Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 27951 tot 27955
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

HUI-index opent aanval op 50MA!

Beleggers in goudmijnen hebben de prijsactie van de voorbije week nog niet goed verwerkt, of de aanval op het 50-daags gemiddelde wordt meteen met kracht ingezet.

Zoals we vorige week al aangaven, zou de prijsactie pas goed losbarsten indien de 250 punten voor de HUI-index (de referentie-index voor de goudmijnsector) snel zou sneuvelen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

Wilde bewegingen bij maïs

De prijs voor maïs maakte vandaag enkele wilde bokkensprongen nadat de USDA haar nieuwe en bijgestelde voorraadcijfers voor de VS had bekendgemaakt. Blijkt dat er toch minder voorraad en productie wordt verwacht dan eerder voorspeld.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Amerikaans begrotingstekort loopt terug

De Amerikaanse overheid heeft haar tekort in de eerste 10 maanden van dit begrotingsjaar aanzienlijk verkleind ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Dat maakte het Amerikaanse ministerie van Financiën bekend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

VIDEO: 3D Printing brengt mummies tot leven!

3D Printing is en blijft een van de stokpaardjes van Slim Beleggen. Het is een technologie die niet enkel tot de verbeelding spreekt, maar stilaan ook in alle aspecten in de praktijk brengt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Steeds meer lokale munten vervangen de Euro

Van de Amsterdamse Makkie tot de Griekse Tems. Door de eurocrisis beginnen burgers steeds vaker een lokale muntsoort. Vanaf deze week heeft ook Rotterdam zijn eigen valuta. Deze heet de Dam, wat staat voor De alternatieve munt, zo staat op follow the money.