Nieuws / Artikelen met het woord

57648 artikelen gevonden. Artikel 27936 tot 27940
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Wat heeft gewerkt bij beleggen (deel 2)

Vandaag het eerste vervolg opons artikel van vorige week, waarbij we een eerste criterium van Tweedy, Browne voorstellen.

1/ Een lage beurskoers in verhouding tot de waarde van activa

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Demografie remt participatie Amerikaanse arbeidsmarkt af

Het beeld van de werkloosheid is niet zo eenvoudig als de economen het ons soms voorspiegelen. Vanzelfsprekend moet er met het generatiespel rekening worden gehouden. Het zal niemand verwonderen dat de generatie van de baby boomers de arbeidsmarkt vaarwel aan het wuiven is.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

'Belegger wil mega rendement in crisistijd'

Uit een recent onafhankelijk onderzoek van OnlineBeleggen.info, onder meer dan 200 Nederlandse en Belgische ervaren en potentiƫle beleggers, blijkt dat de meeste beleggers een rendement willen van minimaal 10% per belegging. En dat terwijl het volop crisistijd is en de spaarrentes niet boven de 2% uitkomen.

Bron: hetkanwel.net
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Waar het schaliegas rapport over zwijgt

Maandag is het rapport van Minister Kamp over schaliegasboringen gepubliceerd. De teneur van het rapport en de begeleidende brief van Kamp is duidelijk: stap voor stap gaan we op weg naar schaliegaswinning. Het rapport weerspreekt puntsgewijs alle bezwaren tegen schaliegas, maar het grote probleem wordt niet aangestipt. Hoe economisch rendabel is schaliegas eigenlijk?

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Donald Trump aangeklaagd voor 30 miljoen dollar

De Amerikaanse zakentycoon Donald Trump is voor omgerekend 30 miljoen dollar aangeklaagd. Hij was als bestuursvoorzitter betrokken bij de Trump University. Studenten betaalden zich blauw en waren diep teleurgesteld over de kwaliteit van de nep-universiteit.