Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 28001 tot 28005
Bron: estateplanningnieuws.nl
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Roodstand duurder dan gedacht

Veel consumenten onderschatten de hoogte van de rente die ze over hun roodstand betalen. Rentetarieven tussen de 12% en 15% zijn gebruikelijk in de markt. Slechts een op de tien Nederlanders noemt dit als rentepercentage voor roodstand. Ook ziet de helft rood staan niet als een vorm van krediet. Dit blijkt uit onderzoek onder 511 consumenten in opdracht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Japanse economie groeit trager dan verwacht

Dat blijkt uit cijfers die de Japanse regering maandag bekend heeft gemaakt.

De economie is tussen april en juni met 0,6 procent gegroeid, wat de groei op jaarbasis op 2,6 procent brengt. Analisten gingen ervan uit dat het tweede kwartaal een groei zou opleveren van 3,6 procent. Na het eerste kwartaal bedroeg de groei op jaarbasis nog 4,1 procent.

Bron: trouw.nl
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Schulz: Het is allemaal de schuld van het neoliberalisme

Miljarden euro's en dollars gaan van in secondes van continent naar continent, zelfs als dat sluiting van fabrieken betekent, schrijft Schulz.

Willen we lessen trekken uit deze crisis, dan moet het roer radicaal om, weg van het neoliberalisme, schrijft de sociaaldemocratische voorzitter van het Europees parlement Martin Schulz.

Bron: levensgenieterblog.com
Geplaatst: zondag 11 augustus 2013

Hoog dividend: stabiel inkomen genereren

In mijn vorige advies, Slapend rendement maken, selecteerde ik een beleggingsfonds met een lange staat van dienst en het accent op een hoog dividend. Ook in dit advies wil ik je kennis laten maken met een fonds dat aan deze kwalificaties voldoet. Dit alles weer onder het motto van slapend rendement maken, zodat je vermogen voor je werkt in plaats van dat je werkt voor je geld.

Bron: citareg.nl
Geplaatst: zondag 11 augustus 2013

Geld Griekenland zijn we definitief kwijt

Nog enige weken en dan zijn er de Duitse Bondsdagverkiezingen. Inzet, de herverkiezing van Angela Merkel (CDU). Toevallig of niet, de laatste maanden is het muisstil rond de eurocrisis. Over de armlastige landen Griekenland en Cyprus nauwelijks een woord. Het Europese vakantieseizoen en de verkiezingen in een van de belangrijkste landen binnen de eurozone wiegen de burgers zachtjes in slaap. Zowel de CDU/CSU van Angela Merkel als coalitiepartner FDP van minister van Economische Zaken Philipp Rösler reppen met geen woord meer over de eurocrisis. Te brisant en gevaarlijk zo vlak voor de Duitse verkiezingen.