worden maar absoluut zeker is dat niet. Uiteindelijk zal alles afhangen van de wijze waarop de Amerikaanse economie zich in de komende tijd verder zal ontwikkelen.

Binnen het FOMC was er echter één dissidente stem, namelijk die van Kansas City Federal Reserve Bank President Esther George. Zij was van mening dat taperen wel degelijk een noodzakelijk is gezien de toegenomen risico’s op het ontstaan van bubbles in het financiële systeem.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 september 2013

Zeven grafieken van de goudmarkt

Speciaal voor de liefhebbers van goud heeft Marketupdate zeven grafieken uit het laatste goudrapport van Thomson Reuters GFMS gehaald. Voor het volledige 44 pagina's tellende rapport verwijzen we naar Marketupdate.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 september 2013

‘Haal ambachtelijk maakwerk terug naar Nederland’

Om meer mensen aan de slag te krijgen, moet Nederland ook proberen ambachtelijk maakwerk op een innovatieve manier te stimuleren.

Dat stelt de Tilburgse hoogleraar arbeidsmarkt Ton Wilthagen tegenover discussieplatform Me Judice.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 september 2013

Krijgt Janet Yellen nu de zwarte piet toegespeeld?

Ben Bernanke heeft het niet aangedurfd om het tapering-proces op gang te brengen. Mohamed El-Erian, co-chief investment officer bij Pimco, kan wel enigszins begrip opbrengen voor dat standpunt. De Amerikaanse economie is nog veel te zwak om op eigen benen te staan.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs