Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 27951 tot 27955
Bron: demorgen.be
Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2013

Omstreden Johnny Thijs mag wellicht meer dan 290.000 euro verdienen

Bpost-baas Johnny Thijs zou bij het nieuwe voorstel zo'n 700.000 euro per jaar opstrijken, tegenover 1,1 miljoen nu.

De kans is groot dat Bpost-baas Johnny Thijs meer mag verdienen dan de 290.000 euro, die minister van Overheidsbedrijven Jean-Pascal Labille (PS) beoogt. In de Wetstraat wordt er gewerkt aan een uitzondering voor de topmanager.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2013

Dijsselbloem houdt vast aan 'rommelhypotheken' ING

Minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) houdt vast aan de portefeuille met 'rommelhypotheken' van ING waar de Nederlandse staat sinds 2009 garant voor staat. De bank wil dat de staat deze juist verkoopt.

Bron: nachthemel.nl
Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2013
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2013

‘Diepste punt crisis is nog niet bereikt’

Er zijn veel puinhopen in een natie“, schreef Adam Smith. Zijn punt was dat het een lange tijd duurt voordat naties omvallen, zelfs als ze een wandelend lijk zijn geworden. En hij had zeker gelijk. Amerika kreeg honderd jaar geleden haar fatale klap in 1913 met de oprichting van de particuliere Federal Reserve Bank voor het beheren en uitgeven van US wettig betaalmiddel – dat ten onrechte geld wordt genoemd. Maar het diepste punt is nog niet bereikt. Dat is een langzaam proces, maar eigenlijk ook wel relatief snel in vergelijking met de Romeinen. Toen duurde het enkele eeuwen om op te blazen en in te storten. Het diepte punt werd twee keer uitgesteld – telkens door massale tussenkomst van de kant van de FED en centrale bankiers. De eerste, na de recessie van 2001. De tweede, als gevolg van de huidige recessie van 2007-2009. Maar ze kunnen dit lot niet voor altijd uitstellen. Het echte diepte punt ligt nog steeds in de toekomst, hoewel grote keerpunten in aandelen, obligaties en goud nu beginnen te verschijnen. Aandelen en obligaties zijn op de weg naar omlaag. Goud is op de weg naar omhoog.

Bron: geennieuws.com
Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2013

De wereldinflatie is begonnen, politici moeten vluchten voor woede burgers ( film)

De wereldinflatie is begonnen, politici moeten vluchten voor woede burgers ( film)

” Een paar nachtjes slapen ”  en dan zal het uiteindelijk ook in ons land onrustiger worden. De Nederlander die zich in de steek gelaten voelt door een compleet falende politiek van incapabelen die tegen beter weten in ( of juist met opzet ? ) trachten met sussende woorden en leugens de burgers rustig te houden, begint in te zien dat hetgeen mannen als Rutte, Dijsselbloem en hun voorgangers met vooraan Jan Kees de Jager en Jan Peter Balkenende hen hebben voorgehouden, pure leugens zijn. Leugens bedoeld om het eigen ingerichte ” koninkrijkje” in stand te houden door het geven van schone beloftes, die zoals al langer mag worden geconstateerd helemaal niets waard zijn.