EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27951 tot 27955
Geplaatst op: vrijdag 20 september 2013

Centrale bank van India verhoogt de rente

Tamelijk onverwachts heeft de centrale bank van India het belangrijkste rentetarief met 25 basispunten verhoogd tot 7,5 procent. De onlangs aangetreden voorzitter van de Reserve Bank of India, Raghuram Rajan poogt hiermee de hoge inflatie een halt toe te roepen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 september 2013

'Sanoma bereidt grote ontslagronde voor'

De Finse uitgever Sanoma gaat een grote ontslagronde doorvoeren bij zijn Nederlandse bladentak, aldus het Financieele Dagblad (FD) vrijdag op basis van ingewijden. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 september 2013

Milieubeweging houdt deze nieuwe studie over schaliegas liever in het donker

De universiteit van Texas heeft deze week een studie gepubliceerd waaruit moet blijken dat bij fracking - een methode om schaliegas vrij te maken - veel minder methaan in de atmosfeer terechtkomt dan eerder werd verondersteld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 20 september 2013

Philips ervaart economische omstandigheden als moeilijk

Philips kwam onlangs met een trading update die door de investeerders met gemengde gevoelens werd onthaald. Eerlijk is eerlijk, de boodschap waar het Nederlandse concern mee uitpakte was niet meteen aanleiding om een rush op de aandelen Philips te ontketenen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 september 2013

'Gettovorming dreigt door participatiesamenleving'

Bij 80 procent van de bevolking zal de omschakeling naar de participatiesamenleving die het kabinet-Rutte voorstaat, waarschijnlijk weinig problemen geven. Maar arme wijken waar de bewoners weinig onderling contact hebben, dreigen de dupe te worden.

Lees verder op volkskrant.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs