EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27936 tot 27940
Geplaatst op: zaterdag 21 september 2013

Ierland moet doorgaan met sober beleid

Ierland slaagde erin de afgelopen jaren op verscheidene punten beter te presteren dan was vastgelegd in het reddingsplan voor het euroland. Dat heeft geleid tot pleidooien van Ierse bewindslieden en parlementariërs om in 2014 minder te bezuinigen dan is afgesproken met de internationale kredietverleners die het noodlijdende euroland met miljardenleningen te hulp schoten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 21 september 2013

De FED : beter af zonder (deel 2)

We naderen tot op de dag het 100-jarig bestaan van de Amerikaanse centrale bank.  ‘t Is een vereniging van privé-banken die zich geroepen voelde (?) de nationale economie te gaan bestieren.  Nou, wie denkt u dat ze eerst gingen bevoordelen? Eeuh…de banken misschien? Juist geraden!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 21 september 2013

Fortistop scheurt uit elkaar

© belga. Donderdag wordt het menens. Dan buigt de raadkamer zich over de vraag wie van de ex-Fortistoplui voor de strafrechter moet komen wegens beleggersbedrog. Maar het spelletje zwartepieten is nu al losgebarsten.

"Ik beschuldig niemand en verdedig ook niemand. Ik kijk alleen naar mezelf", zegt voormalig Fortis-CEO Herman Verwilst in een interview met deze krant. "Natuurlijk heb ik spijt dat het zo gelopen is. Ik heb me hiervoor al geëxcuseerd, ook al ben ik overtuigd geen fout te hebben begaan."

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: zaterdag 21 september 2013

'Stakingen bij Nedcar kunnen BMW afschrikken'

Medewerkers van VDL’s Nedcar uit Born staakten afgelopen vrijdag met andere werknemers uit de metaalsector voor een betere cao.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zaterdag 21 september 2013

Brusselse regering wil jaarlijks 6.000 nieuwe woningen

De Brusselse regering wil per jaar 6.000 nieuwe woningen realiseren tegen het jaar 2020 om de bevolkingsgroei op te vangen.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs