EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27961 tot 27965 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Waarom we iedereen gratis geld moeten geven

Als je mensen zomaar geld geeft dan doen ze niks meer, denken we vaak. Maar een berg aan wetenschappelijk onderzoek wijst inmiddels het tegendeel uit: gratis geld helpt. Het is tijd voor een radicale hervorming van de verzorgingsstaat.

De efficiëntste manier om geld te besteden aan daklozen is het ze gewoon geven. Foto: Getty Images

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Chinese media roept op tot een Nieuwe Wereldorde…zonder de VS! (deel 1)

Het kleine deel van de westerse intelligentsia dat echt weet hoe de zaken er voor staan op het gebied van internationale politiek verwacht dat China’s goudhonger (grootste producent ter wereld en dit jaar ook grootste consument) uiteindelijk zal resulteren in een yuan/renminbi die door goud gedekt zal zijn.  En aldus de USD gaan vervangen als wereldreservemunt.  Nou, laat dit nu precies bevestigd worden door een journalist van het prominente Chinese Xinhua News Agency, “an important information organ of the central government”!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Energierekening zorg voor 1 op 5 huishoudens

14 oktober 2013 - Ongeveer 1 op de 5 huishoudens maakt zich zorgen over de hoogte van hun energierekening. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal. Daarnaast weet bijna de helft van de ondervraagden niet of ze jaarlijks geld moeten bijbetalen of terugkrijgen.

Lees verder op prizewize.nl
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

China en Vietnam werken aan valutaswap

China bouwt verschillende valutaswaps om haar afhankelijkheid van de dollar te verkleinen en tegelijkertijd het gebruik van de eigen munt aan te moedigen. Vorige week sloot de Chinese centrale bank nog een belangrijke valutaswap met de ECB en nu zoekt de supermacht ook toenadering tot Vietnam. De twee Aziatische landen willen op verschillende vlakken de samenwerking bevorderen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs