EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27966 tot 27970 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 19 oktober 2013

Nobelprijswinnaar vindt bezuinigingen fout

Dat stelt de Amerikaanse econoom Robert Shiller vrijdag tijdens een lezing in Amsterdam. Hij won eerder deze week de Nobelprijs voor Economie.

''Het bezuinigingsbeleid is een grote fout", zei Shiller tegen een omvangrijk publiek in het gebouw van De Nederlandsche Bank (DNB).

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zaterdag 19 oktober 2013

Nederland krabbelt op........Onzin.

Nederland is gisteren overspoeld met gunstig economisch nieuws. Voor het eerst in jaren komen er van alle kanten steeds meer signalen dat we nu toch echt uit de crisis aan het krabbelen zijn. Het consumentenvertrouwen stijgt, het aantal banen in de detailhandel gaat de komende tijd omhoog, de hypotheekrente is de afgelopen weken gemiddeld met 0,1% gedaald en de Amsterdamse beurs sloot gisteren op bijna 386 punten, het hoogste punt van het jaar.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zaterdag 19 oktober 2013

'Huis kopen is goedkoper dan sociale huur'

Mensen die nu een sociale huurwoning in de Randstad gaan huren, zijn gemiddeld duurder uit dan huizenkopers. Per vierkante meter betaalt een huurder een paar euro’s meer.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 19 oktober 2013

Wat zeggen de grote economen over de crisis? (deel 2)

Vervolg van deel 1.  We belichtten al Hayek en Keynes – de denkrichting van deze laatste econoom werd in deze crisisjaren door the powers that be gevolgd.

Maar natuurlijk hebben ze Keynes ook weer verkeerd begrepen : uitgeven in moeilijke tijden, jawel, maar ook sparen in goede tijden.  Dat laatste hebben ze uiteraard, kortzichtig en gemakzuchtig, achterwege gelaten.  Er bestaan nog andere belangrijke en ook tegengestelde stromingen die het zeer wel voor hebben met de maatschappij, en zeker in crisistijd.  Kijken we naar De Oostenrijkse School.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 19 oktober 2013

Elektronische kassa kost 21.000 jobs

De verplichte invoering van de elektronische kassa's die het zwartwerk in de horeca moeten uitroeien gaan de komende twee jaar tussen 12.900 en 21.000 banen kosten door ontslagen en faillissementen. Dat voorspellen vorsers van de KULeuven vandaag in De Standaard en Het Nieuwsblad.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs