EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27991 tot 27995 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2013

Jeremy Siegel: Dow Jones naar 17.000 in 2014

Professor Jeremy Siegel liet aan CNBC weten dat de kans groot is dat de Dow Jones verder zal gaan op zijn elan. Er kunnen dit jaar nog enkele procenten bij en volgend jaar kan er nog eens 10 procent bij. Hij ziet daar diverse redenen voor.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2013

Schuld gemeenten stijgt naar ruim 50 miljard

Dat is bijna 14 miljard euro meer dan halverwege 2007, zo meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag. De schuld stijgt al zes jaar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2013

Welke vastgoedbubbel? Oh ja, diegene die nu groter is dan in 2007

De Amerikaanse vastgoedmarkt kende doorheen de geschiedenis een vrij normaal verloop. Het is pas sinds Greenspan de rentevoet veel te lang veel te laag heeft gehouden dat vastgoed een speculatief karakter kreeg. Dit is duidelijk te zien op onderstaande grafiek. Het beleid van Bernanke dat in feite Greenspan in het kwadraat is, heeft er ondertussen voor gezorgd dat de vastgoedmarkt in de VS nu een hoger bubbelgehalte heeft dan in 2007 - aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2013

Zorgkosten in 2014 fors omhoog

Zorgverzekering 2014 : Zorgkosten In 2014 Fors Omhoog

De zorgkosten zouden volgens zorgverzekeraars fors gaan stijgen in 2014. Dit blijkt uit de “Raming zorgkosten 2014” die woensdag werd gepubliceerd door Zorgverzekeraars Nederland (ZN). Er moet volgens ZN rekening worden gehouden met een stijgen van 5,3 procent volgend jaar. De stijging is vooral de wijden aan de hogere ziekenhuis- en geestelijke gezondheidszorg kosten. Bovendien worden er volgend jaar meer medicijnen voorgeschreven, zo is de verwachting.

Lees verder op zorgwijzer.nl
Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2013

Pensioenfonds ABP schikt met banken in VS

Pensioenfonds ABP heeft schikkingen getroffen met de internationale banken Credit Suisse en Morgan Stanley in rechtszaken die werden aangespannen in de Verenigde Staten.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs