Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 27966 tot 27970
Bron: niburu.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Geld komt uit het niets

Econoom, oud-bankier en schrijver Ad Broere is ruim 30 jaar actief in bedrijfsleven en onderwijs.

Hij legt op begrijpelijke en niet-academische wijze uit waarom het essentieel is voor de toekomst van aarde en mens om te breken met het huidige financiƫle stelsel.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

De immense schuldenberg stuurt zilver naar $ 150 of meer

De immense schuldenberg staat op instorten, zegt Hubert Moolman.

Het demoniseren van goud en zilver heeft alles en iedereen naar papieren activa gestuurd. Dit proces zal zich nu omkeren aan een snelheid die niemand voor mogelijk houdt. Dit zal de zilverprijs naar $ 150 of meer brengen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Woningprijzen in Vlaanderen zijn niet te hoog

De woningprijzen in Vlaanderen zijn niet te hoog. Dat blijkt uit een onderzoek van de KU Leuven en het netwerk van vastgoedmakelaars ERA.

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Zeoform: Het nieuwe duurzame materiaal van de toekomst?

Het Australische bedrijf Zeo heeft een proces ontwikkeld waarbij uit water en cellulose een sterk en veelzijdig materiaal gemaakt kan worden.

De meeste van onze dagelijkse gebruiksvoorwerpen zijn gemaakt van plastic. Plastic heeft als voordeel dat het op veel verschillende manieren te vormen en te bewerken is. De meeste duurzame alternatieven voor plastic laten zich vaak veel moeilijker bewerken. Het Australische bedrijf Zeo lijkt hier verandering in te brengen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Goudprijs zet stempel boven 1,430 Dollar

Vorige week is het goud weer onder het voetlicht komen te staan, de goudprijs liet een voetstuk achter boven 1,430 Dollar alvorens weer wat stoom af te laten. Het is echter een onmiskenbaar feit dat de goudprijs opnieuw in een uptrend is doorgedrongen.

De piek van vorige week lag op 1,433.31 Dollar. Het zal voor iedereen duidelijk zijn dat de Syriƫ-factor momenteel de belangrijkste factor is op de markt voor edele metalen. Credit Suisse analyst Tom Kendall gelooft dat dit nog wel even zo zal blijven.