Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 281 tot 285
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: dinsdag 5 september 2017

Rusland ontvangt Noord-Korea in Vladivostok

Vlak na het BRICS topoverleg in de Chinese stad Xiamen maken de regeringsleiders in verschillende Aziatische landen zich klaar voor de volgende bijeenkomst, namelijk het Eastern Economic Forum in de Russische stad Vladivostok. Bij deze bijeenkomst zijn meer dan vijftig landen vertegenwoordigd, waaronder ook een delegatie uit Noord-Korea.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 september 2017

Negatief nieuws cryptovaluta duwt beleggers richting goud

Mark Mobius laat zijn licht schijnen over de huidige ontwikkelingen op de markt van de cryptovaluta en hij is er niet bepaald positief over. Mobius, die voorzitter is van Templeton Emerging Markets Groups, vreest voor een te harde groei van deze virtuele munten waardoor overheden maatregelen kunnen nemen om de handel in cryptovaluta tegen te werken.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 5 september 2017

Japan bereidt evacuatie landgenoten uit Zuid-Korea voor

De Japanse regering bekijkt hoe het landgenoten uit Zuid-Korea kan evacueren mocht het straks tot een oorlog in de regio komen. Dat meldt de Nikkei Asian Review. Mochten de luchthavens in Zuid-Korea worden gesloten dan is de beste optie voor Japanse burgers om via de haven van Busan, in het zuidoosten van Zuid-Korea, huiswaarts te keren. Japan voert momenteel gesprekken met de Amerikaanse militaire diensten in Zuid-Korea om zich van de nodige hulp te verzekeren om geëvacueerden van Seoul tot in Busan te brengen.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 5 september 2017

Azië is niet langer het continent van de hoop: “Kim Jong-un is aan de winnende hand”

De Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un is aan de winnende hand in zijn conflict met de Verenigde Staten en de Amerikaanse bondgenoten in de regio. Hij is er in geslaagd de stabiliteit in Azië te verstoren. Dat zegt Ian Bremmer, de voorzitter en stichter van de Eurasia Group.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 5 september 2017

China keihard op de rem in cryptoland

Er lijkt een eind in zicht voor de wildgroei aan cryptovaluta’s. Er wordt door China flink op de rem getrapt. De tweede economie van de wereld heeft een verbod opgelegd voor ICO’s, oftewel “Initial Coin Offerings”. Dit zijn IPO’s (Initial Public Offering) voor digitale munten waar tokens worden gedistribueerd in plaats van aandelen.