Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 27981 tot 27985
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

JP Morgan dringend op zoek naar fysiek goud

JP Morgan blijft dringend op zoek naar fysiek goud voor zijn kluis van de Comex. JP Morgan is de bank waar de goudreserves van de Comex verdwijnen als sneeuw voor de zon. Vorige week moest JP Morgan dan ook inderhaast twee andere banken contacteren om aan fysiek goud te kunnen geraken, zo blijkt uit twee artikels van Zerohedge.

Bron: estateplanningnieuws.nl
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Roodstand duurder dan gedacht

Veel consumenten onderschatten de hoogte van de rente die ze over hun roodstand betalen. Rentetarieven tussen de 12% en 15% zijn gebruikelijk in de markt. Slechts een op de tien Nederlanders noemt dit als rentepercentage voor roodstand. Ook ziet de helft rood staan niet als een vorm van krediet. Dit blijkt uit onderzoek onder 511 consumenten in opdracht van de Autoriteit Financiƫle Markten (AFM).

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Japanse economie groeit trager dan verwacht

Dat blijkt uit cijfers die de Japanse regering maandag bekend heeft gemaakt.

De economie is tussen april en juni met 0,6 procent gegroeid, wat de groei op jaarbasis op 2,6 procent brengt. Analisten gingen ervan uit dat het tweede kwartaal een groei zou opleveren van 3,6 procent. Na het eerste kwartaal bedroeg de groei op jaarbasis nog 4,1 procent.

Bron: trouw.nl
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Schulz: Het is allemaal de schuld van het neoliberalisme

Miljarden euro's en dollars gaan van in secondes van continent naar continent, zelfs als dat sluiting van fabrieken betekent, schrijft Schulz.

Willen we lessen trekken uit deze crisis, dan moet het roer radicaal om, weg van het neoliberalisme, schrijft de sociaaldemocratische voorzitter van het Europees parlement Martin Schulz.

Bron: levensgenieterblog.com
Geplaatst: zondag 11 augustus 2013

Hoog dividend: stabiel inkomen genereren

In mijn vorige advies, Slapend rendement maken, selecteerde ik een beleggingsfonds met een lange staat van dienst en het accent op een hoog dividend. Ook in dit advies wil ik je kennis laten maken met een fonds dat aan deze kwalificaties voldoet. Dit alles weer onder het motto van slapend rendement maken, zodat je vermogen voor je werkt in plaats van dat je werkt voor je geld.