EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27961 tot 27965 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 1 november 2013

Sony heeft serieuze financiële problemen

Sony zit in zware financiële problemen. De verliezen stapelen zich op en kredietbeoordelaars omschrijven het bedrijf als ‘rommel’.

Gisteren werd bekend dat electronicaconcern Sony in het derde kwartaal veel meer smartphones verkocht dan in hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Er gingen in totaal 10 miljoen telefoons over de toonbank, dat is 12 procent meer dan vorig jaar. De omzet uit de mobiele divisie van het bedrijf steeg met 39,3 procent naar 418 miljard yen (3,1 miljard euro). Desalniettemin verloor Sony nog 0,9 miljard Yen (6,7 miljoen euro) op de mobiele divisie. Dat is ruim 150 miljoen euro minder dan vorig jaar, maar toch.

Lees verder op apparata.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 november 2013

Stijgende beurzen helpen economie nog niet

De Belgische economie groeide in het 3de kwartaal van 2013 met 0,3%. De economie in Spanje groeide 0,1 % in diezelfde periode.

De Nederlandse economie bevindt zich officieel nog altijd in een recessie maar DNB president Knot geeft aan dat de economie "waarschijnlijk’ weer aan het groeien is.

De aandelenbeurzen zijn de afgelopen tijd fors gestegen. Ook in de VS gaat het herstel verder en zoals Fed-voorzitter Bernanke zei: ‘als de beurzen stijgen voelen mensen zich goed en gaan ze meer uitgeven’. De bubbels moeten we maar op de koop toenemen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 november 2013

Over 10 jaar geen papieren tijdschriften meer

'Over 10 jaar geen papieren tijdschriften meer'

Over tien jaar zijn er bijna geen papieren tijdschriften meer. Dat zegt Joris van Heukelom, deskundige digitale media, in de Kijker aan Z.

Lees verder op rtlnieuws.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 november 2013

Betaalautomaat accepteert eindelijk bitcoins

Canada krijgt de primeur van een (werkende) bankautomaat die bitcoins accepteert. Vooralsnog moet je ervoor naar Vancouver, waar Canadese dollars voor bitcoins kunnen worden ingewisseld en vice versa. Is daarmee de acceptatie van bitcoins een feit?

Lees verder op emerce.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 november 2013

'Zieke bedrijfscultuur Rabobank bijna garantie voor nog meer rotzooi'

Weest niet verrast als er nog meer rotzooi bij de Rabobank naar buiten komt. De bedrijfscultuur is verziekt en interne controle ontbreekt, schrijft Errol Keyner.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs