Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 27961 tot 27965
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Steeds meer Duitsers hebben een tweede baan

Het aantal Duitsers met een tweede job is het voorbije jaar gestegen tot 2,66 miljoen, een nieuw record. De cijfers werden gepubliceerd door het Duitse agentschap voor Werk.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Krimpnatie Duitsland: 5 problemen die het land dringend moet aanpakken

Duitsland is niet de leider van Europa, zoals de VS en Azië het graag zouden zien. Daarvoor torst het land nog altijd de last van zijn oorlogsverleden en weerspiegelt zijn politieke cultuur een te diep geworteld provincialisme.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Beurskoers Tesla is nog niet uitgeteld

Het aandeel Tesla is ‘hot’ op de beurs van Wall Street, zo hot die iemand die er te dicht in de buurt van komt zijn vingers dreigt te verbranden. Dan Galves van Deutsche Bank is één van de waarnemers die er vast van overtuigd is dat Tesla bijlange nog niet is uitgepraat.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Italiaanse schuld op nieuwe recordhoogte

De Italiaanse staatsschuld is naar een nieuwe recordhoogte gestegen. Dat blijkt vandaag uit officiële gegevens. Toch zorgt het nieuws niet voor ongerustheid op de markten en daalt het belangrijkste rentetarief voor Italiaanse staatsobligaties naar het laagste niveau in twee jaar tijd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Is de stierenmarkt voor zilver dan toch voorbij?

In juli wist de goudprijs met 5 procent te stijgen terwijl de zilverprijs amper 1 procent duurder wist te worden. In augustus doet de zilverprijs het de laatste dagen dan weer beter dan de goudprijs. Zilver is normaal gezien meer volatiel dan goud. Is de langdurige stierenmarkt dan toch definitief voorbij of staat er nog vuurwerk te wachten de komende weken/maanden?