Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 27981 tot 27985
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2013

'Beursgang ABN goed voor concurrentie'

Een privatisering van de bank is volgens hem "goed voor de concurrentie" binnen de Nederlandse bankensector. De bank is dan niet meer gebonden aan allerlei beperkingen en kan dan scherpere prijzen hanteren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2013

Werkgevers kwaad op nieuwe 'pestheffing'

Werkgevers moeten vanaf oktober sociale bijdragen betalen op de schadevergoedingen die ze boven op de gebruikelijke opzeggingsvergoedingen aan ontslagen werknemers uitkeren. Dat schrijft De Tijd. De werkgevers reageren kwaad.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2013

Centrale banken moeten beter samenwerken

Centrale banken moeten beter samenwerken bij het terugdraaien van hun ongekende stimuleringsmaatregelen van de afgelopen jaren. Die stimuleringsmaatregelen moeten "ooit eindigen", maar die stopzetting kan een "risico" vormen voor de opkomende landen. Dat stelde IMF-voorzitter Christine Lagarde op de conferentie van centrale bankiers in het Amerikaanse Jackson Hole.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Kabinet wil meer eigen geld bij aankoop huis

Het kabinet wil dat huizenkopers op termijn meer eigen geld gebruiken bij hun aankoop. Dat blijkt uit de visie op de bankensector die het kabinet vrijdag heeft gepresenteerd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

Beurs.com komt elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste beurstips die je kan vinden. In dit artikel hebben we de volgende 13 gratis tips voor je samengevat:

Tesla zit op schema om dit jaar 21.000 voertuigen te verkopen