Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 27946 tot 27950
Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: maandag 9 september 2013

Iedereen werkt weer in 2014

Onderzoeksbureau Panteia presenteert een pakket maatregelen dat op korte termijn 100.000 mensen aan werk moet helpen. In de visie van Panteia moeten vooral maatregelen genomen worden die de banenmotor MKB weer flink aan de gang krijgt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 9 september 2013

Optiemarkten vertellen ons dat we goud moeten kopen

De recente nerveuze bewegingen in het goud vertellen ons dat we het plaatje op lange termijn niet uit het oog mogen verliezen. Er zijn 2 katalysatoren die momenteel op de goudprijs inspelen. Meest voor de hand liggend is uiteraard de situatie in Syrië die nog altijd uit de hand kan lopen.

Bron: elsevier.nl
Geplaatst: maandag 9 september 2013

Versobering pensioen alleen in belang kabinet. Bedrijfl werknemers worden niet beter van

Wientjes voert de druk op de Eerste Kamer op -

Het wapengekletter van werkgeversbaas Bernard Wientjes is te zien als een goed getimed slotoffensief in zijn lobby voor het Sociaal Akkoord. Maar de politiek beslist – ook over de pensioenversobering.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 9 september 2013

Chinese Yuan vervangt US Dollar binnen 20 jaar

Jim Rogers heeft op het Eleventh Capital Forum laten weten dat de Chinese Yuan de Amerikaanse dollar kan vervangen binnen dit en twintig jaar. Als de Chinese overheid in zijn poging slaagt om van de Chinese Yuan een vrij verhandelbare munt te maken, zal het op termijn de Amerikaanse dollar vervangen als wereldreservemunt.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 9 september 2013

Gemeenten verkopen privégegevens van burgers!

Verschillende Vlaamse gemeenten verkopen gegevens over hun inwoners aan commerciële bedrijven.  ‘t Is toch godgeklaagd hoe schaamteloos, hoezeer ze bereid zijn tot alles om de gemeentekas te spekken…