EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 27991 tot 27995 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 13 oktober 2013

DNB: vertrouwen draait om meer dan economie

AMSTERDAM (ANP) - Het lage consumentenvertrouwen in Nederland kan niet alleen worden verklaard aan de hand van economische indicatoren. Ook de instabiele politieke situatie van de afgelopen jaren - sinds 1998 haalde geen enkel kabinet de eindstreep - speelt een rol. Dat blijkt uit onderzoek waarvan De Nederlandsche Bank (DNB) de resultaten donderdag heeft gepubliceerd.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: zondag 13 oktober 2013

Ontslagen BlackBerry-personeel welkom in Eindhoven

EINDHOVEN - Ontslagen medewerkers van BlackBerry mogen best tijdelijk in de regio Eindhoven komen werken, vindt burgemeester Rob van Gijzel van Eindhoven. Dat zei hij in een interview met het Financieele Dagblad van zaterdag.

Lees verder op omroepbrabant.nl
Geplaatst op: zondag 13 oktober 2013

Goud en zilver report (Week 41)

De goudprijs zakte afgelopen week met 2,84%, terwijl zilver 1,69% goedkoper werd. De prijzen zijn in euro's bijna terug op het dieptepunt van eind juni. Lees meer over de laatste ontwikkelingen in de goudmarkt op Marketupdate.nl

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zondag 13 oktober 2013

Over olie en de Amerikaanse Dollar

Wie aan de (petro)dollar komt, speelt letterlijk met zijn leven! De grootste drijfveer achter de buitenlandse politiek van de VS is het vrijwaren van de status van hun dollar als wereldreservemunt. Eens het geloof in deze fictie – een realiteit die nergens nog op gestoeld is behalve dan militair – wegvalt, zal dat ook het einde betekenen van de Amerikaanse hegemonie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 13 oktober 2013

Het spook van de honger keert terug in Europa (deel 2)

Vervolg van deel 1.  Het rapport getiteld Humanitarian Impact of the Economic Crisis bundelt de ervaringen van 52 nationale organisaties van het Rode Kruis en de Rode Halve Maan.  Over de menselijke impact van de crisis en : Europa naar de voedselbank…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs