Nieuws / Artikelen met het woord

57325 artikelen gevonden. Artikel 27966 tot 27970
Bron: gelddorst.nl
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Werkloosheid blijft doorstijgen: nu op 8,7%

De werkloosheid nam in juli 2013 toe met 19 duizend en kwam uit op 694 duizend personen. Dit blijkt uit de nieuwste cijfers van het CBS. Uit cijfers van UWV blijkt dat het aantal WW-uitkeringen in juli met 13 duizend is toegenomen tot 395 duizend.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Een aandeel met een gigantisch potentieel

De revolutie betreffende het schaliegas in de Verenigde Staten heeft ervoor gezorgd dat de gasprijzen enorm zijn gedaald. De lage gasprijs zorgt er nu op zijn beurt voor dat de transportsector een ware revolutie doormaakt. Auto's, vrachtwagens,... schakelen massaal over van diesel én van benzine naar aardgas.

Volgens Daily Trade Alert is dit aandeel de beste manier om te profiteren van deze revolutie.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Recessie duurt voort

De Nederlandse economie is in het tweede kwartaal gekrompen met 0,2 ten opzichte van de eerste drie maanden van dit jaar. Dit is het vierde kwartaal op rij waarin het groeicijfer negatief uitpakt.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Biflatie Bulletin : Belastingdienst = zootje

Quote van de dag : “ We don’t pay taxes.  Only the little people pay taxes”. 

Leona Helmsley.  De pakkans is slecht 2 procent! We hebben het over de fiscale fraude die in Nederland geschat wordt tussen 4 en 23 miljard jaarlijks!

Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Spotgoedkope corporatiewoningen verzieken de woningmarkt

Oneerlijke concurrentie door goedkope corporatiewoningen

Stel je voor - je hebt je huis te koop gezet voor een scherpe prijs met de hoop de woning redelijk snel van de hand te kunnen doen. Vervolgens wordt een vergelijkbare woning van een corporatie ook te koop gezet, maar voor een verkoopprijs die ver onder jouw vraagprijs zit. Niet alleen raak jij je woning dan aan de straatstenen niet kwijt, ook zal je vraagprijs flink naar beneden bijgesteld moeten worden. Oneerlijke concurrentie?