EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 281 tot 285 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 20 augustus 2018

De Griekse crisis is nu officieel voorbij. Of niet?

Griekenland staat maandagochtend voor het eerst sinds 2010 financieel weer op eigen benen. Het land kreeg op acht jaar tijd in totaal zo’n 290 miljard euro aan noodhulp in ruil voor de implementering van zeer onpopulaire besparingsmaatregelen. Vanaf maandag kan het land opnieuw zelfstandig geld ophalen op de financiële markten.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 20 augustus 2018

Maersk: Handelstarieven zullen VS meer raken dan rest van de wereld

De economie van de Verenigde Staten zal veel harder geraakt worden door escalatie van de handelsoorlog dan de rest van de wereld. Dat stelt Søren Skou, de algemeen directeur van transportmultinational Maersk.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 20 augustus 2018

EU-commissaris Moscovici: 'Brexit kan in theorie nog worden teruggedraaid'

De keuze van de Britten om de Europese Unie te verlaten kan in theorie nog worden teruggedraaid. Dat zei Europees commissaris voor Economische en Financiële Zaken Pierre Moscovici. Hij zei er wel meteen bij dat de kans daarop niet zo groot is.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 20 augustus 2018

De Amerikaanse arbeidsmarkt slaat op hol

De Amerikaanse economie weet nog steeds aan een mooi tempo te groeien. Dit heeft uiteraard een tal van positieve effecten. Toch is er ook een keerzijde aan deze groei. Op dit moment slaat de Amerikaanse arbeidsmarkt namelijk op hol en dat kan juist weer grote gevolgen hebben op de toekomstige groei van de economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 augustus 2018

Oorlog om goud (deel 2)

Het blijft erg rumoerig in de financiële markten. Terwijl de Turkse lira een nieuwe tik kreeg, maakten de markten in Azië een ‘bounce’. Volgens insiders zou er tussen Amerika en China een nieuwe handelsovereenkomst in de maak zijn.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs