Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 27976 tot 27980
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Belastingontwijking multinationals aangepakt

Het kabinet gaat belastingontwijking door internationale bedrijven - onder meer van zogeheten brievenbusfirma's - aanpakken. De belastingregels worden aangescherpt en belastingverdragen met 23 arme landen worden herzien.

Bron: estateplanningnieuws.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

400 duizend mensen in de bijstand

Eind juni ontvingen 400 duizend personen onder de AOW-gerechtigde leeftijd bijstand. Dat zijn er 6 duizend meer dan een kwartaal eerder. Dit blijkt uit de nieuwste cijfers van het CBS.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Column Kees de Kort | Geen prettige ontwikkeling

Steeds meer mensen blijven na hun 65ste aan het werk. De afgelopen tien jaar is het aandeel 65-plussers op de arbeidsmarkt meer dan verdubbeld. Op zich een goede zaak, vindt macro-econoom en economiecommentator Kees de Kort.

Bron: blog.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Jort Kelder verkoopt zijn kastaalappartement

Volgens Bekendeburen.nl is het Jort Kelder na vijf jaar gelukt om zijn appartement in het kasteel op landgoed ‘Zwaanwijck’ te verkopen. De koopsom van het appartement is niet bekend gemaakt, maar winst zal hij er niet op gemaakt hebben.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Memo opgedoken over ‘The Endgame’

Er is een memo van 24 november 1997 opgedoken die in het bezit is van onderzoeksjournalist Greg Palast van “Vice Magazine” waaruit blijkt dat een kleine kliek Amerikaanse top bankiers van een aantal zeer grote banken in het geheim met de hoogste ambtenaren van het Amerikaanse ministerie van Financiën hebben samengespannen om de regelgeving voor banken  zodanig te omzeilen, aan te passen en te veranderen, met als doelstelling dat de rijkdom en welvaart van alle landen in de wereld tijdens de uitvoering van dat plan permanent in handen zou komen van deze bankierskliek. De  landen zouden hierdoor volkomen afhankelijk van hen worden. In dat memo wordt dit plan omschreven als zijnde “The Endgame”.