Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 27946 tot 27950
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

Grote namen voorspellen grote crash van aandelen

De aandelenmarkt staat in de tweede helft van dit jaar een crash te wachten die veel gelijkenis zal vertonen met die van 1987. Dat zegt de Zwitserse beleggingsgoeroe Marc Faber alias Dr. Doom. Maar Faber is niet alleen. Ook John Mauldin, uitgever van de grootste gratis financiële nieuwsbrief te wereld, ziet de aandelenmarkt fors corrigeren, zo staat op fondsnieuws.nl.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

Dit is waarom Axel Merk goud bezit

Axel Merk is een optimist en gelooft niet in samenzweringen. Hij bezit goud omdat de weg naar de hel gelegd is met goede bedoelingen. De samenvattende reden waarom hij goud bezit is omdat er teveel schulden zijn in de wereld. Een overheid met teveel schulden heeft slechts enkele opties om zijn schulden weg te werken:

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

Weekers wil fraude Marokko en Turkije aanpakken

Nederland wil nauwer samenwerken met Marokko en Turkije om belastingontduiking tegen te gaan.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

Al dubbel zoveel sollicitaties bij de overheid dan in 2012

De eerste zes maanden van dit jaar ontving Selor al 112.711 sollicitaties voor de jobs bij de federale overheid. Dit is dubbel zoveel als in dezelfde periode vorig jaar, meldt Selor. Selor verzorgt de rekrutering voor meer dan 150 verschillende overheidsdiensten, vooral voor de federale overheid. De stijging benadrukt volgens Selor de aantrekkelijkheid van de federale overheid als werkgever.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

Dow Jones Index op weg naar 67 punten

President Obama heeft, na intensief overleg met zijn financieel adviseurs, besloten de formule waarmee de Dow Jones Index wordt berekend, aan te passen. De Dow Divisor in de formule wordt op 1 januari 2014 veranderd in 30.

De consequentie van deze aanpassing zal zijn, dat de Dow Jones Index bij de huidige stand van ongeveer 15.360 punten terugvalt naar ongeveer 67 punten. De onderliggende waarde van de aandelen van de 30 genoteerde bedrijven blijft natuurlijk onveranderd. Door deze aanpassing in de formule hoopt Obama dat de grote fluctuaties in punten van de Dow in de laatste decennia tot het verleden behoren en dat door deze wijziging in de formule er meer rust op de aandelenmarkten komt.