EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27951 tot 27955 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

Deze Nobelprijs winnaar sloeg voor de Grote Recessie al de nagel op de kop

Robert Shiller, winnaar van de Nobelprijs voor Economie, is misschien wel een van de slimste mensen die er op deze aarde rondloopt. De voorspellingen, de inzichten, de ideëen van deze mannen kloppen als een bus. Als de politiek meer zou luisteren naar mensen zoals Shiller, zouden we niet zo diep in de problemen zitten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

Huizen ‘flippers’ zijn terug!

Eerst al waarschuwende woorden voor de huizenmarkt van Nobelprijswinnaar Shiller. En nu dan het bericht dat de huizen ‘flippers’ weer actief zijn, vooral in het duurdere segment.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

'Belgisch pensioensysteem gaat recht de muur in'

De Belgische bevolking vergrijst in snel tempo maar desondanks blijven grote structurele maatregelen gericht op het betaalbaar houden van de pensioenen uit, blijkt uit een studie van adviesbureau Roland Berger.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

‘Currency wars’ flakkeren weer in alle hevigheid op

De oorlog in het Witte Huis staat voor even op een laag pitje. Dat wil niet zeggen dat er elders in de wereld geen brandhaarden te vinden zijn. Wel integendeel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

De val van de Amerikaanse dollar

staan we voor een Apocalyps als de Amerikaanse dollar eindelijk van zijn voetstuk valt. Op termijn is de dollar gedoemd, hoe je het ook draait of keert. De kracht of de zwakte van een munt vertaalt zich altijd door de sterkte in de verwerkende industrie, aldus Eamonn Fingleton, en daar staat de dollar zeer zwak. Er zijn 3 redenen die bijdragen aan de val van de dollar:

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs